PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 ya şimdi haklısın chemical da, herkesin dil yeteneği farklı oluyor yani. ben çok kolay öğrendim mesela, almancada da fazla zorlanmıyorum şu an. ama mesela gelip de lise sona gelip polinom bilmeyen mi kaldı ya dersen ben bilmiyorum polinom ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 do you bira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 di said: Ben ingilizcemi ne liseye ne universiteye, direkt 276 bolum dragonball'a ve Naruto'ya borcluyum. adasd abi caponca o =| asdf espri icin sozleri carpitma 101. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Çok şey yazardım da bu dil konusunda(gerçi biçoğu yazılmış). Çeviribilimi dil bilmek zanneden var halen. İçinde çeviri geçiyor diye. Ne diyim abi. Haklısın Chem, sen de haklısın, musanın derdini gelip musanın ailesine anlatıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 ich kann nich spreche deutch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 İngilizceyi herkes biliyor, ama kimse konuşamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miyaw1 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 lise sona gelip herkes ingilizce bildiğini sanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 hazırlıkta öğrenilen şey tamamen gramer ya. pratik konuşmaya katkısı en fazla %20 o yüzden hazırlığı geçip konuşamayan çok kişi olması normal. ben şimdi kitapları, filmleri ingilizce okuyup izliyorum en azından anlamayı geliştirmek ve kelime kasmak için. o konudaki eksiklikler gidince ver elini yurtdışı pratik konuşma için. asıl hazırlıkta ingilizce öğrenilebileceği yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 trdeki sistemle dil falan öğrenilmez zaten.isterse kırk yıl okusun ingilizce. farkında olup azcık farklı yöntemlerle öğretmeye çalışırsanız,çocuklara ''ezberlencek kural bu'' demeyip azcık mantığını kavratmaya çalışırsanız olayın,verimli sonuç alabiliyosunuz,ama tabi o da kısıtlı yine müfredatla=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 valla ben ilkokulu devlet okulunda okudum, gayet iyi bir ingilizce eğitimi vardı. liseyi anadolu lisesinde okudum burda da gayet iyi bir ingilizce gördük. ama mesele türkiye genelinde ne kadar yerde iyi eğitim verildiği. Düz liselerde insanlar ingilizce öğrenmiyorlar bile, çoğu anadolu lisesi de düz liselerden farksız bir eğitim veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 ben de temelleri anadolu lisesinde attım ama ezberledim kuralların mantığını çözdüğümde ''yuh aslında ne kolaymış'' dedim. ve malesef tr standartlarında na kadar kalifiye öğretmen ne kadar donanımlı okullarda,altyapısı ne kadar iyi atılmış öğrencilere ingilizce öğretiyor? bikaçyıl önce çalıştığım bi okulda arkeoloji mezunu bi adam dandik bi kurstan aldığı ingilizce sertifikası ile ücretli öğretmenlik yapıyodu mesela.sonrada tenefüslerde ''ya hocam bu çocuklar hiçbişey bilmiyo'' dediği birgün açtım ağzımı yumdum gözümü. durum çok vahim yani aslında,belki en fazla %20 oranında sağlıklı bi eğitim verilebiliyordur ama diğer okulların hali içler acısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Alakası yok adamlar hazırlıkta ezber bilgi ile geçiyorlar ondan sonra nankör bir dil oldugundan unutuyorlar. Sınavları filan nasıl geçiyorlar derseniz kopya ve ezberleme ile tabi aynı şekilde çok basit mantık aslında bu kadar şaşırmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Almancayi kolay ogrendim diyenin alnini karislarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 ben hazırlıkta hiç sevmezdim ingilizceyi ve kopya ile geçerdim şahsen. (yaş 14-15 tabi o zamanlar) iyi de kopya çekerim =) ama değerini üniversitede anladım. her ne kadar hazırlık görmediysem de üniversitede kendi kendime baya uğraştım. daha çok pratik üzerine. ama hiç umursamama rağmen baya bi temel olmuş lise. hazırlıkta haftada 24 saat geri kalan 3 senede haftada 8 saat. eşşek değilmişiz demekki kafada yine birşeyler kalmış:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Liselerde hazırlık kalktı, bilen yok galiba. Benim bölümün yarısı İngilizce'yi hazırlıkta öğrenmiş ama en iyileri bile konuşamıyor, inanılma komik hatalar yapıp duruyorlar. Ders anlatanlar iyi konuşuyor, basitleştirmiyorlar o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 paspatur said: İngilizceyi herkes biliyor, ama kimse konuşamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 "roket adam" said: Almancayi kolay ogrendim diyenin alnini karislarim. kaldim lan almancadan 3.64/4 ortalama yapiyodum kalmasam kaldim 3.22 oldu butun zor dersleri en guzel notla gecip almancadan caktim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 adolf'un facepalm yaptığı ve altında almanca disappointed son yazan bir şey aradım google image'da ama bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 ingilizcemi rpg ve adventure oyunlarına borcluyum , veletlikten beri heroes serisidir might and magicdir sanitariumdur grimfandango , monkey island .. oyunu oynamak istiodum deli gibi verilen gorevleri anlayamadıgım ıcın sinir oluodum , elimde sözlük oyun oynuodum o sıralar .. sonra kelime haznesi uçtu tabi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 commandos'taki görevleri redhouse sözlükten bakıp türkçeye çevirecem diye ruh sağlığım bozulmuştu bir dönem. allah kimseyi sayfalarının yarısı kopmuş 1500 sayfalık sözlükle imtahan etmesin. not: ilkokuldaydım tabi o zamanlar =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 RaidenXelRu said: ingilizcemi rpg ve adventure oyunlarına borcluyum , veletlikten beri heroes serisidir might and magicdir sanitariumdur grimfandango , monkey island .. oyunu oynamak istiodum deli gibi verilen gorevleri anlayamadıgım ıcın sinir oluodum , elimde sözlük oyun oynuodum o sıralar .. sonra kelime haznesi uçtu tabi :Psame Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 cem yılmaz'ın "bu devirde hala ilkokulda okuyanlar kaldı mı?" esprisi gibi olmuş başlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 AHAhahahha bide sayfalarca yazmışsınız. Arkadaşlar. Günde 1224234234 kere kulağınıza o dilden kelimeler gelmedikçe(kısaca duymadıkça) siz dili unutmayacağınızı ve ya çok iyi konuşabilceğinizi mi sanıyorsunuz? Tehlikenin farkında mısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 yabancı dillerimi okulumun iyi eğitimine ve video oyunlarıyla dizilere mmolara borçluyum şimdi 1-2 saatlik tercüme işleri yapıyorum iyi para götürüyorum. iyi günler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Mütercim-tercüman olmadan tercüme yapıyorsun yani? Harikasın.(Ki sen de haklısın, iki terminoloji öğrenen adam çevirir yapılır!!11!! diye geziyor.) 1-2 saatlik çevirri yapıyorsan, yüksek ihtimal tek sayfalık kalıp metinlerdir diye düşünüyorum. Bir mahkeme celbi ve ya dilekçe gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar