liberal Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Açıldıysa ağzımı burnumu kırıyorsunuz. müstahak. http://img190.imageshack.us/img190/5236/steamni.png Setting'den ayarlayabiliyorsunuz. Mağazalar falan okuyunca bi garip geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 türkçeleşmesi güzel de, bu saatten sonra türkçe kullanabilir miyim bilmiyorum ek: ehu listenin başında ben varım, ünlü oldum, yaşasın quake 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Umarım saçma sapan çevirmemişlerdir hem zaten TR kullanmam bu saatten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 once size sorsalarmis keske, bosuna zahmete girmezlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 hürriyet: tüm dünya steam'ın türkçe oluşunu konuşuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Güzel bi adım. Demek ki iyi bi kullanıcı sayısına ulaşmışız. Orjinal oyun satışı konusunda güzel bi haber gibi bu ülkemiz adına ayrıca sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Kaç zamandır kullanıyoruz nezaketen sormaları lazımdı. Hürriyet'te öyle bir haber göremedim ama google da bir ton sitede çıkıyor bu haber. Neyse vatana millete hayırlı olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 bu saatten sonra kullanmam ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 En son istediğim şey bilgisayarla ilgili herhangi birşeyi Türkçe görmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 herhalde ingilizce devam ederim ama güzel olmuş, sevindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 türkiyeden bir grup yaptı diye biliyorum bunu 2-3 senedir ugrasiyorlar.kabul ettirmişler sonunda heralde tf2 de silah isimlerini cok kötü çevirmişler diye duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Basarim. Basarim. Basarim. 65 Basarimdan 44'u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Bayadır Türkçe kullanıyorum ben.. Bazı şeyler tam değil tabi ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Özellikle yaşı küçük olanlar için çok iyi olmuş, bir kere ingilizce alışınca değişmek istemiyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 neden diye sorarlar adama? ingilizcesinin ne eksiği vardı? ona yetemeyecek kadar ingilizcesi olmayan adam oynamasın zaten oyun falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 neden oynamasın yahu? dilimizin bu tarz yazılımlara entegre edilmesi gayet sevindirici birşey, kendi tercihimizin neden kendi vatandaşımızı sınırlamasını isteyelim ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 olsa da olur olmasa da, ama ing olmayanlar için faydalı tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Türkçeye çevrilmesi güzel çevirisnler ama kullanmayı tercih etmiyorum.Çünkü orjinal dille yapılanlar her zaman güzel oluyor.Bir animeyi ingilizce seyreder miyim mesela hayır.Ama yetemeyenler için güzel haber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 oyun için değil ki bu, steam yazılımının arabirimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 güzel olmuş ama bu saatten sonra tr kullanılır mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 tf2 silahların isimleri kötü çevrilmiş dedi de biri ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 bu saatten sonra neden kullanilmasin ki? ben turkceye gecerim herhalde cok kotu degilse de kalir oyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 tf2 olayiyla ilgili bu buhartr mevzusuyla baglantılı diye biliyorum steam türkçe opsiyonunu. sadece menüleri ve komutları çevirseler yeterli. tf2 itemlarının bazıları türkçeye çevrilicek gibi degil cünki. teknikten cok espiri babinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Aluriel said: neden diye sorarlar adama? ingilizcesinin ne eksiği vardı? ona yetemeyecek kadar ingilizcesi olmayan adam oynamasın zaten oyun falan. bundan böyle dondurmalarda romalı bir efendinin ayaklarını yalarmışgibi yalanacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 bi tane faydasını söyleyin türkçe olmasının ne zararı var derseniz verecek cevabım yok bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar