Turkceplease Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 http://www.facebook.com/video/video.php?v=1806114281075 tarafsız habercilik örneği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 tabi canım çocukları dersten alıp namaz kıldırmaya götürmek gayet doğal her şeriat ülkesinde var bu ooo wait Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 batmış birilerine bu haber :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 alttaki yorumlara bak... internet falan hep şeytan işi sayıp deliklerine girse ya bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 1000 yildir bu vatanda ezan okunuyor! romalilar da muslumanmis demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Romalılar Türkmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 aynen yorumlara gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 video gayet mantıklı malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Cumadan çıkan cemaati de darwin sempozyumuna götürsünler gerçi onuda yapar bu ATAYISTler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 neyse editleyim video yetiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 ATEIZM FUCK YEAH! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Ibretlik paylaşım kardeşim. Uğur dündara tepkimi koydum, h4cker grubumu da harekete geçirdim ugur dündarın hayatını hacklicekler Forumda böyle paylaşımları daha çok görmek isteriz, allaha çok şükür okullarda 6 vakit namazı getireceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 ya bazen çok şey demek istiyorum ama ne desem bilemiyorum ve susuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 İnsanlar niye din düşmanı olurlar mesela anlatsana ama Türkçe please. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 kağıttan kaplan help plz şeriyath gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Turkceplease said: bukadar din düşmanını bu kadar hızlı bir şekilde konuya topluyacağımı tahmin etmemiştim.harbi tebrik ettim kendimir Ağzından salyalar saçarak, hakaret ederek zaten gösteriyorsun kimin gerçek din düşmanı olduğunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Şekerli sudan bal üretmeye çalışan ARI ları başka köşeye alalım hacılar ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Soris said: İnsanlar niye din düşmanı olurlar mesela anlatsana ama Türkçe please. insanların neye düşman olacağını başkası karar veremez,dine düşman oluyorsa onun kararıdır.din gibi birşey düşman olmak düşündürücü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 bu konuda yorum yapmıycam da camii den okula kaçan öğrencilere ahahah diye güldüm. sanki erken roma dönemindeki hristiyan padawanları kameraya çekmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 cunku islama inanmiyosan, islamin dusmanisin dostum, ve kafanin kesilmesi sevap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 GAVAT HERKESİ KENDİ GİBİ ATAİST SANIYOR KİMİ KİME ŞİKAYET EDİYOR BU ŞEREFTEN YOKSUN ZAVALLI MAHLUK DESEM BÜTÜN MAHLAKATA HAKARET ETMİŞ OLURUM ÇÜNKÜ BÜTÜN MAHLUKAT BİLE ALLAH'I ZİKİR EDER AMA BU DOMUZ DİNDÜŞMANLIĞI YAPAR BEN ONU YÜCE MEVLAMA HAVALE EDİYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Mustafa Öz GAVAT HERKESİ KENDİ GİBİ ATAİST SANIYOR KİMİ KİME ŞİKAYET EDİYOR BU ŞEREFTEN YOKSUN ZAVALLI MAHLUK DESEM BÜTÜN MAHLAKATA HAKARET ETMİŞ OLURUM ÇÜNKÜ BÜTÜN MAHLUKAT BİLE ALLAH'I ZİKİR EDER AMA BU DOMUZ DİNDÜŞMANLIĞI YAPAR BEN ONU YÜCE MEVLAMA HAVALE EDİYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Turkceplease said: Soris said: İnsanlar niye din düşmanı olurlar mesela anlatsana ama Türkçe please. insanların neye düşman olacağını başkası karar veremez,dine düşman oluyorsa onun kararıdır.din gibi birşey düşman olmak düşündürücü. Ben merak ettim soruyorum sence bunun altında yatan sebepler neler olabilir? Bilgili gözüktün bu konularla ilgili ondan bir sorayım dedim kötümü yapmışım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 patiye şöyle bir topic açan adam ya troldür ya da.. neyse. program: - topic'i açanla karşıklı laf sokma - allah yoktur diyenler - allah var olabilir diyenler - evrim tartışması - istiklal marşı ve kapanış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar