Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Firefox 4 Beta


4Ever

Öne çıkan mesajlar

  • 4 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
İndirdim üzerine yükledim sorun cıkmadı.

Açılma hızı yarı yarıya inmiş, hala bir chrome değil tabii. Temalar henüz 4.0'a evrilmemişler biraz vakit isteyecek. Cok kullanılan eklentileri 4.0'a uyarlamışlar 5-6 eklentim hala uygun değil. (4.0'da çalışan eklentilerim Fast Dial, FireFTP, FireBug, Download Status Bar, Web Developer)

Tema olarak personaslar idare edilebilir bu süre zarfında.


Artıları yerine eksileri söylüyorum

- En alttaki cubuk kalkmış öyle olunca sitenin dolup dolmadığını ne kadar doldugunu falan göremüyoruz. Operada % lik oran veriyor, IE Gezinti araç çubuğunda loading yaptığı oranı renkle belli ediyordu bunda hiçbişey yok.

- Gezinti araç cubğunun yanındaki arama bölümü (bkz: seslisozluk) öküz gibi olmuş ve küçültemiyorum. Ben normalde onun yarısını kullanırım.

- Tab'ların yanındaki boş alana double click yapınca yeni tab acılırdı şimdi sanki normal Windows dosyasına tıklarmış gibi Firefox'u küçültüyor.

- Eskiden Tabların yanında olan New Tab (+) tabların solunda belirmiş ve sağa doğru kımıldatamıyorum.

Eğer 3.6 kadar ağır olsaydı muhtemelen bu sürüm terkederdim ama hızlı. İdare edelim bakalım

SS

http://oi56.tinypic.com/2wh36mr.jpg
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Liby, altta ki barda yükleme oranını direk tab'da gösteren bir eklenti kurdum, tab'ın üzerinde bar olarak gösteriyor, böylece altta ki bara ihtiyaç yok. 3.6'da aşağıda video download helper, noscript ve downloads ikonları duruyordu. Şimdi onları üst bara attı, customize edip sağ tarafta topladım çok güzel oldu.

Tab bar'da "artı" işareti bende eski yerde yani en sağda ki tabın'ın sağında. Sende sola geçmiş enteresan. Bunlar için eklentiler var zaten. "Tab mix plus" gibi eklentiler oldukça çeşitlilik sunuyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...