NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Adamlar hakediyor her kuruşunu şu yılbaşı günü kaçımızın kredi kartı sınırı doldu kaçımız offf şunuda alacaktım diye hayıflandı.Kaç yıllık korsan oyuncuları orjinal oyuncu yaptı bakınız ben.Orjinale para mı verilir derken kaç tane sadece single player oynanan oyun aldım.Achivement olayları süper insanı oynamaya hırslandırıyorlar indirimleri güzel.Tek hoşuma gitmeyen yani pre-order yapıyoruz ama çıkış gününden 3 gün sonra indirmeye başlıyoruz.Kutu alamamız ve kutu oyunla steam oyunu arasında fark olmaması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 bence oyunların bir arada liste halinde durması, her an downloada hazır olması cok güzel bir olay. yoksa elinde cdkeyin olsa bile torrentlerle yamalarla boğuşmak çekilir iş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 steam çok büyük kolaylık. CE dışında almam hayatta steam dışından. hadi steam demeyeyim de digital download diyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Bende tek account ile her bilgisayarda erişim sağlayabildiğim için tercih ediyorum. Tabi birde indirimleri, kampanyaları fantastik. EA downloader'da kullanıyorum ama o 2. planda kalıyor. Steam in tek uyuz olduğum tarafı patchlerin geç gelmesi ve bir sorun olduğunda çözüme kavuşmaması, mesela Dragon Age'i steam den alanlar DLC'leri bir türlü yükleyemezken diğerlerinde bir sorun olmadan rahat rahat yüklendi. Adamlarda hiç uğraşıp sorunu çözmedi DA2 çıkacak ama hala DA'da DLC'ler yüklenmiyor. Sırf bu yüzden DA2'yi almayabilirim, bakarsın yine aynı hata hortlar, nemelazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 dragon age orjinal almıştım ben steamden değil ama. dlcleri korsan yükleyip oynamıştım ama ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 DA'nın DLC'lerinin yüklenememesinin sebebi system locale'i. Saat ve tarih ayarlarından İngilizceyi seçince kurulabiliyo. Aynı olay Magicka'da da oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 lol öte yanda activisionblizzard sc2, call of duty, wow:cata hepsinin bir arada çıktığı ve rekor gelir elde ettiği 2010'u zarar ederek kapadı. düşünün artık nasıl bi gider var şirkette, bu kadar oyun bile kar ettiremedi. hemen guitar hero studyosunu kapadılar. işçi çıkartcaklarmış falan. blizzardla birleşmeseler batardı activision 2 seneye çok net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 ascraeus said: lol öte yanda activisionblizzard sc2, call of duty, wow:cata hepsinin bir arada çıktığı ve rekor gelir elde ettiği 2010'u zarar ederek kapadı. abi nasıl bir şirket bu nasıl zarar ediyor yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 çok kötü ve boktan bir şirket olduğu için zarar ediyor, giderleri çok olduğundan değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 http://dudelol.com/DO-NOT-HOTLINK-IMAGES/Gabe-Newell-Ladies-Man.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 hatunlar baya leşmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 iyi de fiscal year tamamlanmadı ki daha, 3/4'ü bitmiş olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Aluriel said: hatunlar baya leşmiş E para da bir yere kadar... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 DarKRideR said: çok kötü ve boktan bir şirket olduğu için zarar ediyor, giderleri çok olduğundan değil ahah ne alaka abi, peynir ekmek gibi oyun sattilar iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 senko said: ahah ne alaka abi, peynir ekmek gibi oyun sattilar iste. oyun satıyorlar dendi zaten, ona rağmen batmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 aklıma steamın ilk yılları geldide çok sinir bozucuydu lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Steam'le hiç problemim olmadı ki ilk gününden beri kullanırım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 abi bu adamlar koticik falan olmaz, olacak olsa indie oyunlari pazarlamazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Birde adamların iyi tarafı mod yapımcılarını falan topluyorlar valve bünyesinde. Nerde enteresan fikirli adam çıkıyor hoop valve'da buluyor kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Mine said: Myshkin said: Sam said: tdk sağolsun gereksiz bir 'şapka devrimi' yaptı dilimizde, normal. pardon? kâr -> kar http://tdkterim.gov.tr/seslisozluk/?kategori=yazimay&kelimesec=037143 o işaret bütün kelimelerde kalkmadı. kökene göre konuyor veya kalkıyor. kâr, kâr diye yazılır, kar diye değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar