Pluton Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Valla bana bir ışık göründü ben oyuna bile girmeden 2-3 yorum okuyup direk pre-order ettim. Hayatımda 2. kez pre-order ediyorum oyuna girmeden bakmadan aldıgım 2. oyun yani, diğeri ise HON 'du onuda deli gibi oynuyorum şimdi hiç pişman değilim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 guardian olcam kesin zaten justicar/shaman/3. sünü unuttum betadaki server isimleri aynen geçerse gene o serverda olurum büyük ihtimallei pve serverı zaten, pvpyle işim olmaz, guildede katılmam solo oynarım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 pati ile oynuycam shaman veya ranger emin değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 yanlıs yaptık. burda pati olusumunda olacaklar oy kullansa iyiydi. olmaicaklar kulanmasın da adamlar nerde oynicaklarına karar versin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 pati hangi server'da olacak? pvp serverındaysa katılabilirim, preorderladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Pvp serverında olucaz (öyle biliyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 evet pati dışında oynayacaklar da oylamış bunu..cık cık cık.. Ayrıca defiantlarda time travel var beyler hikaye acayip.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 PvP serverındaki guild formasyonlarına varım, denerim ben bu oyunu direk Edit: Cleric/Tank buildleri arasinda gidip geliyorum, Guardian tercihimdir (yesillik alanlar goz zevki, acarim piknik sepetimi yer icerim icabinda) 1 ay kadar yogun oynarim tahminen, sonrasi normal insani gibi(!) oynarim ise baslayinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Pluton said: Valla bana bir ışık göründü ben oyuna bile girmeden 2-3 yorum okuyup direk pre-order ettim. Hayatımda 2. kez pre-order ediyorum oyuna girmeden bakmadan aldıgım 2. oyun yani, diğeri ise HON 'du onuda deli gibi oynuyorum şimdi hiç pişman değilim =) aynı şeyi yapmayı düşünüyorum kararsız kaldım çok pis. collectorda 10 dolar mı ne fark var bi de direk onu mu alsam napsam karar veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Valla ben collector aldım. Tavsiye ederim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 narsor said: PvP serverındaki guild formasyonlarına varım, denerim ben bu oyunu direk Edit: Cleric/Tank buildleri arasinda gidip geliyorum, Guardian tercihimdir (yesillik alanlar goz zevki, acarim piknik sepetimi yer icerim icabinda) 1 ay kadar yogun oynarim tahminen, sonrasi normal insani gibi(!) oynarim ise baslayinca grd bölgeleri yesillik diye bisi yok:) en canlı haritalar bile bazen acılan riftler yüzünden kapkaranlık oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 ben collector aldim betada hemen mail geliyor daha level 1 de , level 6 da binegime biniyordum eger bu sekilde ise super alin gitsin. arti bunun yaninda bir cok baska sey geldi maille. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Nasıl ya CE alanlar bineğe biniyor mu betada ? Ben niye binemedim hani nerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 bana mail geldiydi iste oradan cikti cift basli kaplumbagam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 binekler 20 lvl de değilmi? öyle yazıyor açıklamasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 ben basima geleni yaziyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Betada vardı bineğe binen düşük lvl lar, 2 küsür platinium olan da binebiliyor gerçi Anket olayını da tekrar açıcaz berebar oynamak isteyenler için, bu genel bir nabız yoklama oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 ben 2.50 ye falan almıştım, zaten 21-22 lvl arasında o paraya sahip oluyorsun.. eğer 20 lvl de binilecek denirse ce almanın manası kalmaz, daha erken olursa bilemiyorum, bayağı avantajlı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 lvl 1 de binebiliyodun adamlar millet denesin mountlarda sorun olmasın diye 1 e indirmişlerdi beta için livea geçince sanmıyorum CE ler lvl 1 de normaller 20 de binebilsin.Herkes 20 de biner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 kaplumbağa binek oyun içinde başka yollardan da temin edilebiliyor bu arada :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 nasl yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 reputation? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 artifactlerin ödülleri arasında: 100 lucky coin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Ben neden hiç görmedim yahu. CE aldım okadar binek minek yok. Nerden nasıl alıcam onu hemen binmek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 oyun içindeki posta kutuna baktın mı? ben beta devam ederkene sipariş ettimdi, 5 dk sora gittim login oldum, ingame maila gelmişti eşyalar vb. edik: bide o üsste dediğim kaplumlağanın hızı %110, yani lvl 50 de kullanabileceksiniz, CE den çıkan versiyon ise %60, lvl 50 olunca ömrünü tamamlayacak o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar