Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İzmir'e taşınıyorum galiba

toggie

Öne çıkan mesajlar

Avea ile 1 yıl süreli kontrat yaparak çalışmaya başlayacağım transmission planning engineer olarak. Daha kesinleşmedi de 90% gibi. Galiba Konak civarında bunun yeri. Sadece güneye tatile giderken arabayla geçerdik içinden İzmir'in. 1 gün de Çeşme'de kalmıştım. Dolayısı ile tanımıyorum oraları. Sıkılmam kolay kolay herelde ama ilk zamanlar baya bi forever alone takılcaz sanırım.

İzmirli patilere selam =)
Gevrek, çiğdem, domat muhabbetine buradan devam edebilirsiniz, lol.

Bari baslık acmısken sorayım, tek basıma studyoya cıksam ne kadar kira veririm ortalama? Konak'a da yakın olsun yani, cok uzak olmasın.
Sosyal ağlarda paylaş

Goruselim sharky valla. Zaten tecbrubeli oldugum bi alan degil, hafiften endiseliyim ama cok iyi bir yakınım Avea ege bolgesi genel muduru. Az once de skype'den konustuk, rahat ol dedi. Web yazılımlarına olan merakım var aklım onda kalmaz insallah severim :)

elektronik mühendisiyim.
Sosyal ağlarda paylaş

cok saol ya moral oldu baya. iyi ki acmısım baslıgı.
@Lama ya abi izmiri bilmedigimden fazla detaya giremiyorum. İzmir'de kücük ev yok mu simdi? Essek kadar sehir yahu. Tek basıma kalmak istiyorum o yuzden kucuk ev diyorum. Konak'ta olmayacak tabi ki ama yani Kartal'da oturup Avcılar'da ise girmis gibi olmiyim diye diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

cok saol ya moral oldu baya. iyi ki acmısım baslıgı.
@Lama ya abi izmiri bilmedigimden fazla detaya giremiyorum. İzmir'de kücük ev yok mu simdi? Essek kadar sehir yahu. Tek basıma kalmak istiyorum o yuzden kucuk ev diyorum. Konak'ta olmayacak tabi ki ama yani Kartal'da oturup Avcılar'da ise girmis gibi olmiyim diye diyorum.

illa vardır bodrum katlarında kapıcı daireleri : )
hani kiralar öyle ucuk değil zaten ya izmirde hani güzel bir evi güzel bir fiyata kiralarsın olay semtinde bitiyor sen nerde kalıcağına karar vericen sadece

misal evka 4 de direk dayalı döşeli ev tuttu arkadaşım herşey var 350 lira veriyor kira 2+1 ev
Sosyal ağlarda paylaş

öeh? ee supermis o zaman.
@sharky bilmiyorum ki daha. maas olaylarını falan konusmadık. zaten is bi kesinlessin ondan sonra konusuruz tekrar ya. boyle biraz acele ettim gibi geldi. patlamayalım sonra.

aldıgım maasa gore ev kirasına da karar veririm herelde ama tek kisi kalacagım icin 700 falan da vermem sanırım. belki is yerinden ayarlayabilirler de, benim gbi yeni baslayan birinin yanında kalabilirim ama zannetmiyorum yani. ev konusunda asırı titizlik var bende. kendimden 1 tane daha olsa yasayabilir miyim birlikte emin degilim.
Sosyal ağlarda paylaş

konak'a izmirin her yerinden gidersin tek vesait (saçma egzotik +25km yerleri saymıyorum tabi ehueh)

üçyolda bakabilirsin ev. çok kaliteli ev yoktur ama metronun dibinde değilse kiralar iyi yani. metroya 5dk uzaklıkta 450-500e bulursun. ama küçük ev bulmak harbi zor, daha pahalı ehuehe.

sonracıma konakta direk ev bulaman zaten kolay kolay. bornovada bakabilirsin. balçova tarafına da bakabilirsin. büyükşehirde olan her yer uyar yani. bi tek bucayı tavsiye etmiyorum trafiği çıldırtıyor insanı ehueh

bostanlı da iskeleye yakınsa iyidir, vapur direk işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Karşıyaka'da da kalabilirsin.Vapurla konağa geçersin ve heralde en rahat ulaşım şeklidir vapurla geçmek :)

Karşıyakada 1+1 evleri 500-600 arası bulursun

Hee bi de Konağa tek vesait demişsin de heralde İzmirin %95inden vardır otobüs konağa :D

Ulaşımı değilde daha çok nasıl bi yerde yaşamak istiyosun hareketli, sakin, öğrenci yeri vs vs bunlara göre yer belirle çünkü izmirin bi çok yerinden zorlanmadan ulaşırsın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...