Sypro Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Hadi görelim bakalım kim tavuk kim aslan kim ejder.. http://www.yazilimciyimben.com a alalım ilgili kişileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Peh silverlight :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 kolaymis sorular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 [yazılımcıyım->ben()] imiş başlığı. {yazılımcıyım(ben);} olmadığı için yapamam ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 facebook /quit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 facebook ile bağlan dediğinden bağlanmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 o kadar efsane cevapladım ki 10. soruda takıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 http://www.yazilimciyimben.com/images/sertifikalar/5518233381012.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 hata oldu diye mesaj veriyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 silverlight yüklemek istemiyorum. Biri soruları cp yapabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 sekreterim.ben() olsa daha iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Laorx said: silverlight yüklemek istemiyorum. Biri soruları cp yapabilir mi? Ben php, html, css ve javascript seçtim bikaç tane soruyu söyleyeyim. TD elementinde text elemanlarını sola dayak için hangi kod kullanılır? falan gibi şıklar var Protected ve private 'in farkını sormuş. @fonksiyon($arg1,$arg2=NULL); Demiş birsürü seçenek var hepsinin sonunda "hata verir" sadece birtanesinde "hata verse bile mesajı göstermez" gibi bişiler vardı Sonraaaa "yazıları en büyük yazan html taı hangisidir?" diye sormuş falan diye sıralamış işte. Bende birşey bekliyodum. Ama katım ejder madalyasını =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 C++ seçtim, yeni işlevcisinin görevi nedir gibi bi soru vardı. Soruyu idrak edene kadar şöyle bi baktım ekrana. Keywordleri niye çevirir bi insan anlam veremiyorum. Google translate mi vurmuşlar nedir sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 yeni islevcisi ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 new operatörü demek istiyodu sanırım, hala bilmiyorum sdfgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 ahahaha hala bilmiyorum. silver milver bozar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Kojiroh said: new operatörü demek istiyodu sanırım, hala bilmiyorum sdfgf ahah sorular garip bazilari, bende new operatorudur diye dusunduydum onu, oyledir heralde. c++'ta bi kac tane daha vardi sacma soru, absurt tercume. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 silverlight'ı yüklememek mantıklı değil ya. 0 ama fb connect kullanmamak mantıklı. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 http://www.yazilimciyimben.com/Sonekran.aspx?image=546547809881&tip=Ejder böyle bir proje yapıosun (voden) adam gibi band genişliği ve işlemci al demi? http://www.yazilimciyimben.com/Sonekran.aspx?image=546547809881&tip=Ejder site açılması dert yüklenmesi dert, 1 soruya dogru cevap ver sürekli dogru cevap ve ileriye bas 15 dogru yaparsın direk yazık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Kojiroh said: new operatörü demek istiyodu sanırım, hala bilmiyorum sdfgf böyle bir site yapıyosun, sonra saygısızlık boyutunda translate'ler yapıyosun. tam bir türk işi. böyle siteye: yazılımcıları test etmek senin ne haddine derim o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 bence site ismi, yazilimcimiyimkibenacaba olsun, liseliler kullansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar