rakibalik Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Sağdan soldan bakıp yazarak değilde kulaktan dolma ne dediler ne anladım tarzında ben naçizane bildiklerimi yazayım wagatta wagatta - anladım anladım arigato gozimaste - cok tesekkurler nanda - ne oldu kisseeeee - lanet olsun sana - dişleri kısarak hep birlikte söylüyoruz evet kissseeeeeeeeeeee doooouuusa - buda -ne oldu manasında sanırım ama genelde hayvani bir büyü yaptıktan sonra - ne oldu lan rengin attı demek yerine kullanılıo sanırım Aklıma gelenler şimdilik bukadar arigato Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=853xmlimrqg hanasu mamonaku ippoutekini karamaremashita ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 "here i go" var sıkça karşıma çıkan da japoncasını hatırlamadım şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 yamateee var bi bildiğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 kodumun ankara - kodumun ankarası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 rakibalik said: Sağdan soldan bakıp yazarak değilde kulaktan dolma ne dediler ne anladım tarzında ben naçizane bildiklerimi yazayım wagatta wagatta - anladım anladım arigato gozimaste - cok tesekkurler nanda - ne oldu kisseeeee - lanet olsun sana - dişleri kısarak hep birlikte söylüyoruz evet kissseeeeeeeeeeee doooouuusa - buda -ne oldu manasında sanırım ama genelde hayvani bir büyü yaptıktan sonra - ne oldu lan rengin attı demek yerine kullanılıo sanırım Aklıma gelenler şimdilik bukadar arigato düzeltme yapıyorum: wakatta arigatou goziamashita kuso - shit demek doushita - ne oldu demek bir de yamete olacak, yamate değil DAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Bone said: "here i go" var sıkça karşıma çıkan da japoncasını hatırlamadım şimdi iku zo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 ikkkkkkkkkkuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 GATTAİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 futanari- japonca xunn demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=69A3aL3Yrs0&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 japonlarin 2012 itibriyle yeni sectikleri milli marslari http://www.youtube.com/watch?v=n371zCCYpts&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 mina mina shimawa ottokee paina puru puru attoma poka poka aho bakaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 watashiva candy benim adım şeker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 arigatho teşekkürler ohaio günaydın ve tabi wataşiva ....ben şuyum ben buyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 atashi-watashi feminen, delikanliyi bozar, ore kullanin omae de sen demek, cumle icinde kullanirsak omae wa mo shinde iru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 KORE VA KORE VA - aman da aman SO DESÜ - öyle NANDATOOOO/NANİİİİ/NANDESÜTTEE - nası? nee? obarey? OMAYE - sen OMOŞİREEEE - enteresannn YAPPARİ - hakattan SONO TOORİ - dooru VAKATTA/VAKARİMAŞİTA - hayhay, emrün baaşum üstüne NİGERO - tabanvaylayın ME, TE, ÜDE - göz, el, kol SEKAİ NO TAME Nİ - cihanın sıhhati için MAİRÜ, MAYRİMAS - sıkı dur aha geliyom, angart bunları böyle 1000-2000 tane yazıp kitapçılarda satmak lazım anahtarlık rehberi şeklinde. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Mortis said: Bone said: "here i go" var sıkça karşıma çıkan da japoncasını hatırlamadım şimdi iku zo terazine tıkladım, ben de onu hatrırlamya çalışıyorum deminden beri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Viktor said: atashi-watashi feminen, delikanliyi bozar, ore kullanin omae de sen demek, cumle icinde kullanirsak omae wa mo shinde iru haha mou ii var bi de kızlar ağlayıp zırlayınca yanlarına yaklaşıp omuzun dokunup karizma sesle "mou ii" diebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 iku zo yu /readycheck yapmamız lazım acil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Sparkcaster said: yamateee var bi bildiğim bende bir bunu biliyorum ama animelerden degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Motto motto!ittaeeee var bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 said: ------------------- ai de sora ga ochite kuru ------------------- ore no mune ni ochite kuru atsui kokoro kusari de tsunaide mo ima wa muda da yo jama suru yatsu wa yubisaki hitotsu de DOWN sa ------------------- ai de kodou hayaku naru ------------------- ore no kodou hayaku naru omae motome samayou kokoro ima atsuku moete iru subete tokashi muzan ni tobichiru hazu sa ore to no ai wo mamoru tame omae wa tabidachi ashita wo miushinatta hohoemi wasureta kao nado mitaku wa nai sa __________________________ fill in the blanks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 dattebayo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar