kiddo Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Ermeni soykırımı. Söyleyecek söz yok. Biri bush biri kerry. İstediğinizi seçin. Acaba sadece boş vaatmi. Böyle yapıp diplomasi falan hiçe sayabilirlerni? Kaynak:Kanal D[signature][hline]-Houston. Bi sorunumuz var. -Nedir yiğidim. -Uyumam lazım houston ama uyuyamıyorum. -Bi ayran yapıyım yiğidim uyursun [Bu mesaj kiddo tarafından 02 Eylül 2004 20:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 ermeni soykırımı?[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zagorx Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 hasssssss.... bende bu bushtan daha iyidir her koşulda diyodum.[signature][hline]Nefr, 02 Eylül 2004 18:41 tarihinde demiş ki: ben karimi ya da kocami aldattigim icin hapis yatmak istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Yok Kızılderili soykırımı.. La havle.. Sence hangi soykırım?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 hep amerıka dan mı cıkar böle dandırık adamlar? bush,kerry vs.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 en azindan bush'un bize dogrudan bi zarari yoktu.. dolayli yollardan olsa da.. bu adam dogrudan bizi hedef almis.. ben de bunu bisi saniyodum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 suikast lazım[signature][hline]..it's time I disappear we modify worlds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 kerry bush tan daha boktan bir adam zaten . yillar oncesinde bir grup abd li kafa adamla birlikte ortadoguda cok daha sert (askeri) politikalar izlenmesi gerektigi gibi sacmaliklarin altinda imzasi olan biri . hatta bu soykirim olayi dis politikada bush tan farkli olarak one surdugu benim bildigim tek farkli sey . not ::: su anda ne dedigi degil gecmiste neler dedigi beni ilgilendiriyor .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 bizde manyak çok.. yollariz memet ali agca gibi birini temizler haha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Valeron arkadaşı yanlış anlamışsın. Sakin ol :)[signature][hline]-Houston. Bi sorunumuz var. -Nedir yiğidim. -Uyumam lazım houston ama uyuyamıyorum. -Bi ayran yapıyım yiğidim uyursun [Bu mesaj kiddo tarafından 02 Eylül 2004 20:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Yoo hazır çakıcıda yurtdışında, 2 tane hakim savcı görüştürürüz, yetmedi tansu çiller araya girer, burnunu kırdırırız makedonya'da yakalatıp..[signature][hline] [Bu mesaj nedanko tarafından 02 Eylül 2004 20:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 hakketen suikast lazım ayar oldum adama şimdi. nasıl indirilebilir acaba bu adam.. yaparmı bizimkiler bişey[signature][hline]..it's time I disappear we modify worlds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 said: kiddo, 02 Eylül 2004 20:33 tarihinde demiş ki: Valeron arkadaşı yanlış anlamışsın. Sakin ol :) o hep sinirlidir bakma sen ona :D iyi adamdir ama[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. [Bu mesaj skyly tarafından 02 Eylül 2004 20:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 hiiç fark etmez. bunada kafam gire.[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Düşünce suçu?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 said: kiddo, 02 Eylül 2004 20:20 tarihinde demiş ki: Biri bush biri kerry. al birini vur ötekine.[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Kerry ye kafam girsin Soykırımı (olmayan şeyi) tanıyan herkese kafam girsin daha doğrusu en çok kerry ye ama[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım [Bu mesaj Prawler tarafından 02 Eylül 2004 20:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 said: Valeron, 02 Eylül 2004 20:32 tarihinde demiş ki: niye gecmişte ne dediği seni ilgilendiriyor ki ? nedir husumetiniz ? cok mu yakin bir tanidiğin ? ne mantiktir bu şimdi gecmişte yaptiklari beni iglilendiriyor ? nedir yani şimdi bu ? kafa basmaz benim ben anlamam . secimler yaklastikca tabii ki bush tan farkli seyler soyleeycektir . bush irak i isgal etti ben de edicem diyerek oy isteyemeyecegine gore farkli bir seyler ortaya koymak icin yillardir (eskiden) savundugu fikirlerini bir sure icin kenara birakmis gibi gorunebilir. bu yuzdende gecmisi beni ilgilendirir dedik . daha cok bir baskasi cikarda ben iyi kotu takip ediyorum bush tan cok farkli seyler soyleyen birisi diye oyle bir not eklemeyi uygun gordum ama senin gibiler icin bir sey dusunememistim. dedigim gibi benim kafa basmaz ondan dusunememisimdir .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . [Bu mesaj huun tarafından 02 Eylül 2004 20:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AngeL_DusT Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Ya beyler sonuçta Kerry de Bush da kukla değil mi? Sonuçta bunların ipleri başkalarının elinde. Kim mi onlar, en zengin silah, petrol tüccarları, bankerler vs vs... Bu adamların istekleri doğrultusunda politikalarını belirliyolar ve bunların isteklerinden çıkanın sonu malesef Kennedy gibi oluyor. Bize düşen hem Bush hem de Kerry ibnesini protesto etmek. 3. partilerde var orda mesela Nader'a oy versin mal Amerikalılar :) Bu aralarda Ermenilerle ilgili bir kaç şey söyliyim. Soykırım palavrası aslında yurtdışında yaşayan ermenilerin birbirine kenetlenmesini ve kültürlerini korumasını sağlıyor. Hep bu konuyla ilgili etkinlikler düzenleyip bir araya geliyorlar ve iddiaları çürütülünce herşeyin dağılıcağını düşündükleri için bağnazca inanmaya devam ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 diyelim tanıdı soykırımı ne değişcek? hem bizim hem onların açısından.[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 yav... clinton gibisi gelmedi be. süper adamdı.[signature][hline]your sight is a weakness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AngeL_DusT Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 JOHN KERRY'NİN BİLİNMEYEN YÜZÜ John Kerry NewYork ve Boston finans dünyasında oldukça önde gelen bir yere sahip Yahudi asıllı Kohns ailesinin bir ferdidir. Kohns ailesinin servetinin kaynağı büyük çapta gerçekleştirdikleri finansal spekülasyonlar ve kara para aklama işlemlerinden kaynaklanmaktadır.Ailenin ileriye yönelik yatırımı olarak görülen Kerry Amerikanın en iyi üniversitelerinden biri olan Yale üniversitesinde eğitim görmüştür. Eğitimi sırasında Amerikan finansal eliti tarafından aynı üniversitede okuyan 15 çok yetenekli öğrenci ile beraber Skull&Bones örgütüne sokulmuştur. Amerikanın geleceğinde söz sahibi olması planlanan bu 15 öğrencinin okulun diğer sosyal yaşamı ile bağlantısı kesilmiş ve üniversite bünyesinde bu örgüt aracılığı ile Masonik ritüeller konusunda beyin yıkama işlemlerine tabii tutulmuşlardır.Yale üniversitesinden 1966 senesinde mezun olan Kerry CIA bünyesine alınmıŞtır. Bunun sebebi Skull&Bones örgütünde yer alan yetenekli gençlerin uzun süreli bir istihbarat ve strateji eğitiminden geçirilmesi için CIA bünyesindeki özel bir kadroya alınması geleneğidir. Amerikanın geleceğine yön verecek kişiler olarak seçilen bu gençler rutin olarak CIA bünyesinde Amerikan derin devleti tarafından doktrine edilirler. Kerry'nin bütün hayatı ve kariyeri başından itibaren detaylıca planlanmış ve yönlendirilmiştir. Yaptığı birden fazla evliliklerin hepside önceden ayarlanmıŞ ve belli amaçlara yönelik evliliklerdir. Amerikan BaŞkan adayları için askeri hizmetlerde bulunmuŞ olmak politik artı puan olarak değer taşıdığından Kerry'nin de askere gitmesine karar verilmiştir. Vietnam savaŞında görev alan Kerry naylon görevle bir hücumbotta görevlendirilmiş ve bu görevinde tehlikeli bölgelerden özellikle uzak tutulmuştur. SavaŞ sırasında politik amaçlarla kendisine Gümüş Yıldız madalyası sahte çatışma raporları ve hastane belgeleri düzenlenerek verilmiŞtir. John Kerry'nin Yahudi kimliği Kohn olan soyadının Kerry olarak değiştirilmesi ile perde arkasına itildi. Kendisini dizayn eden güçler ona sahte bir Irlanda ismi verdiler çünkü kendisi için politik merkez olarak > planlanan Massachusetts eyaletinde güçlü bir Irlandalı nüfus bulunmaktadır. Kerry'nin sadece soyadı değiştirilmedi ek olarak Forbes göbek adı verildi. Bu Şekilde John Forbes Kerry'nin isminin kısaltması JFK olacaktı. Bu Şekilde Demokrat seçmenlerin bilinçaltında önemli yere sahip John .F Kennedy'nin etkisinden psikolojik olarak faydalanılabilmesi düşünüldü. Bu etkinin daha da güçlendirilmesi için Yahudi olan Kerry'nin Katolik kilisesine katılması sağlanmış böylece politik merkezi olarak seçilen eyaletteki güçlü Katolik nüfusla benzeşmesi sağlanmıştır. John Kerry Vietnam dönüŞünde Amerikan kamuoyunu etkileyen anti-militarist akımlardan etkilenmemesi için savaŞ karŞıtı gösterilerde aktif olarak yer alması sağlandı ve böylece politik askerlik hizmetinin olası yan etkilerinden korundu. Nisan 1971 senesinde Washington'da gerçekleştirilen büyük savaş karşıtı gösteriye Kerry ön saflarda sokulmuş ve medyada ön plana çıkartılmıŞtır. John Kerry'nin Şu anki eŞi ve müstakbel first lady ise önceden dikkatlice seçilen ve aynı Kerry gibi güçlü bir Yahudi ailesinin kızı olan Teresa Kerry'dir. Karısının sahibi olduğu Heinz Holding 67 fabrikasının 55'ini Amerika dıŞında konuşlandırmış ve yeni global ekonomik düzene çok iyi uyum sağlamıştır. Kerry tam 20 yıldır Amerikan Parlâmentosunda Senatördür. Bu süre boyunca aslında doğru dürüst hiç bir iŞ yapmadığı ve önemli tek bir kanun tasarısının altında imzası olmadığı halde her seçimde kazanmasını bilmiştir. Bu politik başarısının arkasında sandık sayımlarıyla sürekli oynayan CIA'nin büyük etkisi vardır. Eyaletinde pek de sevilmeyen Kerry'nin her seçimden galibiyetle çıkmasının tek sebebi budur. Kerry Amerikan medyasının sahipleri tarafından devamlı müddette kameralar önünde tutuldu ve yıllar boyunca Amerikan toplumunun görsel hafızasına kazındı. Kerry'nin en önemli becerilerinden biride zaman zaman Amerikan sisteminin maskesini düŞüren skandal ve tartışmalarda ört bas edici rolünü üstlenmektir. 1989 senesinde önde gelen masonik bankalardan BCCI bankasının baŞı kara para aklama,rüşvet,mafya ile iŞbirliği ve Şiddet olaylarında parmağı bulunma gibi iddialardan derde girmişti. Senatoda bu konuyu araştırmakla görevlendirilen komisyona daha önce hiç bir tecrübesi olmamasına rağmen Senatör Kerry'de dahil edildi. Bu komisyonda Kerry aldığı emirler gereği iddiaların hasır altı edilmesini sağladı. Iki sene sonra banka iflasını ilan edip 500 milyon dolarlık bir açığı Amerikan hazinesi üzerine yıktığı zaman Kerry'nin efendileri bankayı çoktan hortumlaşmışlardı bile. 1991 senesinde aynı Senato komisyonu yeniden toplandı fakat Kerry etkisini kullanarak olayı soğutmayı ve komisyon çalışmalarını sessiz sedasız sona erdirmeyi başardı. Kerry'nin bulaştığı bir başka ilginç olay ise Vietnam'daki esir Amerikan askerleri olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Amerikan finansal eliti tarafından aynı üniversitede okuyan 15 çok yetenekli öğrenci ile beraber Skull&Bones örgütüne sokulmuştur. Amerikanın geleceğinde söz sahibi olması planlanan bu 15 öğrencinin okulun diğer sosyal yaşamı ile bağlantısı kesilmiş ve üniversite bünyesinde bu örgüt aracılığı ile Masonik ritüeller konusunda beyin yıkama işlemlerine tabii tutulmuşlardır.Yale üniversitesinden 1966 senesinde mezun olan Kerry burdan sonrasini okumak gelmedi icimden .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 olm. tayyip aday olsaydı keşke başkanlığa. ehu.[signature][hline]your sight is a weakness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 said: horacegoesskiing, 02 Eylül 2004 21:09 tarihinde demiş ki: yav... clinton gibisi gelmedi be. süper adamdı. bak buna +1 tamam .kinin dikine gitti. ama bunlar gibi idamcı, işgalci, soykırımcı lagada lugada savaş yanlısı bir adam değildi. sempatikti, bebek bile gülerek burnunu sıktı. bizim liderler aynısını denedi, olmadı.[signature][hline]imza günü [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 02 Eylül 2004 21:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar