Soris Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Türkçeye zülm etmeyin please ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 250 kilometre ile gidiyorum dur arabadan inicem diyor tecavüz ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 O değil de büyük bir fobi abi otobüs yanı bayanın yanına oturmamak. Nasıl yapcaz hakkaten onu? Ukte be bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Taciz/tecavüz olayından kadının dekoltesini bakışını (kısmen de olsa) sorumlu çıkarmak ilkelliğin, orman kanunlarıyla hayvani içgüdüyle yaşamın daniskası. Medeniyetten biraz nasibini almış insanın savunabileceğini sanmıyorum. Ama sanırım aramızdan bazıları evrim teorisini reddetme olayını çok ciddiye almışlar, sadece evrimin varolduğunu reddetmekle kalmamış evrim geçirmeyi de reddetmişler birkaç çağ geride kalmışlar. balon said: O değil de büyük bir fobi abi otobüs yanı bayanın yanına oturmamak. Nasıl yapcaz hakkaten onu? Ukte be bu ben otururum fobi falan yok valla. Boş orası varsa oraya geçerim. Kadın bakarsa da (bazen kim bu niye geliyo diye bakıyolar otururkeni haklılar da, bu medeniyetsiz ülkede bi kendini koruma amaçlı ön analiz güdüsü) iyi günler/akşamlar der ya da başımla selam verir geçer kurulurum. Bugüne kadar da rahatsızlık/kalkma durumu ya da söz bir kere başıma geldi, onda da ben kadın yanına oturmadım zaten. Bakırköy metrodan meydana kalkan minibüse geçtim oturdum, ki bomboştu arka koltuk ilk de ben geçtim. Ardından 2-3 tane çarşaflı kadın geldi (gelirler, olabilir.) Başıma dikildiler: -pardon kalkar mısın (ız bile yok) -neden? -biz oturacağız da (orta okul servisine geri döndük sanki) -e oturun? (arka koltuğun kalanı komple boş) -böyle oturamayız -neden? (başta hakkaten anlamadım sebebini, saflığıma denk geldi) -e erkek yanı -(lan? haa ee) e ön koltuklar da boş -arkada oturmak istiyoruz -e orası beni ilgilendirmiyor kusra bakmayın. -pardon? -koskoca minibüs boş, arkada oturmak isterseniz arkası önde otrumak isterseniz önü yer dolu, ama keyfiniz için başkasını yerinden etmeye hakkınız yok. bi ön koltuğa geçtiler yol boyu ahlak din terbiye söylenmesi yaptılar. bunun dışında bir kere bile "niye yanıma oturuyosun" diyen kadın görmedim. e bomboş otobüste manyak gibi gidip tek oturan kadının yanına geçip oturmuyorum ben de zaten. Gereksiz bir fobi bu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Myshkin said: http://www.youtube.com/watch?v=0hJZb0hlcLE bu herif var ya erkek adamda sort gorsun direk yatirir duzer abi. adamin elleri titriyo abazaliktan gozu donmus lan ici yaniyo herifin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 @Rew: Şehirlerarası otobüste çoğu firmada( ki istisnası varsa söyleyin değerlendiricez sdf ) oturtmuyorlar bayanla-erkeği ondan bahsetmiştim. Yok şehiriçinde benim adıma da öyle bir problem yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinetik Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 bu sorum beyni olanlara: iş yeri sahibisiniz ve bir sürü çalışanınız var. Böyle masa masa çalışanlar birbirlerini görüyor vaziyette ( çocuklar duymasın da haluğun işyeri misali). Verim düşmeye başladı ve soruşturduğunuz da bu çok çok açık giyinen hatunun iş yerinde erkeklerin ilgisini dağıttığı anlaşıldı. çok çok açık giyinen hatun elemanınıza uyarı da bulunurmusunuz veya nasıl bir çözüm yaparsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinetik Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 soru 2: anne, kız kardeş ve varsa sevgili veya eşinizin otobüste uzun yol giderken yanına cinsel yönden sağlam bir erkeğin oturmasını istermiydiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 uyarılır tabii bunun seksist bi yaklaşımı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 kapitalist sistem kadına uyarıda bulunmamı emreder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 cevap 1: hatunu uyarmam, sekreter yaparım. Maaşına zam yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 kapitalist sistemle ilgisi yok devlet dairelerine de dizüstü etekle giremez bayanlar oradada mı kapitlist sistem var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Cevap 2: Adamına göre değişir. Otobüsüne göre değişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 kinetik hemen klişeleşmiş ana-bacı kartını oynamışsın.Bak kıskançlık ve sahiplenmek gibi duygular her insan da var , ben de sevgilimi kıskanırdım erkeklerle çok yanyana bulunursa ; ama biz güdüleriyle hareket eden hayvanlar değiliz .Gerçek olgunluk akılla duyguya hükmeden insanlarındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Napolyonn said: kapitalist sistemle ilgisi yok devlet dairelerine de dizüstü etekle giremez bayanlar oradada mı kapitlist sistem var.orası da devlet kapitalizmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 kinetik said: cinsel yönden sağlam bir erkeğin ahahaha bu ne yaa. Olayı çarpıtıcak ya. Ancak böyle dozajını arttırabilmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 AT GİBİ ERKEK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinetik Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 ana,bacı ve sevgilinin de birer kadın olduğunu unutma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinetik Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Boci said: kinetik said: cinsel yönden sağlam bir erkeğin ahahaha bu ne yaa. Olayı çarpıtıcak ya. Ancak böyle dozajını arttırabilmiş... yaşlı,moruk değil demek istedim. veya muhteşem yüzyıldaki gibi makas olayı yok. şöyle böyle yok sapasağlam erkek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 taş gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 sapasağlam erkek ne? iyi dölleyen erkek mi bu sorunun içeriği bence apayrı noktalara gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 yaşlı moruk dediğin adam azgınlık olayında tavan yapmış bi adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 damızlık erkek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 salıyoz otobüse bütün kadınlar nasipleniyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinetik Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Napolyonn said: sapasağlam erkek ne? iyi dölleyen erkek mi bu sorunun içeriği bence apayrı noktalara gidiyor. cinsel yönden sapasağlam erkek IQ? beyler saçmalamayın ve salağa yatmayın cevapları alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar