Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 başka mc royal seven yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ValhallAwaitsMe Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Fastfood yemek zorunda kalırsam mcdonalds tavuklu burger aliyorum 3 tane ekmeklerini yemiyorum. Gerçi onun yerine GNC den shake alıp içsem daha iyi bak şimdi aklıma geldi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 battalbey acılı çiğ köfte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 steakhouse tabi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miyaw1 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 sabah bira + boyoz ikilemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Laraken said: steakhouse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 big king xxl. et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 burger kingin kolası ve buruşmuş marulları adam gibi olduğu zaman geri dönücem steakhouse'ıma. o zamana kadar mcdondals Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Miyaw1 said: sabah bira + boyoz ikilemesi. izmirde çaya bira diyorlarmış, biraya sarısu diyorlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Beef n cheddar ve whopper xxl yok. Anket geçersiz. Ayrıca popetyes nası yok heryerde? Burger olan her büyük alışveriş merkezinde yanı sbarro diğer yanı popeyes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 samsun da ne bk var ne pizza hut var ne de kfc var. off seçim yapamamak cok kötü. edit, bg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 pizza hutın sınırsız kalitesi şubeden şubeye değişiyor, iyi bir yer bulunursa oturup hayvan gibi yemek için fena olmuyor kfc extreme oldukça iyi, evde veya dışarıda sağlam doymak için iyi bir tercih. daha tadın bırakmak istiyorsam gider burgerdan whooper yerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 beef n' cheddar ve curly patates combosuyla yarışabilecek bi fast food yemedim bu güne kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 http://3.bp.blogspot.com/_2mT1KkN-GE0/SlDHEkPKdKI/AAAAAAAADTU/SI0IXtj69No/s400/steak.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 en iyi fastfood, pub'da biranın yanında yediğin ham & cheese sandwichtir. şuna benziyor kendisi de tam resmini bulamadım mlsf: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Şu patates'i tek geçerim: http://www.clickb4ueat.com/uploads/files1/arbys-curly-fries-ad2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 subway Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 "Best of KFC" menü extreme den daha güzel ve favorim. Burger King - Steakhouse da onun peşinden geliyor benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 topik sahibinin sağlığı çabuk düzelmiş anlaşılan:): http://forum.paticik.com/read.php?25,3799686 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 "Cin Ruhi" said: Şu patates'i tek geçerim: http://www.clickb4ueat.com/uploads/files1/arbys-curly-fries-ad2.jpg şundan 4-5 tane en büyük boy yiyebilirim yanında abes soslar da olacak ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 keyefsi gerçi her seferinde gastritimi azdırıyor ama yine de götürüyorum ekstrim menü, büyük seçim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 pizza hut sınırsız bildiğin amelelik lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 SeaGle said: keyefsi gerçi her seferinde gastritimi azdırıyor ama yine de götürüyorum ekstrim menü, büyük seçim. gittiğimde 2 best of götürüyorum ben. büyük seçim de kesmiyor:D o yüzden haftada birden fazla gitmemem gerekiyor. yoksa ölebilirim=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 yuh nası bitiriyosun 2 best of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Aluriel said: yuh nası bitiriyosun 2 best of içeceği dışındakiler kolay=) gerçi o yüzden hayatımda ilk kez göbek yaptım bu sene =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar