Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yine Çok Kötüyüm Yine

diablotg

Öne çıkan mesajlar

Benim yaşadığım kız olaylarını hepiniz az çok biliyosunuz
dün akşam benim bir arkadaş vardı adı behsat onla dolaşıyoz nese benim kuzenim ve onun arkı geldi (2 side kız)kuzenim yanındaki kızı ayarlıcaktık bana ama kız umrunda diil nese salla nasıl olsa alışığım :D sonra konser vardı meydanda bizde apartmana girdik en üstte izliyoduk benim arkadaşın kız arkı geldi sonra onun arkıyla sevgilisi geldi arkamda oturdular ulen öpme sesleri gelio arkamdan arada bir arkamı dönüyom hepsi birbiri içinde kaybolmuş biri dio seni seviorum biri de çok güselsin sonra öpmeler falan biri elini tutar sarılır falan 2 çiftin yanında tek başıma gene sözde konseri izliyo havasında acınmamak için elimden geleni yaptım sonra eve gittim üstüne üstük babamdan bi ton fırça ulan YETER BE YETERRRRRRRRRRRR[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

şu anda tek başımayım açtım müziğ sabahtan beri slow şarkı dinliyip arada bir şiir yazıoyrum ağlasam rahatlarmıyım yada
ben çok nadir ağlarım
1. şu ana kadar sadece 1 kızla çıktım o da benle oyun oynayıp aldatınca ağladım
2.bide bana tamam çıkarız diyip ertesi gün 22 yaşında sakallı makallı hazno bi adamın böle daha tanımdan çıkma teklifini kabul edince ağlamıştım o kızla 1 hafta dolaştım muhabbet ettim ulan off off[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

bi sey dicem ukalalık olarak algılama ya da kucumsedıgımı.bu bahsi gecen cok mu onemli senin için.bana gore hicbi kız bu kadar onemli deildir.bi de hissettiklerin gercekten sevgi, aşk filan ne diosanız işte ondan mı?yoksa yasının, halıyle hormonlarının etkısıyle onun sende bıraktıgı cekıcılıgı aşk zannediyor olusun mu?[signature][hline]kofte+piyaz
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fizban, 04 Eylül 2004 22:18 tarihinde demiş ki:
diablo 1 her gün aşık olma
2 konularını garbage a açmaya dikkat et
3 bu konuları açmamaya dikkat et

hepsine canı gonulden katılıyorm=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Sosyal ağlarda paylaş

b.kunu çıkardıysam çıkardım ben burda sizlere canım sıkıldı hadi gene acıların çocuğu topici açayım istemiyorum Harbiden ve harbiden çok kötü durumdayım belki benle paylaşacağınız bişiler olur bir nebze atarım üstümden ama daha beter ediyosunuz şu ana kadar yazdıklarımın hepsini ciddi ciddi yaşıyorum arkadaşlar çok zor durumdayım ukalalığa gerek yok[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
_Insomnia_, 04 Eylül 2004 17:57 tarihinde demiş ki:
bi de hissettiklerin gercekten sevgi, aşk filan ne diosanız işte ondan mı?

ne sevgi ne ask. abazalık
arkadası yiyismis bunun gözünün önünde. onun da canı cekmis. babası kızmıs sonra[signature][hline]
My loving heart
Lost in the Dark
Sosyal ağlarda paylaş

baba rahat ol nolcak ya bişi olmaz yani yiyisiyolarsa yiyisiolar takma kafana bakj bi adam demişti gercek mutluluu yakaladıın zaman alican falan demisti bi topikte yani sıkma canını rahat ol kendini kasma dısarda ben 2 yıl once kızlarla konusamazdım :P simdi konusuyorum da bi icraat olmuyo o ayrı bi sorun ama neyse yani bosver takma elbet olur bak bize? Paticik Saplar birliği' nin kıdemli üyeleriyiz yani rütbe alacaz artık Ebedi Saplar diye..(benden başka kim var lan???!!!!)[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
diablotg, 04 Eylül 2004 23:24 tarihinde demiş ki:
said:
UltraPsycho, 04 Eylül 2004 23:16 tarihinde demiş ki:
peeööüwww!! , (çok pis efekt yaparım)
bende aşığım yaw deştin bak yaramı...

insan duygularınla dalga geçmeyen insan duygularından anlayan insandor kusura bakma sen sınıfta kaldın

Sen hangi dalda uzmandın arkadaşım? Böyle yapıp nası bi hakaret ettiğinin farkındasın dimi? Tamam istediğin gibi bi cevap vermemiş olabilir ama topic senin topicin değil public bi topic. Sen duygusalsan oda duygularını absorbe edebilen güçlü sinirlere ve karaktere sahip biri olabilir. Bi dahaki sefere insanları sınıf atlatmadan önce düşünüpde atlat.

Hatta her aşkınızda yeni topic açmayın eski aşklarınızı uplayın diyip protesto ve duygusuzluk örneği göstereyim. :P[signature][hline]Üzüldüm...
Sosyal ağlarda paylaş

• 6 yıl sonra ...
Seele said:

hikaye hüzünlü. bide hicbiri banlanmamis yazanlardan. cok ilginc.

CusTodeM said:

said:
fizban, 04 Eylül 2004 22:18 tarihinde demiş ki:
diablo 1 her gün aşık olma
2 konularını garbage a açmaya dikkat et
3 bu konuları açmamaya dikkat et

hepsine canı gonulden katılıyorm=)

Sence burda bi gariplik yok mu? Olmayan mesaj alıntılanmış falan. Ahahahaha without a trace dedikleri bu olsa gerek.
Sosyal ağlarda paylaş

abi millet arkada yiyisiyor sap sup. böyle yapis yapis. adam yanliz.eve geliyor pederde de bunu iyi bir fircaliyor. hayatinda sadece bir kizla cikiyor oda baskasiyla beraber oluyor. adam agliyor. arkasindan birine cikma teklif ediyor. Biraz bekle diyip ertesi gün baskasinin teklifini kabul ediyor. daha ne olsun yemin ederim cok hüzünlü. gereken ilgiyide görmemis yazik.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...