Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Geçmiş zaman olur ki hayali cihana değer (91' Seçimleri)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://www.youtube.com/watch?v=yMhmDAXTC1o&feature=related

Rıdvan Dilmen Mesut Yılmaz için ne dedi ?

"Bir King's Speech değil"

abi Perinçek trollemeye çalışıyor ama inşallah hocamız bu numaralara gelmiyor. Bi ara kârın allahı paradır dediğinde Erbakan'ın yüz ifadesi süperdi. Az kalmış " ISLAM FUCK YEAA!" diye fırlıyormuş Perinçek'in üzerine.

Yanlız hocam Gül'ü eğitmişsin oturmasını kalkmasını, konuşmasını biliyor ama bu RTE de nerde yanlış yaptın ya.

Vol 2.

http://www.youtube.com/watch?v=BIUSXYOTOEE&feature=related

devamını bulamadım ya. demirel, inönü , ecevit falanda var dinleyesim geldi.

Erdal İnönü sıkılmış, içinden eşine " ne işim var Sevinç benim burda " dediğini duyar gibiyim. Büyük adamdı valla ruhu şad olsun. Gülüyordur memleketin haline bakıp, CHP nin, DSP nin ne hale geldiğini görüp. kıkır kıkır hemde.
Mesaj tarihi:
mani said:

Rıdvan Dilmen Mesut Yılmaz için ne dedi ?

"Bir King's Speech değil"

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA

harbi mesut yılmaz da o terapiste mi göründü ne oldu, geç kaldı gerçi bayağı heh.
Mesaj tarihi:
ohhhaaaa inanılmazz
erbakandan yeni bi lenin çıkıyomuş az kalsın fkşdls
aslında buna bakınca tayyip çizgisi-erbakan çizgisi arasındaki farkın düpedüz ekonomik politika düzeyinde olduğu ortaya çıkıyo.
perinçek vehbi koça iş veriyo, bi de dış borçları ödemiyo fdsk
Mesaj tarihi:
Yanlız nasıl güzel dinliyorlar birbirlerini ya? Adam kazık diyor sokacaksın demirel diyor demirelden sadece bi gülümseme, tık yok.

Ahhh ahhhh, şimdi bi çıkıyo hepsi televizyona, o onu dövüyo, o programı terkediyo, o bilmemne.

Nerdesin Özal? Ruhun şaad olsun.
Mesaj tarihi:
yok aslında doğru düzgün dinleyen, konuşan var, kemal kılıçdaroğlu mesela, ilk çıktığında saygılı olmak için "recep bey" demişti,
tayyip'in kavgalı konuşmasına alışan halk, "vay efendim sen başbakanla dalga geçiyorsun" demişti.
  • Yeni Oluştur...