diablotg Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Benim yaşadığım kız olaylarını hepiniz az çok biliyosunuz dün akşam benim bir arkadaş vardı adı behsat onla dolaşıyoz nese benim kuzenim ve onun arkı geldi (2 side kız)kuzenim yanındaki kızı ayarlıcaktık bana ama kız umrunda diil nese salla nasıl olsa alışığım :D sonra konser vardı meydanda bizde apartmana girdik en üstte izliyoduk benim arkadaşın kız arkı geldi sonra onun arkıyla sevgilisi geldi arkamda oturdular ulen öpme sesleri gelio arkamdan arada bir arkamı dönüyom hepsi birbiri içinde kaybolmuş biri dio seni seviorum biri de çok güselsin sonra öpmeler falan biri elini tutar sarılır falan 2 çiftin yanında tek başıma gene sözde konseri izliyo havasında acınmamak için elimden geleni yaptım sonra eve gittim üstüne üstük babamdan bi ton fırça ulan YETER BE YETERRRRRRRRRRRR[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 şu anda tek başımayım açtım müziğ sabahtan beri slow şarkı dinliyip arada bir şiir yazıoyrum ağlasam rahatlarmıyım yada ben çok nadir ağlarım 1. şu ana kadar sadece 1 kızla çıktım o da benle oyun oynayıp aldatınca ağladım 2.bide bana tamam çıkarız diyip ertesi gün 22 yaşında sakallı makallı hazno bi adamın böle daha tanımdan çıkma teklifini kabul edince ağlamıştım o kızla 1 hafta dolaştım muhabbet ettim ulan off off[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Insomnia_ Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 bi sey dicem ukalalık olarak algılama ya da kucumsedıgımı.bu bahsi gecen cok mu onemli senin için.bana gore hicbi kız bu kadar onemli deildir.bi de hissettiklerin gercekten sevgi, aşk filan ne diosanız işte ondan mı?yoksa yasının, halıyle hormonlarının etkısıyle onun sende bıraktıgı cekıcılıgı aşk zannediyor olusun mu?[signature][hline]kofte+piyaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Hoppalaaaa Bunun şimdi edebiyatla ilgisi ne? İyiki hayaller felan yazıyor tanıtımda Burası Güzin Abla köşesi değil ki. Atıyorum konu dışına *!Atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 e diablotg kusura bamya ama b*kunu çıkardın..[signature][hline]usstan zhal malar chath...xuil chath Heffer, 22 Ağustos 2004 01:09'da icq'dan demiş ki: pink metalse bende illithidim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellWalker Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Acıların çocuğu modundan çık..Sen kız peşinde koşma bırak o senin peşinden koşsun..[signature][hline]Hoax® "İsmet bi sıçtı, boku hala kurumadı.çünkü bokunu kiç kurutmadı, her fırsatta üstüne işedi." By Ra_d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 said: fizban, 04 Eylül 2004 22:18 tarihinde demiş ki: diablo 1 her gün aşık olma 2 konularını garbage a açmaya dikkat et 3 bu konuları açmamaya dikkat et hepsine canı gonulden katılıyorm=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 b.kunu çıkardıysam çıkardım ben burda sizlere canım sıkıldı hadi gene acıların çocuğu topici açayım istemiyorum Harbiden ve harbiden çok kötü durumdayım belki benle paylaşacağınız bişiler olur bir nebze atarım üstümden ama daha beter ediyosunuz şu ana kadar yazdıklarımın hepsini ciddi ciddi yaşıyorum arkadaşlar çok zor durumdayım ukalalığa gerek yok[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 said: _Insomnia_, 04 Eylül 2004 17:57 tarihinde demiş ki: bi de hissettiklerin gercekten sevgi, aşk filan ne diosanız işte ondan mı? ne sevgi ne ask. abazalık arkadası yiyismis bunun gözünün önünde. onun da canı cekmis. babası kızmıs sonra[signature][hline] My loving heart Lost in the Dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 baba rahat ol nolcak ya bişi olmaz yani yiyisiyolarsa yiyisiolar takma kafana bakj bi adam demişti gercek mutluluu yakaladıın zaman alican falan demisti bi topikte yani sıkma canını rahat ol kendini kasma dısarda ben 2 yıl once kızlarla konusamazdım :P simdi konusuyorum da bi icraat olmuyo o ayrı bi sorun ama neyse yani bosver takma elbet olur bak bize? Paticik Saplar birliği' nin kıdemli üyeleriyiz yani rütbe alacaz artık Ebedi Saplar diye..(benden başka kim var lan???!!!!)[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 lol mix:)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 ABİ YAPMA DEĞMEZ! Bırak ya okumadım mesajını bile kız yazdıgınız gördüm sadece DEĞMEZ![signature][hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 peeööüwww!! , (çok pis efekt yaparım) bende aşığım yaw deştin bak yaramı...[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 yalan bırakın ya bırakın.[signature][hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 bişi dicektim vazgçeitm ama akllı olan anlar ne decemi zten.[signature][hline]dandirk bi playlisitim bir iki dostum biraz umudum bide uykum var bide üzerine aşık oldum, buyur burdan yak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 said: UltraPsycho, 04 Eylül 2004 23:16 tarihinde demiş ki: peeööüwww!! , (çok pis efekt yaparım) bende aşığım yaw deştin bak yaramı... insan duygularınla dalga geçmeyen insan duygularından anlayan insandor kusura bakma sen sınıfta kaldın[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 said: diablotg, 04 Eylül 2004 23:24 tarihinde demiş ki: said: UltraPsycho, 04 Eylül 2004 23:16 tarihinde demiş ki: peeööüwww!! , (çok pis efekt yaparım) bende aşığım yaw deştin bak yaramı... insan duygularınla dalga geçmeyen insan duygularından anlayan insandor kusura bakma sen sınıfta kaldın Sen hangi dalda uzmandın arkadaşım? Böyle yapıp nası bi hakaret ettiğinin farkındasın dimi? Tamam istediğin gibi bi cevap vermemiş olabilir ama topic senin topicin değil public bi topic. Sen duygusalsan oda duygularını absorbe edebilen güçlü sinirlere ve karaktere sahip biri olabilir. Bi dahaki sefere insanları sınıf atlatmadan önce düşünüpde atlat. Hatta her aşkınızda yeni topic açmayın eski aşklarınızı uplayın diyip protesto ve duygusuzluk örneği göstereyim. :P[signature][hline]Üzüldüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 kız mevsuzu diyince (bkz: nameless13) ne kadar salak bir insan olduğumu görebilirsiniz :D[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle [Bu mesaj nameless13 tarafından 04 Eylül 2004 23:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 hikaye hüzünlü. bide hicbiri banlanmamis yazanlardan. cok ilginc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 abi başlığı resledin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 bu ne lan harbiden 7 sene önceki mevzuymuş diablo büyümüştür artık ağlamıyodur falan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Seele said: hikaye hüzünlü. bide hicbiri banlanmamis yazanlardan. cok ilginc. CusTodeM said: said: fizban, 04 Eylül 2004 22:18 tarihinde demiş ki: diablo 1 her gün aşık olma 2 konularını garbage a açmaya dikkat et 3 bu konuları açmamaya dikkat et hepsine canı gonulden katılıyorm=) Sence burda bi gariplik yok mu? Olmayan mesaj alıntılanmış falan. Ahahahaha without a trace dedikleri bu olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 abi millet arkada yiyisiyor sap sup. böyle yapis yapis. adam yanliz.eve geliyor pederde de bunu iyi bir fircaliyor. hayatinda sadece bir kizla cikiyor oda baskasiyla beraber oluyor. adam agliyor. arkasindan birine cikma teklif ediyor. Biraz bekle diyip ertesi gün baskasinin teklifini kabul ediyor. daha ne olsun yemin ederim cok hüzünlü. gereken ilgiyide görmemis yazik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 said: biri dio seni seviorum biri de çok güselsin sonra öpmeler İşte bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 diablotg said: bide bana tamam çıkarız diyip ertesi gün 22 yaşında sakallı makallı hazno bi adamın böle daha tanımdan çıkma teklifini kabul edince ağlamıştım o kızla 1 hafta dolaştım muhabbet ettim ulan off off[signature][hline] verdim buruk tebessümü şurada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar