Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 "benim bittiğim an şu andır sedat abi... bitirdin beni sedat abi..." bu nasıl vurgudur kardeşim, nasıl performanstır? 2 senedir gözümüze dayatılan saçma sapan hazırkart-sarsak kız reklamlarını nasıl bir kurtarıştır? şaban kızın at tepesinde gelip detone ötesi sesiyle reklamın içine kakasını yaptığı bölümler reklamın kalitesini düşürse de o bölümleri ignore ettiğimizde önümüze mükemmel bir reklam çıkıyor. tabi başarının tamamı sarışın çocuğun performansıdır demek yanlış olmaz. sedat abi tiplemesi de çılgın görünmesine rağmen artık klasikleşmiş olduğu için çok dikkat çekici değil. ayrıca sedat abi çok babacan gösterilmeye çalışılsa da gönül rahatlığıyla "yemezler koçum" dedirtecek bir tipleme olmuş :) bu arada sarışın çocuk, sinan çetin'in oğlu. sedat abi ise afm sinemalarının sahibi sedat aydemir.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 evet çocuk ve özgür kız konusunda katılıyorum. çocuk iyi özgür kötü. motordaki kız güzel :-P hani küçük çocuklar tatil yerlerinde büyük kızları tavlamaya çaılışır ya, o hesap.. ama özgür kız çok sırıtıyor olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 süfer bir vurgu olmuş, ben ilk izlediğimde kopmuştum, at üstündeki özgür kızımızdan daha güsel, bi de reklamda hazır kart ile ilgili söylenenler gerçekse iyi olmuş derim.[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 beenmedim reklamı. o kadr,açıklama fln yok artık,beenmedim işte.[signature][hline]dandirk bi playlisitim bir iki dostum biraz umudum bide uykum var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 "benim bittiğim an şu andır sedat abi..." cümlesini Nil Karaibrahedehödö geldiğinde söyleseymiş daha yerine olurmuş çünkü reklamın bittiği an o andır..[signature][hline]Prawler, 29 Ağustos 2004 20:17 tarihinde demiş ki: Bu konuda diyecek birşeyim kalmadı Yapacak birşey de.. Tek gecelik ilişkilerin adamı olacam sanırım sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 ben sevdim reklami. -kizarkadasin mi? -bakicaz :PP[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Özgür kız kareye girdi zaten yarıldım direk yine mi diye lol komik bi reklam olmuş yine ama güzel[signature][hline]Demon_of_Hell, 07 Ağustos 2004 21:15 tarihinde demiş ki: İnsanalrı ne zaman klonlayacak lar acaba? Liv tyler'ı kopyalasak eve salona koysam ne güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 said: arcane, 30 Ağustos 2004 13:16 tarihinde demiş ki: "benim bittiğim an şu andır sedat abi..." cümlesini Nil Karaibrahedehödö geldiğinde söyleseymiş daha yerine olurmuş çünkü reklamın bittiği an o andır.. doğru valla:D[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 O çocuk Sinan Çetin'in oğlu reklam'ın yönetmenliğini yapanda Sinan çetin ya.[signature][hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 çok şirin çocuk eheh, güzel olmuş reklam.[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Özgür kızı çıkartsınlar ordan , çok güzel olucak.[signature][hline]:."Earth and Fire! Heed my call!zuhaha.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Hakkaten sufer kurtarış sufer performans 10da 10[signature][hline]Eski nickim,bilene... Gelroth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Aşkıma laf edeni öldürürüm. Özgür kız dediğiniz bugüne bugün, benim 2 yıllık platonik aşkım.. Benim aşkım her yerde güzel soyler, guzel oynar..[signature][hline](- -) (uyuyo..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Özgür Kız Değil Özürlü Kız Ya Bence Reklamı Maf Eden O .. Ama Bence Çok Şeker bi Reklam Olmuş.Özgür Kızı Çıkarırsak ..[signature][hline]-------------- -[b]| A/P 07 | - --------------[/b] Look for the girl with the broken smile Ask her if she wants to stay awhile And she will be loved She will be loved.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 "sedat amca ne velisi tatildeyiz yaa"[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 kız kim peki :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 ahaha. bencede reklamın kuytayıcışı o cücük şayışın cocuk. nil :thumbsdown:[signature][hline]bu şehir insana tuzak kuruyor bu şehir insanı uzak kılıyor bu şehir insanı hayli yoruyor bu şehir insanı hep kandırıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 ilk defa güzel bir hazırkart reklamı yaptıklarını düşünerek seyrederken deus ex machina misali damlayan özgür kız verdiğim puanların %50'sini, şarkısı ise %25'ini geri aldırdı.. :horace:[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 O reklamdaki Sedat Abi Türkiye'deki AFM Salonlarının sahibi milyon dolarlık bi işadamıymış bu arada. Bir de bu reklamdan 50bin $ almış.[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?" I am the wind blowing through your hair I am the shadow on the moon at night Filling your dreams to the brim with fright Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… arc Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 said: Sam, 31 Ağustos 2004 14:48 tarihinde demiş ki: deus ex machina misali damlayan özgür kız... puhaha süpersin sam! bu arada kız sübyancı mıdır nedir çözemedim ben, türk aile ve ahlak yapısına uygun değil bu reklam! :)[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 sinan çetin'in oğuluymus o cocuk ama sonu kopartıyor beni de[signature][hline]yanlızlık, hayatta yanlız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yanlız kalmanı sağlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… drizzt_chosen Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 sonu inanılmaz güzel, evde kırıldım ilk izlediimde hala da kopuyorum izlerken...[signature][hline]Spirit It is the hero's strength, and the mother's resilience, and the poor man's armour Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Hele o keiçili reklam yokmu abii çocuk ağlııyoor bööhüüüüüü :)[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Can't Remember Anything Can't Tell If this Is True or Dream Deep down Inside I Feel to Scream..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Craven Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 çocuk hakikaten tvlerde salak gibi rol yapanlara benzemiyor.hafif makoli kalkin tipi var.ama kopartıyo.güzel rol yapıyo.izliyorum paso görünce reklamı[signature][hline]The next time you're having a bad day imagine this; You're a Siamese Twin. Your Brother,attached at your shoulder,is gay You're not. He has a date coming over tonight. You have only one **s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… screamer Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 said: RaVena, 31 Ağustos 2004 11:40 tarihinde demiş ki: Özgür Kız Değil Özürlü Kız Ya Bence Reklamı Maf Eden O .. Ama Bence Çok Şeker bi Reklam Olmuş.Özgür Kızı Çıkarırsak .. +1[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Vizyon benim bittiğim an şu andır sedat abi × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 O reklamdaki Sedat Abi Türkiye'deki AFM Salonlarının sahibi milyon dolarlık bi işadamıymış bu arada. Bir de bu reklamdan 50bin $ almış.[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?" I am the wind blowing through your hair I am the shadow on the moon at night Filling your dreams to the brim with fright Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 said: Sam, 31 Ağustos 2004 14:48 tarihinde demiş ki: deus ex machina misali damlayan özgür kız... puhaha süpersin sam! bu arada kız sübyancı mıdır nedir çözemedim ben, türk aile ve ahlak yapısına uygun değil bu reklam! :)[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 sinan çetin'in oğuluymus o cocuk ama sonu kopartıyor beni de[signature][hline]yanlızlık, hayatta yanlız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yanlız kalmanı sağlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drizzt_chosen Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 sonu inanılmaz güzel, evde kırıldım ilk izlediimde hala da kopuyorum izlerken...[signature][hline]Spirit It is the hero's strength, and the mother's resilience, and the poor man's armour Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Hele o keiçili reklam yokmu abii çocuk ağlııyoor bööhüüüüüü :)[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Can't Remember Anything Can't Tell If this Is True or Dream Deep down Inside I Feel to Scream..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 çocuk hakikaten tvlerde salak gibi rol yapanlara benzemiyor.hafif makoli kalkin tipi var.ama kopartıyo.güzel rol yapıyo.izliyorum paso görünce reklamı[signature][hline]The next time you're having a bad day imagine this; You're a Siamese Twin. Your Brother,attached at your shoulder,is gay You're not. He has a date coming over tonight. You have only one **s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 said: RaVena, 31 Ağustos 2004 11:40 tarihinde demiş ki: Özgür Kız Değil Özürlü Kız Ya Bence Reklamı Maf Eden O .. Ama Bence Çok Şeker bi Reklam Olmuş.Özgür Kızı Çıkarırsak .. +1[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar