df Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 herkesin kafalar güzel bu saatte heralde=) benim kafam niye güzel değil sorgulamaya başladım şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Ya ben cidden anlamıyorum. Forumun, topicin gidişatını baltalıyor bu herif. Neden bir tane yönetici gelip de tek kelime etmiyor. Şikayet butonlarına basıyorum sürekli ama çalışmıyor herhalde. Saldım çayıra mevlam kayıra gidiyor forum. Her açtığım topici baltalayan, banko 4-5 adam oluyor ama niyeyse hoş karşılanıyor. Ben "lan" diyince kötü oluyorum, adam bana "aptal" diyince... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 oho ensest olmasa adem ile havvanın çocukları çiftleşemezdi,soyumuz biterdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 BALTACI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 elini öper harçlık alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 sipeyskeyk said: o zaman beni öpeceksin artık =))))))))))))))))))))))))))))))))) yavas kelader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Leadman said: Ya ben cidden anlamıyorum. Forumun, topicin gidişatını baltalıyor bu herif. Neden bir tane yönetici gelip de tek kelime etmiyor. Şikayet butonlarına basıyorum sürekli ama çalışmıyor herhalde. Saldım çayıra mevlam kayıra gidiyor forum. Her açtığım topici baltalayan, banko 4-5 adam oluyor ama niyeyse hoş karşılanıyor. Ben "lan" diyince kötü oluyorum, adam bana "aptal" diyince... http://farm3.static.flickr.com/2382/2293614046_70184d7b7a.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 ahahah. sonradan farkettim içtiğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 barbu said: leadman bu aynı odada mahsur kaldığınız çocuk mu?Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 oha çocuk tuncaya benziii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 vaniLLe said: utopia said: merhaba, muhtemelen ev arkadaşının adı gözde. değilse de bir akrabasının adı gözde. saygılar. AHAHAHA AHAHAHAHAHAHAHHA =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 barbu said: leadman bu aynı odada mahsur kaldığınız çocuk mu?LEADMAN O MUYDU! aofdmsggkısmm edit: oymuş omg, daha da guzel oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Leadman said: Şikayet butonlarına basıyorum sürekli ama çalışmıyor herhalde. http://1.bp.blogspot.com/_Kws0Lfm86o0/TO8scCUTErI/AAAAAAAABPs/67gLwyorxiM/s1600/profound_sadness.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Lyvanna_Dolores said: vaniLLe said: utopia said: merhaba, muhtemelen ev arkadaşının adı gözde. değilse de bir akrabasının adı gözde. saygılar. AHAHAHA AHAHAHAHAHAHAHHA =D AHAHAHAAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 sipeyskeyk said: Leadman said: Şikayet butonlarına basıyorum sürekli ama çalışmıyor herhalde. http://1.bp.blogspot.com/_Kws0Lfm86o0/TO8scCUTErI/AAAAAAAABPs/67gLwyorxiM/s1600/profound_sadness.gifabi eve dondum diye uzuluyodum tam, oysa ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 aquila said: sipeyskeyk said: o zaman beni öpeceksin artık =))))))))))))))))))))))))))))))))) yavas kelader kel mi? haklısın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 slam dunk var onu izleyin gençler ntvspor'da başlamak üzere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 kaç kattan sonra piramite ceza var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 noldu burda güncel sıçmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Birşey yok ya late night amusement. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 sipeyskeyk said: Leadman said: Şikayet butonlarına basıyorum sürekli ama çalışmıyor herhalde. http://1.bp.blogspot.com/_Kws0Lfm86o0/TO8scCUTErI/AAAAAAAABPs/67gLwyorxiM/s1600/profound_sadness.gifKeşke ölsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 ya leadman =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 ev arkdaşıyla kavga çok kötü birşey ya hele karşındaki tam bir zzbbtsz ise, 2 aydır cehennem gibi hayatım o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar