Dartanian Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Abi çık emlakçı gez bulunmuyor netten güzel ev. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 mr levie doğru diyor ışıkkent otobanın hemen dibinde dolayısıyla otobanın hemen dibinde ama uzakta bir yerde oturmak belki daha bile akıllıca olabilir bornovada oturmaktan neyse karşıyaka'nın girişindeki tersane ve bahçelievler muhitlerinde tanıdıklara ait 3+1 ev'ler var. Büyük sayılır evler ama sonuçta kirasını rahat verebilirsin sanıyorum. 2 odayı da kapadın mı sorun yok yani nolcak fazla odadan zarar mı gelir sdf ilgilenirsen özelden iletişime geçiver =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 abi arac falan yok ortada henuz. yani havuzda duruyor arabalar. lazım olunca alıyosun gidiyosun sahaya, bu sekilde. bostanlı yalan yani bu yuzden. bornova metro civarın olması cok isime gelecek. yurume mesafesinde olursa eger metro istasyonuna oradan gecen bizim calısanlardan birine denk getirip onun 5 dakika sonra sirkette olabiliyorum. olmadı zaten pınarbaşı dolmusu ile de gidebiliyorum aynı yerden. cok boktan yerde bizim mekan. servis falan da olmadıgından ulasımı kolay bir yerde eve cıkmam sart. evka 3 mesela uygun gibi. ucyol'da bir ev buldum oranın metrosuna yakın yerde, ama esya olmaması sıkıntılı iste biraz. yine de sart degil tabi ama ilk tercihim esyalıdan yana olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 aslında ışıkkente gitmek için bölge metro durağı en iyi gibi şu durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 hem bölgede kiralar uçuk değildir evler de güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 bölge dediginiz yer özkalar değil mi işte? valla bütün bornova'ya baktım. eşyalı eli yüzü düzgün birkaç ev var. 750 liraya kadar çıkıyorum. hafta sonu hepsini gezerim, oyle karar veririm. eger olmaz bornova olmazsa metronun ulastıgı bolgelerden birinden bakıcam. alsancak olur, ucyol olur. evin esyalı olması durumu kritik biraz. hemen cıkmak istiyorum cunku. esyasız oldugu taktirde birkac gun daha beklemem gerekecek tasınmak icin. sandalye, masa gibi gereksiz seyleri spotculardan da toplayabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 daha önce de demiştim izban açıldı izmirde artık o metroya ulaşmak bostanlıdan bile kolay oluyor. ben bostanlıdan biniyorum mesela 15 dakikada halkapınarda oluyor işte izban, ordan biniyorum metroya zaten direk geçiş var. hadi 5 dakka metro beklim 5 dakkada da bölgede oluyorum. yani tabi direk metroya yakın ev iyidir ama hani diğer muhitlerden de bulursan izbana yakın olursa fln sorun olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 izban bostanlı'ya kadar mı gidiyor? ben havaalanından halkapınar'a geldim mesela, ordan metroya binip bornova'ya geldim. simdi bostanlı'dan izban, ordan metro ile bornova, ordan dolmus ile (ya da oradan gecen bizim calısanlardan birinin arabaya atlayarak) is yerine ulasabiliyorum. 3 vesaitte benim buraya gelmem, bekleme surelerini falan da kattıgımızda min 30dk surer gibi. bostanlı'yı da katayım bari arama kriterlerine. ama bostanlı'nın her yerinden izban'a ulasmak kolay mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 izban nedir abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 tren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 haaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 yeni mi çıktı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 yok, yunanlardan kalma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 sana sormadık, yol al pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 evet yeni bi kaç ay oldu kullanıma başlayalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 toggiee servisi yok mu olm bunları ne aracı? zaten sizin takımdan birinin arabası vardır o toplar veya servis verirler olur mu olm öle şe. Bornovadan tut sen ev, bak diorm ben sana sen dinnemion. Küçük parka yakın olsun, ihya olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 abi . alınıp . ev bakılır mı, ha bakılır da, bakılmaz be abi. izmir'de çok para harcamazsın güzel eve çık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 ben . bir eve çıkarım aidat falan dahil ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 . alsam .sını kiraya veririm. aylık.ödeyecek şekilde spor araba alırım. geri kalan . yeter zaten . için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 ya abi cok bilmislik yapmayın. brut o maas. kucukpark'ta cık demesi kolay. ben de isterim kucukpark'ta eve cıkmak da gosterin o zaman abi, aha al su evi tut diyin. var mı sanıyosunuz ki? bornova'nın altını ustune getirdim internette. eli yuzu duzgun bi kac tane buldum. birini aradım verdim evi dedi. digerlerini de haftasonu yoklayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 .alıyosan .falan denk gelir sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 toggie kp den sakın tutma gürültüden geçilmez olmaz o iş sen ne kadara kadar kıralık bakıyorsun gel seni biz migrosun oralara alalım hatta direk gel bizim partmana 650 700 lira kira : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 abi evka3e çık o zaman. oralarda güzel evler var. tek vesayitte ışıkkentte olabiliyo olman gerek. bornovanın içine girme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar