Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İzmir'e taşınıyorum galiba

toggie

Öne çıkan mesajlar

ben evin yakınına gitmedim ama dolmus geciyormus sitenin onunden. bornova metro 10dk suruyor zaten. oradan da tekrar dolmus ya da sirkettekilerden birinin arabasına atlayacam oradan gecenlerden. evka3'te hırsızlık olayları var ama prof sitesi 24 saat guvenlik falan oldugundan guvenli bi yere benziyo. zaten herkes o site icin saglam diyor, bakalım hayırlısı.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Fin said:

kp tutma surekli bi gurultu var boyle gecenin ortasinda ordan burdan bagirti kavga eksik olmaz ise gidiyorsun malum uykun yalan olur.
forum taraflarina bak olmadi ozkanlar-manavkuyu-stad arasi duzgun evler vardir
aradigin gibi pek 1+1 yok bornova'da acikcasi

izmirde 1+1 uygun fiyatlı falan nerede buluruz?
Sosyal ağlarda paylaş

ozkanlar'da esyalı eve cıktım. tansas'a yakın.
cok para verdim (1k) ama degdi dogrusu. yoksa esyaya verecektim. o yuzden aynı hesap, hic ugrasmadan, direkt bavulumla geldim yerlestim eve.

3+1
dogalgaz/kombi, 3 tane klima, 2 odada gomme dolap, odalardan birinde cift kisilik digerlerinde tek kisilik yatak, salon/banyo/mutfak hepsi yapılı, camasır/bulasık/buzdolabı/fırın/ocak hepsi var.

daha ne olsun yani.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
Selam gencler.

İzmir'e geleli bir seneyi aştı. Manavkuyu'da eşyalı eve 1000 TL veriyordum. Evden falan memnunum, muhit de cok guzel acıkcası. Bir sene doldu, 2 ay gecti kirayı arttırmamıstım. Ev sahibi arada "eöö artık yap bişiler" falan dedi. Sinirlendim biraz. Hem fazla kira veriyorum, hem zamanında ve eksiksiz yatırıyorum, hem de çevreden kesinlikle şikayete sebebiyet verecek bir davranışım yok. Bu kadar iyi kiracı olmam bu adama biraz fazla. Şimdi bir de enflasyon oranında zam yapınca kira 1100 tl olacak.

Yalnız kalıyorum, ailem ve arkadaşlarım yılda 3-4 kez gelecek diye 3 odalı evde kalmam ve bu kadar para vermem anlamsız geliyor artık. 1000 lirada kalsa yine devam ederdim de, bu fiyata cok daha iyi yerlerde oturmak da var.

Şimdi aklıma arkadaslar Soyak Siesta'yı soktu. İş yerine mesafe biraz uzayacak ama kesinlikle deger gibi. 1+1 esyalı evler 800-1000 TL arası. Benzin masrafını da işin içine katarsak hemen hemen aynı paraya denk gelecek ama sıfır daire, site içinde havuzu, spor salonu falan var. Ve yepyeni eşyalar ile döşenmiş şekilde. Benim için eşyalı olması baya önemli. Sözleşmeli çalışanım sonuçta ve buzdolabı, çamaşır makinası, dolap falan derken kabarıyor hesap. Uğraşmak da istemiyorum taşımakla, o da ayrı dert.

İzmirliler bi fikir versin bana.

İlanları da koyayım bu arada.
http://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-kiralik-eskidji-den-soyak-siesta-esyali-1-1-88052713/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-kiralik-soyak-siesta-da-full-esyali-kiralik-1-1-beste-akbas-dan-57022712/detay
Sosyal ağlarda paylaş

selam,

Uzak dur abi. Boşver. O para etmez onlar, git mavişehirden tut ev bizim 120+ m2 3+1 ev 1350tl di, 1+1 daha ucuzunu bulursun.

ha bence, direk mavişehir tarafından uzak dur. Güzel yerde oturayım diosan 2-3 opsiyon var

bostanlıyı zorla abi,huzur mutluluk ve biraz eski evler. Kiraları bilmiorm ama deniz göremeyeninden tutarsın işte. Soyak gibi dağbaşı otoban kenarı olmaz ( bide 1+1 leride dünyanın en ufak 1+1 leri )

Ommadı karşıya geçicen, uzaklığı öyle göze alıosan balçova + güzelyalı + narlıdere tarafları cennet.
Sosyal ağlarda paylaş

soyak 1+1 51 mi 57 m2' mi ne, kiralar 650-800 arası. + 130 lira mı ne havuz parası cart curt var. Yakıtı vs derken inanılmaz pahalı. Ulaşım 0.

Bostanlı-Karşıyakada kiralar fena değil, 650-750 civarlarındadır.

Bornova aşırı pahalı 750+ tüm evler.

onun dışında körfezin batısı belki düşünülebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

abi ne diyonuz siz cok sacma sapan oneriler gelmis.

narlıdere, balcova ebesinin nikahı. karsıyaka, bostanlı dediginiz yerlerde hem evler eski, hem arac park edecek yer yok. adam gibi olanlar da pahalı.

izmir'desin ama deniz yok mehehe diyen adama da diyecek bisey bulamıyorum zaten. deniz manzaralı eve gececek kadar param olsaydı buraya ev tavsiyesi icin mesaj atmazdım herhalde.

soyak'ta ulasım var. cevreyolunun kenarında. 10km fark ediyor eski evime olan is mesafesi.

tek sıkıntı aidat. 120 tl oldugu yazıyor ilanlarda ama bu aidat sadece havuz, spor salonu vs icin alınıyorsa sıkıntı. en azından su dahil olmalı. elektrik ve dogalgaz ayrı olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

ha bir de esyalı ev bulmam gerek. bu fiyatlara esyalı ev baska eli yuzu duzgun bulabilirseniz soyleyin. evin kucuk olması onemli değil, yalnız yasıyorum demistim zaten.

eve bakarken dusundugum iki sey var oncelikle. esyalı olması ve park yeri. onun dısında tabi ki ise olan uzaklıgı cok onemli. 10km farkı hesaba katınca 900TL'ye eve cıksam. 100 TL benzin fark eder, 120 lira da aidat olsun. 1120 etti. e zaten su anki eve kira + aidat 1173 lira veriyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

:/ sakin.

soyakta akşam yürüyüşüne çıkabileceğn rahatlayabileceğin bir yer yok. Otoban kenarı, evet çevreyolunu kullanırsan ordan arabayla rahatça gelip gidersin ama ne farkı var egekentten falan. Boşa aidat zararı.

Ayrıca, bostanlıyla soyakın ne farkı var ki mesafe bakımından? otopark evet sıkıntı yaratabilir.

Deniz görmek illa deniz gören evde oturmak değil bu arada, deniz görebilmek için arabana atlayıp yarım saat yol gidiosan bi sıkıntı vardır izmir içi.
Çıkıcan yürücen sahiline inicen rahat rahat. Bostanlıdaki bütün evler öyle. Balçova da öyle.

Olmadı, f. altay tarafına bakarsın orda kiralar ucuz olabilir, hem nezih sayılır. Sahilden gider gelirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...