Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kız Görünce Topaça Dönen İnsanlar

Leadman

Öne çıkan mesajlar

Leadman said:

Bir kız arkadaşım ile geçirdiğim bir trafik kazası sonucu kızın kasığına 40 dikiş atıldı. O 40 dikiş atıldıktan 2,5 hafta sonra eski sevgilisiyle bir arabada seks yaptığını ve hatta birilerinin onu gördüğünü ve şantaj yaptığını bana itiraf etti.

Yeterince ağzın açık kaldı mı? Bir ergen için bile fazlaca ağır bir itiraf bence.

nasıl bir hayatın var lan senin
Sosyal ağlarda paylaş

Leadman said:

Bir kız arkadaşım ile geçirdiğim bir trafik kazası sonucu kızın kasığına 40 dikiş atıldı. O 40 dikiş atıldıktan 2,5 hafta sonra eski sevgilisiyle bir arabada seks yaptığını ve hatta birilerinin onu gördüğünü ve şantaj yaptığını bana itiraf etti.

Yeterince ağzın açık kaldı mı? Bir ergen için bile fazlaca ağır bir itiraf bence.

kızın kasığında 40 dikiş ve seks?
dudeeeeeee
Sosyal ağlarda paylaş

Leadman said:

ow yeah man... ow yeah.
Sosyal ağlarda paylaş

19 veya 20 yasındasın. hayatta deneyimlenebilecek seylerin ne kadarını veya acıların ne kadarını yasadıgını iddia edebilirsin?
burda senin yasadıgından bin beterini yasamıs bir suru insan olabilirken ve varken, gelip hala bi ergen gibi yasadigi kotu anilardan boburlenerek bahsetmek ve anilariyla insalari etkileme istegi gostererek konusuyosun.
Sosyal ağlarda paylaş

synthesizer said:

19 veya 20 yasındasın. hayatta deneyimlenebilecek seylerin ne kadarını veya acıların ne kadarını yasadıgını iddia edebilirsin?
burda senin yasadıgından bin beterini yasamıs bir suru insan olabilirken ve varken, gelip hala bi ergen gibi yasadigi kotu anilardan boburlenerek bahsetmek ve anilariyla insalari etkileme istegi gostererek konusuyosun.
Ben bir şeyleri anlatmak derdine düşmüyorum, buna iten kişi sendin az önce.

Ayrıca evet 19-20 yaşında, yaşıma göre fazlaca şey gördüm geçirdim.
Sosyal ağlarda paylaş

Leadman said:

risk budur.

40 dikiş ve sex
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...