kermit Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 çaşıt olduğu için atılmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 kinetik said: Rewendor said: bu düşünce yapısıyla insanlığa hakaret ediyorsun, en azından son 100 yıllık bir gelişim sürecine hakaret ediyorsun daha kime edecen :( daha açık olurmusun Daha açığı şöyle, 100 sene önce baskın olan bir düşünce yapısını sürdürüyorsun, haliyle 100 senedir gelişen ilerleyen insanlığa, çağdaşlığa, kadın haklarına, insan haklarına, düşünce yapısına ve sosyal-kültürel ilerlemeye karşı çıkıyorsun. Bunu desteklemek için de seninle aynı düşünce yapısına sahip, bunun için de yaptıkları şeyleri haklı ve normal (en azından yapılmaya müsait) gören insanların (yedikleri halt belli olduğu için haber olmuş) haberlerini örnek olarak sunuyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 herşey iyi güzelde bu adamın banlanması abartı olmadı mı ? Konuyu baştan sona okudum , millet gerizekalı , beyinsiz hede hödö derken adamın ağzından bir hakaret çıkmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 konu hakaret degil ki. konu sapıkça bir düşüncenin normalleştirilmeye çalıştırılması. olay pedofili olsa yine aynı şey olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 31. sayfadayız dikkat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 kızlar buraya girmesin aman diyim. 31. sayfada kızlarla yan yana yazmak istemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 merhaba kermit. uzun bir sayfada beraberiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 kinetik said: tartışmasını bilmeyenler hakaret eder pasta öğren. bak ben kimseye hakaret etmiyorum dinimle, yaşımla uğraşacağına ortadaki konu ile uğraş senin nefes alman hakaret şu yaptıklarına bakılırsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Bella said: merhaba kermit. uzun bir sayfada beraberiz. bi titreme geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 amman git baska topicte titre. bu topicde yeterince titresti biseyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 işte sonra neden kinetik haksız. daha ilk posttan titremeye başladın...,, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 haha abi konu bayıktır diye bakmadım bile ne aksiyon varmış ya :D kinetik ağır trollmüş abi herkes rage atmış adama eğlenmiş bi güzel ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 allah seni kahretsin somon umarım ölürsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 ben kuytu bi yere çekilip tireyim madem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 sigara yaktım ben selam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinetix Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Aluriel said: kinetik said: tartışmasını bilmeyenler hakaret eder pasta öğren. bak ben kimseye hakaret etmiyorum dinimle, yaşımla uğraşacağına ortadaki konu ile uğraş senin nefes alman hakaret şu yaptıklarına bakılırsa nefesim dinim yaşım değil sorulara cevap verirseniz iyi olurdu. böyle işte siz gibi düşünmeyenleri hemen dışlamaya çalışıyorsunuz. hakaretler hava da uçuşuyor. siz olması gereken bir insan modeli üzerinden konuşuyorsunuz ben ise haberler le resimlerle destekleyerek olan örnekler üzerinden konuşuyorum. bu örnekler için yorgan mı yakalım derseniz ufacık bir sinek kocaman yemek için bile iştah kaçırıcı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 "O" geri geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 uzun yolda kadın erkek yan yana oturmasında kalmıştık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 okumaya üşenmeseydin eğer cevap verdiğimi görürdün önceki sayfalarda. ne adamlar var ya. kapıdan atıyosun bacadan geliyor. yörüngeye iyi yolculuklar tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 kinetix said: Aluriel said: kinetik said: tartışmasını bilmeyenler hakaret eder pasta öğren. bak ben kimseye hakaret etmiyorum dinimle, yaşımla uğraşacağına ortadaki konu ile uğraş senin nefes alman hakaret şu yaptıklarına bakılırsa nefesim dinim yaşım değil sorulara cevap verirseniz iyi olurdu. böyle işte siz gibi düşünmeyenleri hemen dışlamaya çalışıyorsunuz. hakaretler hava da uçuşuyor. siz olması gereken bir insan modeli üzerinden konuşuyorsunuz ben ise haberler le resimlerle destekleyerek olan örnekler üzerinden konuşuyorum. bu örnekler için yorgan mı yakalım derseniz ufacık bir sinek kocaman yemek için bile iştah kaçırıcı oluyor. sorulara cevap verdik, hatta sorularındaki saçma ve yanlış kısımları da söyledik, hala inatla papağan gibi sorulara cevap verin diyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 adam gibi sormayı öğren önce bi, sonra cevap iste pişkin pişkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 bu mu abi soru kinetik said: soru 2: anne, kız kardeş ve varsa sevgili veya eşinizin otobüste uzun yol giderken yanına cinsel yönden sağlam bir erkeğin oturmasını istermiydiniz AHAHAHAHAH tutamadım yine kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 ya hahahah. evet. şuna bi cevap vermedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 wts brains Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 BELLA YAZMA SU TOPICE BENI GÜNAHA SOKUYORSUN !!!BIRBIR1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar