Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İzmir'e taşınıyorum galiba

toggie

Öne çıkan mesajlar

toggie said:

hmm iyiymis ya bu taktik. tekrar konusursam soylerim boyle boyle yapabilirim diye.

maas beklentimi sordu bi beklentim yok dedim. tecrube kazandırması amacıyla bakıyorum ise falan. zaten yeni baslayacak muhendise ne verirler abi iste. 1500-2000 TL arası bisey bekliyorum.

tekrar konusursan böyle söyleme. sahtekar izlenimi yaratma adamların gözünde asdf. kasımda bitiyor ama nisandaymış celp dönemi benim şubemin diye kıvır en kötü. sonra da gerekirse alırsın rapor halledersin.

maaş olayında da aklımda bişey yok iyi bi yaklaşım değil sanki. rakam çok öenmli değil ama farketmez demekten iyidir her türlü. 5k istiyorum yada karın tokluğuna çalışırım deme tabi sen gene de ahaha
Sosyal ağlarda paylaş

Ortalama öyle çok da önemli değil. Evet 3.8 - 4.0 yapmış bir adam her şirket için değerlidir. En azından istikrarlı ve full-focus olabileceğinin referansını sana verebiliyor, ama öyle çok da önemsenen bişey değil.

Üniversite iş hayatının %2 si. Dert etmeyin bu kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

dasaaa said:

kolay bi yere başvurursan kabul alırsın

atla deve değil

nereye mesela? ortalamam 2.01 :)

O_O

abi bariz dodged the bullet olmuş ama bu ki..

işletme falan dene işte. sosyal altında bişilere başvur. işletme enformatiğine benzeyen adı olan bi program vardı mesela. (işletme enformatiği değildi ama galiba) kolay alıyordu vs. bişiler
Sosyal ağlarda paylaş

sharky said:

Ortalama öyle çok da önemli değil. Evet 3.8 - 4.0 yapmış bir adam her şirket için değerlidir. En azından istikrarlı ve full-focus olabileceğinin referansını sana verebiliyor, ama öyle çok da önemsenen bişey değil.

Üniversite iş hayatının %2 si. Dert etmeyin bu kadar.

aynen oyle. yani akademik dusunmeyen birisi icin problem degil.
dasaaa evet yapabilirim aslında oyle bisey. tezsiz masterlar falan filan da var.

herneyse, gittim askerlik subesine. aynı seyleri soylediler master programına kaydolmak bir secenek. olmadı zaten bakaya kalıyosun en fazla para cezası odersin bir sonraki donem gidersin dediler ayrıca.

simdi donuyorum en basa. ben zaten web yazılımlarında tecrubeli oldugumu, gonlumun aslında bu iste oldugunu soylemistim. hatta bu konuda devam eden bir is gorusmem de var ama avea olursa tercih edilecek birsey degil elbette.

beni avea'daki is icin arayan yakınım tum bunlardan bilgisi olmasına ragmen gorustu benle. yani iletisim sektorunde tecrubem de yok niteligim de. cv'de de belirtilen seyler adobe yazılımları, bi kac web yazılım dili falan. askerlik sorunum da onumuzdeki 1 yıl icin yok. en son bunu da belirttim artık. bakaya kalarak ceza oderim diyorum, 1 yıl boyunca calısmama engel yok yani.

ama askerlik tek sıkıntı degil gibi. is tecrubesi de sorun gorunuyo falan demis attıgı mailde. zaten en basında belirtmistim "ilgilendigim alan web development, tecrubem sadece bu konuda var" diye. bosuna bosuna heveslendirildim yani bi bakıma. cok buyuk bi mucize olmazsa ise girmem zor. bildigim yoldan devam edicem :)
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

Avea ile 1 yıl süreli kontrat yaparak çalışmaya başlayacağım transmission planning engineer olarak. Daha kesinleşmedi de 90% gibi. Galiba Konak civarında bunun yeri. Sadece güneye tatile giderken arabayla geçerdik içinden İzmir'in. 1 gün de Çeşme'de kalmıştım. Dolayısı ile tanımıyorum oraları. Sıkılmam kolay kolay herelde ama ilk zamanlar baya bi forever alone takılcaz sanırım.

İzmirli patilere selam =)
Gevrek, çiğdem, domat muhabbetine buradan devam edebilirsiniz, lol.

Bari baslık acmısken sorayım, tek basıma studyoya cıksam ne kadar kira veririm ortalama? Konak'a da yakın olsun yani, cok uzak olmasın.

aaa hayırlı olsun, amma meslektaş varmış patide ya hu =))))

izmirde kiralar falan ucuz ya rahat edersin, hacı bornovada universitenin orda ucuza evler bulursun, işe de metroyla gıder gelırsın. İzmir çok buyuk yer deıl zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...