Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star haberin namaz sıkıntısı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ibretlik paylaşım kardeşim.

Uğur dündara tepkimi koydum, h4cker grubumu da harekete geçirdim ugur dündarın hayatını hacklicekler

Forumda böyle paylaşımları daha çok görmek isteriz, allaha çok şükür okullarda 6 vakit namazı getireceğiz.
Mesaj tarihi:
Turkceplease said:

bukadar din düşmanını bu kadar hızlı bir şekilde konuya topluyacağımı tahmin etmemiştim.harbi tebrik ettim kendimir

Ağzından salyalar saçarak, hakaret ederek zaten gösteriyorsun kimin gerçek din düşmanı olduğunu
Mesaj tarihi:
Soris said:

İnsanlar niye din düşmanı olurlar mesela anlatsana ama Türkçe please.

insanların neye düşman olacağını başkası karar veremez,dine düşman oluyorsa onun kararıdır.din gibi birşey düşman olmak düşündürücü.
Mesaj tarihi:
GAVAT HERKESİ KENDİ GİBİ ATAİST SANIYOR KİMİ KİME ŞİKAYET EDİYOR BU ŞEREFTEN YOKSUN ZAVALLI MAHLUK DESEM BÜTÜN MAHLAKATA HAKARET ETMİŞ OLURUM ÇÜNKÜ BÜTÜN MAHLUKAT BİLE ALLAH'I ZİKİR EDER AMA BU DOMUZ DİNDÜŞMANLIĞI YAPAR BEN ONU YÜCE MEVLAMA HAVALE EDİYORUM
Mesaj tarihi:
Mustafa Öz GAVAT HERKESİ KENDİ GİBİ ATAİST SANIYOR KİMİ KİME ŞİKAYET EDİYOR BU ŞEREFTEN YOKSUN ZAVALLI MAHLUK DESEM BÜTÜN MAHLAKATA HAKARET ETMİŞ OLURUM ÇÜNKÜ BÜTÜN MAHLUKAT BİLE ALLAH'I ZİKİR EDER AMA BU DOMUZ DİNDÜŞMANLIĞI YAPAR BEN ONU YÜCE MEVLAMA HAVALE EDİYORUM
Mesaj tarihi:
Turkceplease said:

Soris said:

İnsanlar niye din düşmanı olurlar mesela anlatsana ama Türkçe please.

insanların neye düşman olacağını başkası karar veremez,dine düşman oluyorsa onun kararıdır.din gibi birşey düşman olmak düşündürücü.

Ben merak ettim soruyorum sence bunun altında yatan sebepler neler olabilir? Bilgili gözüktün bu konularla ilgili ondan bir sorayım dedim kötümü yapmışım?
Mesaj tarihi:
patiye şöyle bir topic açan adam ya troldür ya da..

neyse.

program:

- topic'i açanla karşıklı laf sokma
- allah yoktur diyenler
- allah var olabilir diyenler
- evrim tartışması
- istiklal marşı ve kapanış.
  • Yeni Oluştur...