Norak Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 3d komple yalan bişi zaten filmlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 yarın gidip kitabını alıcam böyle olmayacak, filmde hoşuma giden yönler yetersiz geldi. arkadan da bunu döşeyecem loopa http://www.youtube.com/watch?v=oISHZM2SjxQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 filmin iptal edilen sonunu gösterecekler mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 bluray release de fln olur oyle şeyler special edition , directors cut diye 20 kere yayınlıyorlar ya bi filmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 konu yok ama filmi genel olarak beğendim. zombie olsun taştan olsun. 3d yok, lab sahnesi lüzumsuz uzatılmış. acaba 3d olan filmi sinema salonu isterse 2d oynatabiliyor mu? Kıbrısta zaten 20-30 kişi seyrediliyor, girişte oylama yapıp 2d seyrederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 geçen izledim bi iki şey harici beğendim sürekli diken üstünde gergin izledik vallahi nefesler hep tutuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 dün bi gaflet dublajlı izledim normalde hiç huyum değildir. über bir film değildi ama gideri vardı. Brad Pitt çok fazla ön plandaydı keşke biraz daha arkadaki hikayeye odaklansalarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 çokta iyi değildi ama zombi filmi işte :P zombi olsun ne olursa olsun seviyorum bu türü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Suark said: geçen izledim bi iki şey harici beğendim sürekli diken üstünde gergin izledik vallahi nefesler hep tutuk cinemaya beraber götürdügümüz bir hatun ha bire güldü.kalkip tokatlayasim geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 CİNEMA kino yazsan daha iyi birader, bu ne böyle! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 İsrail çok reröre Propaganda var falan denilmiş de bence aksine İsrail neden Filistinlilere böyle davranıyor çok iyi ipucu verilmiş, 10 kişi toplanıyorlar, 9 u oybirliğiyle daha fazla settlement yapmayalım insan olalım az diyor, 10 uncu başlatmayın öyle işe, inşaat moaarrr diyor, herkes onu dinliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 ne zaman arşivleyebiliriz?? var mı bir gelişme? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 kitabı kaptım, süper tırt kapağı dışında iyi baya. ilerleyiş tam istediğim gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 10 sayfa öncesini okumadım da neden israil "ortadoğu" diye çevrilmiş dafuq? hayır ilk duyduğumda hata diye düşündüm sonra bayaa israil israil de israil demelerine rağmen ortadoğu. film çok yüzeyseldi, derinlik yok neredeyse. bi de 3d sinema zevkinin içine sıcıyor resmen. ekranı %25 daha karanlık yapıyor ve hiç bir boka yaramıyor afedersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 israil olayı şu ya "bakın biz aslında çok iyi insanlarız ama bu araplar hep bela hep pis" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bujinkan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 cok komik^-^bir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 sikko bi filimdi. resident evilin filmlerini arattı resmen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bujinkan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 kufur etmek iyi durmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 goldbären said: CİNEMA kino yazsan daha iyi birader, bu ne böyle! (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 pelicula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 şöyle 28 gün sonra gibi zombi filmileri gelse ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 "28 Gun sonra" ve "Zombi"yi bir daha ayni cumle icinde kullanan olursa agzini burnunu kiracagimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 NoTwisT said: "28 Gun sonra" ve "Zombi"yi bir daha ayni cumle icinde kullanan olursa agzini burnunu kiracagimdir. teşekkürler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 28 gün sonra 1 ağustos tarihinde bir zombi filmi izlemeyi düşünüyorum. Hangisini tavsiye edersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 28 gün zombileri olsa şöyle 28 tane zombolor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar