Napolyonn Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 http://www.vatanbilgisayar.com/casper-cn-vti740a-core-i7-740qm--1.73ghz-6gb-ddr3-640gb-15.6-dvdrw-1024mb-gt335m-1.3cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=47572 fiyat/performans olarak bana uygun gözüktü sizce nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 cok kotu cunku casper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Klasik fason casper ürünleri. Çok kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 casper diyorsunuzda casper kasasını üretmiyor mu? sonuçta içindeki cpu yu yine intel üretiyor, ekran kartını nvidia. kasanın havalandırmasında vb. mi sorun var onun dışında tam anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 casper (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Kasa dandik hakikaten , şu an bir Casper Laptoptan yazyıroum, fiş kablosu devamlı girip çıkıyormuş gibi , batarya bir şarj oluyor bir duruyor , ekran goruntusude bir parlıyıp bir sonuyor. İlk bataryam tamamen olmustu -3 dk çalışıyordu - Bu da sağlam çıkmadı zaten 1 saat gidiyordu ilk başta , şimdi bu çılgınlıklar yüzünden hızla geriledi . Şarj girişine , kabloya , adaptöre herşeye de baktırdım düzeldi , bi hafta sonra yine başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Ayrıca işlemcisi gözünü boyamasın. Pek performans da alamazsın o laptopta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 GeForce GT 335M çok iyi bir ekran kartı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 şu geforce un "m" le biten ektan kartları performanssız oluyor genelde ve tüm uygun fiyatlı denen laptoplara koyuyolar cok boktan kartlar. Bundan aldı arkadaş gecen oyun performansı baya iyi diyor kendisi i7 alcana i5 alıp ekran kartını daha iyi seçebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Bu ekran kartı nasıl hazır konu açılmışken (Leptop); AMD Radeon™ HD 6650M DirectX® 11 destekli harici ekran kartı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 olorin84 said: şu geforce un "m" le biten ektan kartları performanssız oluyor genelde ve tüm uygun fiyatlı denen laptoplara koyuyolar cok boktan kartlar. bu ekran kartını bilmiyorum ama öyle bir genelleme yok. mac book prolarda nvidia geforce gt 330m var mesela edit: gerçi doğru ya macbook prolar uzun zamandır güncellenmedi. Mbp de varsa iyidir mantığıyla yazmıştım yanlıs oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Buddha said: Bu ekran kartı nasıl hazır konu açılmışken (Leptop); AMD Radeon™ HD 6650M DirectX® 11 destekli harici ekran kartı bu kart GT435m ayarında bi kart fena değil. yanlız gt 335m şu an laptop alıcaksam içinde bulunmasını istediğim bi kart olmaz mac book ta vs da olması bir şeyi değiştirmez. eğer alcaksanız ekran kartı karşılaştırmaları için size BU siteyi öneririm. performans bilgilerine karşılartırmalara ulaşabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 http://www.notebookcheck.net/AMD-Radeon-HD-6650M.43962.0.html al sana detaylı inceleme 6650M için. oyun performansı için de alttaki linke bak. bu linkten de diğer kartlarla karşılaştırmalı bakabilirsin oyun performansına. http://www.notebookcheck.net/Computer-Games-on-Laptop-Graphic-Cards.13849.0.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 O sayılar ne anlama geliyor? Benim ekran kartının sırasında hiç numara yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 numara yoksa o kartla test yapmamışlar demektir. bu drumda da işine yaramayacak o linkler, boşa vermiş olduk yani :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Renk var abi renklerin anlamı ne? Numara yok ama. Numara çoğunda yok zaten. Ama renkler değişiyor. @Olorin84; 3DMark01 3DMark03 3DMark05 3DMark06 Bunlar ne anlama geiyor 03 ve 06 da rakamlar var fakat 01 ve 03te yok. Buda aynı mantık rakam yoksa test edilmemiş anlamına mı geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 abi en altta legend kısmında yazıyor yahu renklerin ne anlama geldiği kabaca kırmızı kötü, yeşil iyi, sarı belli değil diyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 mükemmel aynısı teyzemde var hiç sorun yaşamadı mynete girerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Neyse doğru anladıysam başarılı bir ekran kartı. Süper olmasada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Buddha said: 3DMark01 3DMark03 3DMark05 3DMark06 Bunlar ne anlama geiyor 03 ve 06 da rakamlar var fakat 01 ve 03te yok. Buda aynı mantık rakam yoksa test edilmemiş anlamına mı geliyor? 3dmark'ın ne olduğunu bilmiyor musun? kısaca grafik kartlarının performansını test etmek için kullanılan bir program. altında rakam (yani puan) yoksa o laptop kartı o programla test edilmemiş demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Anladım abi donanımdan zerre anlamıyorum. Anlasam zaten şu bi kaç gündür donanım bölümünü esir almazdım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 3dmark donanım değil bir yazılım :P (laf...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Ama donanımı test eden bir yazılım :D İçinde donanım varsa her türlü beni çıkar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar