napae Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 =0 bu daha uygun oldu sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Bir üst mesajdaki hatunu unutamıyorum bak işte. Çok aşıktım. O itirafını yaparken ağlıyordu ve intihar edeceğini söylüyordu. Benim ona cevabım "herkes hata yapabilir, sakın öyle bir hata yapma" diye teselli etmek olmuştu. Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 leadmen ilk defa boynuz yiyen insan sen olmuşsun. ilk defa travma sonrası sucluluk duygusunu bastıramayan kız arkadası da sen edinmissin. ibretle izliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Leadman said: Bir kız arkadaşım ile geçirdiğim bir trafik kazası sonucu kızın kasığına 40 dikiş atıldı. O 40 dikiş atıldıktan 2,5 hafta sonra eski sevgilisiyle bir arabada seks yaptığını ve hatta birilerinin onu gördüğünü ve şantaj yaptığını bana itiraf etti. Yeterince ağzın açık kaldı mı? Bir ergen için bile fazlaca ağır bir itiraf bence. nasıl bir hayatın var lan senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 adam sırf trafik kazası geciriyo sfvxd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Herkesin yaşadığı bir şeyler var elbette ama alaycı bir şekilde "of ergen sktir git" triplerini görünce de dayanamıyorum, sanki çok boş işleri çok büyük çaplı gösteriyormuşum imajı yaratılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Leadman said: Bir kız arkadaşım ile geçirdiğim bir trafik kazası sonucu kızın kasığına 40 dikiş atıldı. O 40 dikiş atıldıktan 2,5 hafta sonra eski sevgilisiyle bir arabada seks yaptığını ve hatta birilerinin onu gördüğünü ve şantaj yaptığını bana itiraf etti. Yeterince ağzın açık kaldı mı? Bir ergen için bile fazlaca ağır bir itiraf bence. kızın kasığında 40 dikiş ve seks? dudeeeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Leadman said: Bir kız arkadaşım ile geçirdiğim bir trafik kazası sonucu kızın kasığına 40 dikiş atıldı. O 40 dikiş atıldıktan 2,5 hafta sonra eski sevgilisiyle bir arabada seks yaptığını ve hatta birilerinin onu gördüğünü ve şantaj yaptığını bana itiraf etti. Yeterince ağzın açık kaldı mı? Bir ergen için bile fazlaca ağır bir itiraf bence. ow yeah man... ow yeah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 19 veya 20 yasındasın. hayatta deneyimlenebilecek seylerin ne kadarını veya acıların ne kadarını yasadıgını iddia edebilirsin? burda senin yasadıgından bin beterini yasamıs bir suru insan olabilirken ve varken, gelip hala bi ergen gibi yasadigi kotu anilardan boburlenerek bahsetmek ve anilariyla insalari etkileme istegi gostererek konusuyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 kıskanmayın adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 abi 11 sayfa ne konuştunuz ya ooof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Bİ DAKKA, Bİ DAKKA! Kız önceden seks yapmış da 40 dikiş atıldıktan 2 buçuk hafta sonra mı söylemiş yoksa 40 dikiş atıldıktan 2 buçuk hafta sonra seks yapmış ve söylemiş mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 synthesizer said: 19 veya 20 yasındasın. hayatta deneyimlenebilecek seylerin ne kadarını veya acıların ne kadarını yasadıgını iddia edebilirsin? burda senin yasadıgından bin beterini yasamıs bir suru insan olabilirken ve varken, gelip hala bi ergen gibi yasadigi kotu anilardan boburlenerek bahsetmek ve anilariyla insalari etkileme istegi gostererek konusuyosun.Ben bir şeyleri anlatmak derdine düşmüyorum, buna iten kişi sendin az önce. Ayrıca evet 19-20 yaşında, yaşıma göre fazlaca şey gördüm geçirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 akıl yaşta değil baştadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 kız daralttırma ameliyatı mı olmuş nedir 40 dikiş olayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Leadman said: Bir kız arkadaşım ile geçirdiğim bir trafik kazası sonucu kızın kasığına 40 dikiş atıldı. O 40 dikiş atıldıktan 2,5 hafta sonra eski sevgilisiyle bir arabada seks yaptığını ve hatta birilerinin onu gördüğünü ve şantaj yaptığını bana itiraf etti. Yeterince ağzın açık kaldı mı? Bir ergen için bile fazlaca ağır bir itiraf bence. risk budur. 40 dikiş ve sex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 emrah filmlerindeki motorcular gibi yaşıyor adam helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 barbu said: kız daralttırma ameliyatı mı olmuş nedir 40 dikiş olayı?Motosiklet çamurluğu girmiş. Dikişle kapattılar. Edit: Peşinen düzelteyim, vajinasına değil, kasığına girdi çamurluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 biz de egzosu girdi sandıydık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Leadman said: barbu said: kız daralttırma ameliyatı mı olmuş nedir 40 dikiş olayı?Motosiklet çamurluğu girmiş. Dikişle kapattılar. Edit: Peşinen düzelteyim, vajinasına değil, kasığına girdi çamurluk. O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 kasık bölgesine giren motorsiklet çamurluğu sonrası 1 ay dışarı çıkmaz lan insan. nasıl iş o yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Misal bak, 1 cm derine girmiş olsa kız ölüyordu. Burada bunun geyiği yapılabiliyor :D -Egzoz girdi sanmıştık falan diye- Hata bende ki sizleri ciddiye alıyorum, samimi buluyorum ve bunları paylaşıyorum. Ders olsun bana böylece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 motorun üstündemi seks yapıyorlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 napae said: Bİ DAKKA, Bİ DAKKA! Kız önceden seks yapmış da 40 dikiş atıldıktan 2 buçuk hafta sonra mı söylemiş yoksa 40 dikiş atıldıktan 2 buçuk hafta sonra seks yapmış ve söylemiş mi? 40 dikis 2.5 hafta ardindan umarsizca arabada cilginlar gibi sex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 aboo baya kötüyymüş o iş da bu topik hala niye devam ediyor lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar