Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rift Faction Secimi, Guildler ve Server info.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Valla bana bir ışık göründü ben oyuna bile girmeden 2-3 yorum okuyup direk pre-order ettim. Hayatımda 2. kez pre-order ediyorum oyuna girmeden bakmadan aldıgım 2. oyun yani, diğeri ise HON 'du onuda deli gibi oynuyorum şimdi hiç pişman değilim =)
Mesaj tarihi:
guardian olcam kesin zaten
justicar/shaman/3. sünü unuttum

betadaki server isimleri aynen geçerse gene o serverda olurum büyük ihtimallei pve serverı zaten, pvpyle işim olmaz, guildede katılmam solo oynarım :p
Mesaj tarihi:
PvP serverındaki guild formasyonlarına varım, denerim ben bu oyunu direk

Edit: Cleric/Tank buildleri arasinda gidip geliyorum, Guardian tercihimdir (yesillik alanlar goz zevki, acarim piknik sepetimi yer icerim icabinda)
1 ay kadar yogun oynarim tahminen, sonrasi normal insani gibi(!) oynarim ise baslayinca
Mesaj tarihi:
Pluton said:

Valla bana bir ışık göründü ben oyuna bile girmeden 2-3 yorum okuyup direk pre-order ettim. Hayatımda 2. kez pre-order ediyorum oyuna girmeden bakmadan aldıgım 2. oyun yani, diğeri ise HON 'du onuda deli gibi oynuyorum şimdi hiç pişman değilim =)

aynı şeyi yapmayı düşünüyorum kararsız kaldım çok pis.
collectorda 10 dolar mı ne fark var bi de direk onu mu alsam napsam karar veremedim.
Mesaj tarihi:
narsor said:

PvP serverındaki guild formasyonlarına varım, denerim ben bu oyunu direk

Edit: Cleric/Tank buildleri arasinda gidip geliyorum, Guardian tercihimdir (yesillik alanlar goz zevki, acarim piknik sepetimi yer icerim icabinda)
1 ay kadar yogun oynarim tahminen, sonrasi normal insani gibi(!) oynarim ise baslayinca

grd bölgeleri yesillik diye bisi yok:) en canlı haritalar bile bazen acılan riftler yüzünden kapkaranlık oluyor.
Mesaj tarihi:
ben collector aldim betada hemen mail geliyor daha level 1 de , level 6 da binegime biniyordum eger bu sekilde ise super alin gitsin. arti bunun yaninda bir cok baska sey geldi maille.
Mesaj tarihi:
Betada vardı bineğe binen düşük lvl lar, 2 küsür platinium olan da binebiliyor gerçi

Anket olayını da tekrar açıcaz berebar oynamak isteyenler için, bu genel bir nabız yoklama oldu.
Mesaj tarihi:
ben 2.50 ye falan almıştım, zaten 21-22 lvl arasında o paraya sahip oluyorsun.. eğer 20 lvl de binilecek denirse ce almanın manası kalmaz, daha erken olursa bilemiyorum, bayağı avantajlı olur
Mesaj tarihi:
lvl 1 de binebiliyodun adamlar millet denesin mountlarda sorun olmasın diye 1 e indirmişlerdi beta için livea geçince sanmıyorum CE ler lvl 1 de normaller 20 de binebilsin.Herkes 20 de biner
Mesaj tarihi:
oyun içindeki posta kutuna baktın mı? ben beta devam ederkene sipariş ettimdi, 5 dk sora gittim login oldum, ingame maila gelmişti eşyalar vb.

edik: bide o üsste dediğim kaplumlağanın hızı %110, yani lvl 50 de kullanabileceksiniz, CE den çıkan versiyon ise %60, lvl 50 olunca ömrünü tamamlayacak o yüzden.
  • Yeni Oluştur...