EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Uzun saç güzel duruyoduda çok sıkıyor bi süre sonra Bende kestirdim 3 ay önce falan heh[signature][hline]Konya Rock Platformu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 guzel olmus murat, devam[signature][hline]templars of steel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 said: Halfmumi, 02 Eylül 2004 04:12 tarihinde demiş ki: bu nasıl bir bakış yav =)[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Valla bende babamın zoruyla başlamıştım uzatmaya. "Lan git saçını uzat sakal bırak yeni bişiler dene" dedi 1.5 sene bıraktık. Ama banyoa falan çok zor oluyor be kardeşim.Hani saçımı yıkarken elimde kalan saçları geçtim dışarıdan "AHHH!" şeklinde bağırışları duyanlar yanlış anlayacakalr :P Stili tutturursan uzun saç güzel. Haa birde denize pek girmiyorsan. Açıkta dalgayı yediğinde anlarsın sebebini :)[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar. Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 ayneen banyodan sonra bayiyodum ben de. bu arada her gun yikama, iki gunde bir yika diye bir tavsiye vereyim. iki gunu gecersen asiri yagli gozukuzor. her gun yikarsan da sac yagsiz kaldigi icin sagliksiklasiyor. ha abarti hizli yaglanan bir sacin varsa her gun de yikayabilirsin. zira su muminin gandalfin yanina koymus oldugu resimde saclar cok yagli gozukuyor.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anil_selam Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 benimkide uzun çeneme geliyo saçlarım ama çok dalgalı uzaaaktan bakınca dingilcan gibi gözüküyo :D[signature][hline]@+Le'PhAnTom+@ N ¡G™ä ÂÆ©® E@╦U®£ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 genc gorunmek ııdır 30 lu yaslarına glınce ıse yarar ehe bnde uzattm am devam etcm okula bole gıtcm zhua=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 mesela?[signature][hline]gönlünde yer yoksa güzelim,dert etme ayakta da giderim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 hgmm yoq bu bana gitmez ehe[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 birkaç kişi şöyle güzel saç tipi önerse ya :)[signature][hline]imza günü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 fotolar gözükmüyo ki önersek..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 bizimki kötümü be:([signature][hline]gönlünde yer yoksa güzelim,dert etme ayakta da giderim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 said: Mirage, 02 Eylül 2004 15:27 tarihinde demiş ki: ayneen banyodan sonra bayiyodum ben de. bu arada her gun yikama, iki gunde bir yika diye bir tavsiye vereyim. iki gunu gecersen asiri yagli gozukuzor. her gun yikarsan da sac yagsiz kaldigi icin sagliksiklasiyor. ha abarti hizli yaglanan bir sacin varsa her gun de yikayabilirsin. zira su muminin gandalfin yanina koymus oldugu resimde saclar cok yagli gozukuyor. 2 gunde bir yıkayınca da hic sekil almıyor jölesiz[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 ben sadece saçlarımı sallayarak bi şekil yapıyorum güzel de duruyo. ama biraz bonus oluyo orası ayrı :)[signature][hline]Kolay olacağını söylemedim, Neo. Yalnızca gerçek olcağını söyledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 said: Cthulhu_, 02 Eylül 2004 18:49 tarihinde demiş ki: fotolar gözükmüyo ki önersek.. büyük boyutta iki tanesini photobucket'a koymuştum da, bandwith sorunu ne yazık ki, patlıyo tüm siteler. paticikte var resimler, bandwith sorunu yok, ama boyutu küçülüyor kalitesi azalıyor, neyse git bak işte var albümde resimlerim :)[signature][hline]imza günü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 ilk resmin bende çıkmadığı için ne akdar uzun bilemem ama tas gibi yapabilirsin yada biraz yukardan tokalayıp samuray gibi yapabilirsin(bu pozisyonun beyaz olanı benim üğniversite fantezim)[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam A.K.A Xanros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 said: Lykastos, 02 Eylül 2004 21:47 tarihinde demiş ki: ilk resmin bende çıkmadığı için zor değil abicim bir üst mesajda yazdım. ama koyim bari de insanlar bu baheneyle gelmesin karşıma. goliath (gargoyles'taki) dövmüşe dönüyorum sonra. Resim 1: http://album.paticik.com/index.php?op=3&id=145 Resim 2: http://album.paticik.com/index.php?op=3&id=3224[signature][hline]imza günü [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 02 Eylül 2004 22:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Bonecrusher, bence harika olmus uzun sac, ancak bir kac oneri yapicam. Saniyorum biyik pek cikmiyor, o yuzden bence kes. Kirli durmasindansa temiz durur. Tam cikinca tam uzatirsin o ayri konu. Biyiksizken sirf cember sakal belki pek gitmez o yuzden bence favoriyle top sakal olarak ayir. soyle: Bu bence cok iyi gider. Ayrica elmacik kemiginin hemen altindaki kisimlari kes, favori wolverin gibi degilde hetfield gibi uzasin bence. Yanlis hetfieldin resmideki saclari umursama igrencler. Senin saclarin normalde duzmu, dalgalimi kivircikmi bilmem, ama kivircik degilse jole kullanma bence. Suanki uzunluguyla yapabilecegin bir kac stil var, hepsine kuru sac, vede kolay, tek yapman gereken biraz vax kullanman (yataktan kalkinca kabariksa haliyle :) ) Yani olay kuru birakip, onlerini one birakmakta, ortadan ayirma.[Bu mesaj Draven tarafından 03 Eylül 2004 02:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 normalde saçlarım resimdeki gibi işte düz. tamam draven bıyığı kesiyim, favoriyi ayırayım. koyduğun resimlerde saçı anlamadım? hepsini öne mi düşüreyim. sağolasın bu arada[signature][hline]imza günü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 bone'cum şimdi şunu diyeyim sana: rockstar tipiyle literatür adamı olamazsın bir kere. :-p ikisinden birini seçeceksin. sonra forum adabı üzerine yazdığın makalelerini dikkate almazlar.. :horace: "uzaktan 10, yakından 0, 7 verdim gitti.." "deus ex machina misali olay mahaline varan.."[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole.[Bu mesaj Sam tarafından 03 Eylül 2004 04:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 said: Bonecrusher, 02 Eylül 2004 02:59 tarihinde demiş ki: Not: lütfen cıvıtmayın, cıvıtacaklar için garbage var. Bu konuyu geyiğine açmadım. [signature][hline]imza günü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 cıvıtmayalım madem iyi o zaman.. sakallarını kesip saçını olduğu gibi bırakmanı tavsiye edeyim o halde.. hani imajdan çok anladığımdan değil ama derdine derman olmaya çalışmış sayılalım..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Yürü garbıca sam.[signature][hline]All this pain is an illusion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bone Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 hmm bakalım yarın sakalı keselim bıyığı (bıyık denilirse tabii) keselim bi de öyle poz verelim bir tane.[signature][hline]imza günü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Saçı oldugu gıbı bırakmak, salmak dıyorum bende.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 Sonraki 2.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Konu Dışı Saçımızı uzattık ama model bulamıyorum × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Yürü garbıca sam.[signature][hline]All this pain is an illusion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 hmm bakalım yarın sakalı keselim bıyığı (bıyık denilirse tabii) keselim bi de öyle poz verelim bir tane.[signature][hline]imza günü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Saçı oldugu gıbı bırakmak, salmak dıyorum bende.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar