Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Luis Nazario de Lima Ronaldo

Khelben

Öne çıkan mesajlar

Şimdi izledimde adam sadece sakatlık değil hastalığada yakalanmış. Hormon tedavisi gerektiren. Bu tedavide doping kabul ediliyormuş yapamamış. Kilo almış bu yüzden falan. Ağlıyordu futbolu bırakacak diye. Çok üzüldüm valla öyle görünce. Hastalık olayını bilmiyordum büyük talihsizlik.

Bende rekorları kırdı 3 kere FIFA yılın oyuncusu oldu futbolun Nirvanasına ulaştı sıkıldı o yüzden göbek yaptı diyordum, utandım kendimden. Ama hastalık olayını bilmiyordum. Hatta kızıyordum o göbek ne daha çok oynayacan diyordum. Hatta 2006 Dünya Kupası'ında bayağı dalga geçilmişti kendisiyle.

Benim kilolarımla dalga geçenler belki utanırlar biraz demiş. Hastalığı geçtim o gözyaşlarından belli hiç futboldan sıkılmamış yada o göbeği falan umursamazlıktan yapmamış. Oda istiyormuş meğersem onu daha uzun süre izleyebilmemizi yada top oynamayı. Üzüldüm nede olsa bana futbolu sevdiren adam.
Sosyal ağlarda paylaş

Hüzünlendim, paylaşayım dedim. Kendisinin oynadığı 3 büyük takımdan ( son oynadığı AC Milan macerasını saymıyorum ) teşekkür yazıları gelmeye başlamıştır.

Inter'den Massimo Moratti :

"I'm slightly saddened by the idea of not seeing Ronaldo on the football field any more because I consider him to be the best centre-forward of all time. With all the affection and all the respect and remembering all the pleasure he gave everyone who saw him play, not to mention playing for Inter in a very special year, I must say that it was a great privilege for us. I hope he enjoys the rest of his life as much as he enjoyed playing football."

These were the words of Massimo Moratti this afternoon when he spoke of the end of Luis Nazario Ronaldo's playing career. He was a champion who was at Inter between the summer of 1997 and the summer of 2002. He played 99 matches and scored 59 goals: magic moments, bitter tears and wonderful times.

Real Madrid'den Jorge Valdano :

Once said "when Ronaldo begins his run its like a herd of buffaloes deciding to stampeded." A statement that couldn't have been more truthful as Ronaldo went on to score 104 goals and win two league titles, one Intercontinental Cup, one Spanish Super Cup, one Ballon d'Oro, one FIFA World Player and one Pichichi trophy as a Madridista. Farewell to one of the greatest players to ever set foot on the Bernabeu turf.

Barcelona'nın anasayfasında bir açıklama yok ama direk anasayfadaki galeri slideshow bölümünde an itibariyle Ronaldo fotoğrafları dönmekte.Tıklayıncada "1996/1997: Ronaldo's unforgettable season at Barça" diye bir galeri sayfasına yönlendiriyor. Onlarda bir açıklama yaparlar sanırsam ileriki saatlerde.

Dünya'da bana 5 büyük takım say desen sayabileceğin bu 3 takımın teşekkürleri bile bu adamın büyüklüğü hakkında bir izlenim bırakıyor. Bizde hala başka futbolcularla kıyaslayalım falan diye uğraşıyoruz.

İzlediğim en zevkli dünya kupalarında hep sen vardın. Futbolun bu kadar sistematik olmadığı, bireyselliğin biraz daha ön planda olduğu yıllarda güzel oyununla futbolu sevdirdin, izlettirdin.

Güle güle No 9 :(

( Ayrıca zamanın su gibi aktığınıda hatırlatman için saol, Gary Moore'du Ronaldo'ydu derken gidiyoruz lan, pause falan bassın birisi )
Sosyal ağlarda paylaş

Konn said:

mokoko said:

bu adamdan daha iyi tek bir forvet var malesef. ibrahimovic.

mokoko said:

hadi sizin hatrınız için aynı seviyede diyim. ronaldo ne kadar golcuyse ibo'da okadar iyi golcudur. tmm biliorz eskiler bi başka falanda ibo dediğiniz adam cok baska bi forvet. kotu olan bi tane ozelliğini sayamazsınız.

2 hit fail combo

özür dilerim. doğru insanların farklı düşünceleri olamaz. nasıda farklı düşünebilceğimizi sandımki. kusura bakmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

Buddha said:

Birde o hızda atıyordu abi estetik çalımları. Şimdi bilekleri süper dedikleri adamlar duruyorlar yerinde bir kaç hareket yapıp adam geçiyorlar. Adam vites 5'te alasını yapıyordu.

şimdi de messi var abi. 10 sene sonra messi 34 yaşına gelicek

yeni bitanesi çıkınca aha messi bu efsaneydi bidi bidi dicez.

Red said:

ibrahimoviç cok efsaneydi o yuzden 1-2 seneye katara yada rusyaya düşer

afedersin de milan düşmek midir?

http://tr.wikipedia.org/wiki/AC_Milan

sen şurdan okumaya başla geliyoz biz
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...