4Ever Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 bayağı sevdim. özellikle Javascript konusunda cok etkili olmuş. Chrome ile yarışır durumda :) http://www.mozilla.com/tr/firefox/beta/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Chrome ile yarışması sorun değil. Opera ile yarışır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 GERGE said: Chrome ile yarışması sorun değil. Opera ile yarışır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 uh :) yıllardır opera kullanıyorum. Kendileri ile aram cok iyidir ama sonucta web alanında geliştirme yaparken firefox üstüne yok. Ayrıca Opera 11 sacma sapan sorunları var belkide bana özeldir bilemiyorum. JS Konusunda yetersiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 nihayet!!?!?? RC çıkmış. IE9 ile karşılaştırmışlar da, IE hw acceleration da, ff de javasccript de ii. IE9 da baya ii iş çıkarmış gibi duruyor. chrome la test etseler bi bakalım ne çıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 opera 11' i seviyorum ama lanet flashlı her sitede sürekli sorun çıkartıyor bakayım iyise yine ffye dönücem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 ben ertelemelerden bıkıp chrome kullanmaya başlamıştım. final sürümünü ve diğer tarayıcılarla olan karşılaştırmalı testleri bekliyorum. ona göre geri dönebilirm belki ff ye. IE9 da 14 martta final sürümünü çıkarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 bir süre kullandım beta 8 ve 9'u, hiç fena değildi. adres satırı halen en kullanışlı ve geri kaldığı alanlarda yetişmiş gördüğüm kadarıyla. gerçek tam ekran ve ufaltılmış arabirim vs gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 operanın özellikleri hakkaten iyi de stabil çalışmıyo meret. cins cins problemler çıkarabiliyo bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Firefox yayınlandın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 İndirdim üzerine yükledim sorun cıkmadı. Açılma hızı yarı yarıya inmiş, hala bir chrome değil tabii. Temalar henüz 4.0'a evrilmemişler biraz vakit isteyecek. Cok kullanılan eklentileri 4.0'a uyarlamışlar 5-6 eklentim hala uygun değil. (4.0'da çalışan eklentilerim Fast Dial, FireFTP, FireBug, Download Status Bar, Web Developer) Tema olarak personaslar idare edilebilir bu süre zarfında. Artıları yerine eksileri söylüyorum - En alttaki cubuk kalkmış öyle olunca sitenin dolup dolmadığını ne kadar doldugunu falan göremüyoruz. Operada % lik oran veriyor, IE Gezinti araç çubuğunda loading yaptığı oranı renkle belli ediyordu bunda hiçbişey yok. - Gezinti araç cubğunun yanındaki arama bölümü (bkz: seslisozluk) öküz gibi olmuş ve küçültemiyorum. Ben normalde onun yarısını kullanırım. - Tab'ların yanındaki boş alana double click yapınca yeni tab acılırdı şimdi sanki normal Windows dosyasına tıklarmış gibi Firefox'u küçültüyor. - Eskiden Tabların yanında olan New Tab (+) tabların solunda belirmiş ve sağa doğru kımıldatamıyorum. Eğer 3.6 kadar ağır olsaydı muhtemelen bu sürüm terkederdim ama hızlı. İdare edelim bakalım SS http://oi56.tinypic.com/2wh36mr.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Abi 10 eklenti üstüne birde skin kullanıyorsunuz. Sonra açılma hızı chrome kadar değil diyorsunuz :) Fastdial ı 5x5 üzerine çıkarttın mı zaten yeterince zorluyor. Bari skin kurmayın etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Liby, altta ki barda yükleme oranını direk tab'da gösteren bir eklenti kurdum, tab'ın üzerinde bar olarak gösteriyor, böylece altta ki bara ihtiyaç yok. 3.6'da aşağıda video download helper, noscript ve downloads ikonları duruyordu. Şimdi onları üst bara attı, customize edip sağ tarafta topladım çok güzel oldu. Tab bar'da "artı" işareti bende eski yerde yani en sağda ki tabın'ın sağında. Sende sola geçmiş enteresan. Bunlar için eklentiler var zaten. "Tab mix plus" gibi eklentiler oldukça çeşitlilik sunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 ne kullanıyorsunuz eklenti olarak? ben bi adblcok kullanıyorum o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 İki gündür 50 kadar eklenti silip kurdum, bunlara karar verdim en sonunda: All-in-One Sidebar Adblock Plus Always Right DownThemAll! FoxyProxy Standart Norton IPS Speed Dial Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 bookmarkların iconlarını küçülten add on yok ya henuz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 opera özentisi olmuş. operayı beğenmezdim bunu da beğenmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 şekli değişmiş bunun noliye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Deathblade said: Abi 10 eklenti üstüne birde skin kullanıyorsunuz. Sonra açılma hızı chrome kadar değil diyorsunuz :) 10 eklenti kullanmasınız da açılma hızı en iyi olan chrome Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Sereglin said: bookmarkların iconlarını küçülten add on yok ya henuz :( aynen abi, paneldeki 50 bookmarkın 45'i yalan oldu şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 donanım yazılımda firefox 4 ün kendi konusu var ya ordan devam edin arkadaşım sdfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 firefox'u sadece zotero icin kullaniyorum. onun icin de baska bir eklenti yukledigimde deliriyor. ama dogru duzgun calistigi zaman firefox + zotero <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar