toggie Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Avea ile 1 yıl süreli kontrat yaparak çalışmaya başlayacağım transmission planning engineer olarak. Daha kesinleşmedi de 90% gibi. Galiba Konak civarında bunun yeri. Sadece güneye tatile giderken arabayla geçerdik içinden İzmir'in. 1 gün de Çeşme'de kalmıştım. Dolayısı ile tanımıyorum oraları. Sıkılmam kolay kolay herelde ama ilk zamanlar baya bi forever alone takılcaz sanırım. İzmirli patilere selam =) Gevrek, çiğdem, domat muhabbetine buradan devam edebilirsiniz, lol. Bari baslık acmısken sorayım, tek basıma studyoya cıksam ne kadar kira veririm ortalama? Konak'a da yakın olsun yani, cok uzak olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 izmirde studyo daire bulman zor kalıcağan semte göre kiralarda değişir benim oturduğum yerde kiralar 800misal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 1+1 olsun hadi. Tek vesaitte Konak'a gidebilecegim bolgelerde diye de filtreyi daraltalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Ooo kesin görüşürüz arada, bir ton proje oluyor Avea ile bizim. Hele ki olay transmission sa kesin :) Eee tabii İzmir'li değilim ben ama, oralara gelinir yani kesin diye söyledim :D Hadi hayırlı olsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Senkocamanbirkedisin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 ne mühendisisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Goruselim sharky valla. Zaten tecbrubeli oldugum bi alan degil, hafiften endiseliyim ama cok iyi bir yakınım Avea ege bolgesi genel muduru. Az once de skype'den konustuk, rahat ol dedi. Web yazılımlarına olan merakım var aklım onda kalmaz insallah severim :) elektronik mühendisiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Yatay - Dikey her türlü geçersin dert etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 konak tarafında bulamazsın sanmıyorum öyle 1+1ler yada 2+1ler falan şimdi misal or tarafta oturan arkadaşa sordum karataşta kiralar 600 falan daha ilersinde misal göztepede varmiş evleri kendileri 750liraya verceklermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 cok saol ya moral oldu baya. iyi ki acmısım baslıgı. @Lama ya abi izmiri bilmedigimden fazla detaya giremiyorum. İzmir'de kücük ev yok mu simdi? Essek kadar sehir yahu. Tek basıma kalmak istiyorum o yuzden kucuk ev diyorum. Konak'ta olmayacak tabi ki ama yani Kartal'da oturup Avcılar'da ise girmis gibi olmiyim diye diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 redhouse turkish - izmish sözlük al gitmeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Olmadı buralara alırız seni ;) Canını sıkma, kimse senden harikalar beklemeyecek. - ki vendor değilsin, operatorde calisacaksin. Calisma stili acisindan buyuk avantaj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 toggie said: cok saol ya moral oldu baya. iyi ki acmısım baslıgı. @Lama ya abi izmiri bilmedigimden fazla detaya giremiyorum. İzmir'de kücük ev yok mu simdi? Essek kadar sehir yahu. Tek basıma kalmak istiyorum o yuzden kucuk ev diyorum. Konak'ta olmayacak tabi ki ama yani Kartal'da oturup Avcılar'da ise girmis gibi olmiyim diye diyorum. illa vardır bodrum katlarında kapıcı daireleri : ) hani kiralar öyle ucuk değil zaten ya izmirde hani güzel bir evi güzel bir fiyata kiralarsın olay semtinde bitiyor sen nerde kalıcağına karar vericen sadece misal evka 4 de direk dayalı döşeli ev tuttu arkadaşım herşey var 350 lira veriyor kira 2+1 ev Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Valla bizim bir ev var Bostanlı'da ama, sorayim istersen ? Ne kadara kira ariyorsun sen onu soyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 öeh? ee supermis o zaman. @sharky bilmiyorum ki daha. maas olaylarını falan konusmadık. zaten is bi kesinlessin ondan sonra konusuruz tekrar ya. boyle biraz acele ettim gibi geldi. patlamayalım sonra. aldıgım maasa gore ev kirasına da karar veririm herelde ama tek kisi kalacagım icin 700 falan da vermem sanırım. belki is yerinden ayarlayabilirler de, benim gbi yeni baslayan birinin yanında kalabilirim ama zannetmiyorum yani. ev konusunda asırı titizlik var bende. kendimden 1 tane daha olsa yasayabilir miyim birlikte emin degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 bornovada kalacaksın, hiç karataşa falan bulaşma. zaten metro var. yine 62 63 le işe gidip gelirsin, araban varsa gel bucaya en rahatı. bornovada ufak evler bulursun stadyumun oralarda, 500-600 civarlarında evler. hoşgeldin, çok takma elbet bulursun bişeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 konak'a izmirin her yerinden gidersin tek vesait (saçma egzotik +25km yerleri saymıyorum tabi ehueh) üçyolda bakabilirsin ev. çok kaliteli ev yoktur ama metronun dibinde değilse kiralar iyi yani. metroya 5dk uzaklıkta 450-500e bulursun. ama küçük ev bulmak harbi zor, daha pahalı ehuehe. sonracıma konakta direk ev bulaman zaten kolay kolay. bornovada bakabilirsin. balçova tarafına da bakabilirsin. büyükşehirde olan her yer uyar yani. bi tek bucayı tavsiye etmiyorum trafiği çıldırtıyor insanı ehueh bostanlı da iskeleye yakınsa iyidir, vapur direk işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 olum daha maaş konuşmamışsın, iş kesin değilmiş, bu ne heyecan :) dur bir iş kesinleşsin, sonra updateleşiriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 onu diyorum ya iste. neyse gelisme olunca tekrar uplarım bunu. yardımlar icin saolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Karşıyaka'da da kalabilirsin.Vapurla konağa geçersin ve heralde en rahat ulaşım şeklidir vapurla geçmek :) Karşıyakada 1+1 evleri 500-600 arası bulursun Hee bi de Konağa tek vesait demişsin de heralde İzmirin %95inden vardır otobüs konağa :D Ulaşımı değilde daha çok nasıl bi yerde yaşamak istiyosun hareketli, sakin, öğrenci yeri vs vs bunlara göre yer belirle çünkü izmirin bi çok yerinden zorlanmadan ulaşırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 üçyoldan gidiş 5-10 dakika bir şey. üçyolda dayalı döşeli cadde dibindeki 2 oda bir salon evini 450 tl ye kiraya verdi teyzem mesela. apartmanlar yaşlı ama evlerin içleri eskisi gibi kötü değil artık gayet yaşanabilir. hatta bizimkilerin evi yeni yapılmış eşyalar falan süperdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 ne güzel lan. böyle yeni iş, yeni şehir filan... hem de izmir. özendim valla :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 iyi bu başlığa ben de göz atarım izmirdeki işi kabul edersem=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 abi apaçiler gelmiş bornova falan diyorlar sakın. bostanlı'da oturacaksın, vapuruna binip püfür püfür 10 dk'da konak'a geçeceksin. Karataş, bornova vs. gibi 2. sınıf semtlere hiç bulaşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 bostanlımı birinci sınıf ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar