Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Suark said: Abi bornova güzeldir bak inan bana. Küçük parka yakın öğrenci evlerinden ayarla. Bostanlı falan filan fıs ( bostanlılı adama sorma bunu, fazla mahalle-milliyetçisidir izmirliler :) ) tam mesajımın üstüne ya oldu mu hiç:D ben ki bostanlıda oturuyorum ama hayatım bornovada küçük parkta geçiyor, haftada zaten min 2 gün arkadaşlarda kalıyorum okul orada projeler falan. ona rağmen böyle diyorum. deniz var bi kere. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 nomsaR said: Black-ice said: altınyol yine daha iyi oluyo sabahları trafik tıkanmıyo pek. hangi izmir bu ya abi eskisi gibi mi trafik akıyo yine, eskiden dururduk altınyolda kahvaltı ederdik arabada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 iş yeri bornovadaymış ondan dedim. Abi bostanlıda metro yok bişi yok =) :p. Biraz sakin yerler oralar, hem daha pahalıdır die tahmin ediorm. Eşin falan varsa tabi tercih edilebilirde, bekar adama bornova go go go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 haa işyeri bornovaysa tabi ki de bornovaya gitsin benim aklım konakta kalmış işyeri ne alakaysa:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Suark said: Abi bostanlıda metro yok bişi yok =) :p. bi dakka bu olmamış ama nası metro yok izban var işte ben izbanla geliyorum yaşar üniye bostanlıdan. bostanlıdan biniyorum izbana, halkapınarda iniyorum metroya geçiyorum bölgede iniyorum işte:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 haaa yapıldımı öle şeyler oha izban ne im soo 2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 konakta sanıyodum da orası baska bi sube herelde. bornova ışıkken'te. bakıyorum bornova'daki ev ilanlarına da keske sahibinden'de esyalı diye bi secenek olsa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Suark said: haaa yapıldımı öle şeyler oha izban ne im soo 2004 abi izban aliağadan başlayan, çiğli bostanlı altınyol bayraklı gaziemir derken havaalanına kadar giden hızlı tren sistemi işte. bostanlıdan biniyosun 15 dakika sonra halkapınara varıyo. orası zaten aktarma istasyonu bilirsin metroya biniyosun bornovaya falan gidiceksen gidiyosun yani süper bi olay daha açılalı 2-3 ay falan oldu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 şunlara baksanıza bi. 3+1 ev nasıl 430 lira olur aklım almıyo nedense. http://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-kiralik-daire-sahibinden-kiralik-3-1-daire-33633041/detay http://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-kiralik-daire-sahibinden-kiralik-daire-37424107/detay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 http://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-kiralik-daire-sahibinden-kiralik-3-1-daire-33633041/detay bu iyi fena yerdede değil eğer dediği gibiyse. Buralar öğrenci mekanları abi ucuz olması ondan. bide zaten halihazırda izmirde kiralar düşük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Toggie istanbul değil burası :) Bornovada 3-5 emlakçı dolaşarak ev bakarsan daha güzellerini de bulabilceğini düşünüyorum. Bu arada çiğdem demeye, kahvaltıda fırına gidip boyoz istemeye vb izmire özgü şeylere alış :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 cok iyiymis ya. istanbul'da ogrenciysen fiyatlar artıyo tam tersi. ben uninin son senesinde 550 civarı bisey veriyodum uskudar'daki 1+1'e. ve ev 50 metrekare falandı herelde. ayrıca ev demek icin bin sahit lazımdı. ille bornova olacak diye de bisey yok. ama cok uzak olmasın ışıkkent'e. bazı fotograflarda dısardan apartmanlar gorunuyor da cok tırt yahu cogu. luks daire buldum mesela bi tane. harbiden mukemmel, 600 lira ama esyası yok iste. esyasız eve gecmem imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 cigdem, domat ve gevregi ogrendim de boyoz ne :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 öğrenirsin, daha uykuluk,kömürde sandviç,söğüş var :) Ya bornova güzel yer hacı, ciddiyim bak hele o evin bulunduğu yer güzel. Akşam çıktığında öğrencilerin takıldığı bar&mekanlara 20 dakka yürüme mesafesi orası. Cillop gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 bilmen lazim bunlari, ev kiralarken quize sokcaklar zaten seni dogru cevaplayamazsan vermezler kiraya fln, biran once ogren boyozu. bu arada izmirde de ev kiralari istanbulda oldugu gibi bolgeden bolgeye degisiyor, bornova'da ucyolda ev kiralari ucuzken balcovaya geldigimizde yasanabilecek duzeyde olan evlerin kirasi 800-1200 arasinda degisiyor. luks olsun dersen 1500+ seklinde devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 çiğdem derken kızın adından bahsediyor korkmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Kahvaltıda yanında yumurtayla çok güzel olan bi yiyecek, büyük ihtimal seversin ve işe gitmeden önce yersin :D Bornovada da eğlence yerinin etrafı üniversitenin dibinde olan yerlerin kiraları fazla.Az biraz uzaklaştın mı (yürüyerek 10-15 dklık mesafelerde) ucuzluyo işte. Binalar konusuna fazla takılma bence içinin güzelliğne bak derim daha çok, çünkü merkeze yakın eşyalı ucuz ev bulman imkansıza yakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 o "domat" la ilgili pek utandırıcı bir anım vardır.. İnşallah senin adaptasyon sürecin benden daha az sancılı geçer :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 domat ve utandırıcı anı. hmm ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 rahat yer abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 abi naptınız siz. ışıkkentte diye adama bornova sanayisini döşemişsiniz. araba da vermişler hem. (benzin olayını bilemem tabi.) arabayla bornovanın içinden ışıkkente gitmek istersen 10dakkada gidersin. bostanlıdan çevre yoluyla gitmek istersen 11 dakkada=) (tecrübeyle sabit) bostanlıdan ışıkkente direk çevre yolu var ve hiç bir şekilde tıkanmıyor. bornovanın en güzel yerinde 7 sene yaşamış bir insan olarak diyorum ki; bornova seç-me=) edit: hatta ss alıcam google earthten aha bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 selam. mesai bitti ofisten bildiriyorum. gecici olarak bornova'da birinin yanında kalıyorum simdilik. en kısa zamanda eve cıkmam gerek yalnız. kafamın rahatlaması lazım cunku essek gibi yapacak is var, finallere hazırlanır gibi dokumanları kısa surede hatim etmem gerekiyor. maasım yukluymus, ilk duydugum dogruymus yani :) ilk bulusma eventinde birer dürümünüz benden eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 hayırlısı olsun =) biz dürüm değil bira içeriz kardeş izmirde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 bak bu daha iyi fikirmis. bana ev bulana 3 bira hadi bakiyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 2 kadeh jack olsun sdfsdfgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar