dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 insanların amip gibi bölünerek çoğalmasını izledim.. hiç hoş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 ya en iyisi kimse sevişmesin de kurtulalım sorunlardan. kesin çözüm. acısız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 bölünürken daha çok acı çeker ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 barbu said: aquila said: turkiyede seks ozgurlugunu kisitlayan sey, turk kizlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 ben bu bölümde piramitten adam alıyorum yalnız.. biliyorsunuz di mi onu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 olm yeter lan. arada ben gitcem bakin. yapmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 ilk quotetan sonrasi gider, tek quote piramit olmaz, olsa olsa iki katli villa olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 dasaaa said: ben bu bölümde piramitten adam alıyorum yalnız.. biliyorsunuz di mi onu? 2 3 katla pramit mi olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 devamı gelmeden ben söleyim de.. sonra "biz bilmiyorduk" denmesin troll olayına girmemek gerek diye diyorum ben. yoksa zorluk çıkartmıyoruz hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 trollükle alakası yok bunun arkadaşım biz burda onu alıntılayarak ne gibi bi trollük amaçlayabilirizki. ha alıntılamışım ha alıntılayıp altına +1 yazmışım. pramit "sayfa düzenini" bozmama şartıyla yasak değil diye biliyorum ben. hani 10 15 kere yaparlar da sayfa düzeni kayar ya o yani. ayrıca bu tarz ciddi bir konu da trollenmez. neyse konuyu dagıtmaya gerek yok. trollük lafını duyunca yazdım bunu ayrıca. iyi forumlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 e be abicim sen de ne alıngan çıktın lan.. bebeğe anlatır gibi açıklamaktan da nasıl tiksinirim anlatamam said: devamı gelmeden ben söleyim de.. devamı.. yani bundan sonrası demek.. yani senin alıntıladığını altıntılayanlar olursa sıkıntı olur demek.. sen gelmişsin "bana ördek dediler!!!" diye velvele yapıyorsun burada.. yok yazıları da türkçe yazıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 esas mesaji alintilayabilirsin, alintilamis mesaji alintilamanin bi anlami yok, zira ilk alintilayan bisey yazmamis. fucking alintilamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Of neyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 aquila said: turkiyede seks ozgurlugunu kisitlayan sey, turk kizlari. Türkiyede sex özgürlügünü kisitlayan sey "bozulmus kiz almam ben" zihniyetindeki erkekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Mantiksiz dedim ama suc tespitinde her zaman hata olabileceğini düşünerek. Yoksa bazı suclara lazım aslında tekrarı varsa hele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Flassh said: tvlerde öpüşme sahnesinde bile ık mık yapılıyor ne cinsel özgürlüğü ahaha adam haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 kesin kanıtlanmışsa yapılsın hadım. hele küçük çocuğa falan tecavüz etmişse arada deli gibi yaş farkı varsa idam edilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 ben beenmedim fikri medikal hadm yeterince utandirici deil direk fiziksel olmali barbie bebek modunda gezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 hmm işte bu yüzden açık demokrasiden, referandum'dan uzak durmak gerek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 yanlış çünkü tecavüzcüyü eylemi gerçekleştiren güdünün sebebini belirlemeden hadım etmek hatalı olur. bu sefer aynı insan çocuğa işkenceye başvurabilir. bu da kişide cinsel doyum oluşturabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zyprexia Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 en az 2 tecavüzde çükünü kesceklermiş, iki kanka anlaşıp bir erkeğin çükünü düşürtebilir o zaman? sistem sağlam değil hiçbir şekilde. ayrıca hadım ettiğin adam (ilaçla da olsa) herşeye karşı bir intikam hırsı içinde olacak sonra gelsin seri cinayetler gogo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Seri cinayet yaptığında da asıcaksın işte Adam gibi işleyebilecek olsa bazı haller dışında (trafik kazası, kaza, nefsi müdaafa vs) cinayeti de idam ile cezalandırmak lazım. Da bunu bi şekilde kullanabilir başa gelen hükümetler, o yüzden bu bayaa sakat. Çük yine bi derece de. Seri katilmiş vs vs, yok abi yani, eğer insan hakları hede hödösünde yaşama hakkı diye bi hak varsa, önce o katilin aldığı canların hakkı var. Onlar ölüp giderken burdaki itoğlu iti hapiste yatırmaya gerek yok. KIsadan ver hükmünü, davayı öbür tarafta halletsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 oh ne guzel, adamın insallık hakkını elinden al, vucudunun bütünlüğünü ihlal et, suca sürükle, ilacın yan ekkisiyle i sürü hastalığa sebep ol, hormonal bozukluğa sebep ol, psikolojisini boz suca sürükle, sonrada suc işliyince idam et. hak hukuk öğrenin biraz yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 İyi de, en başından ben mi alıyorum beynini kullanma yetisini de çocuğa tecavüz ediyor? Bi problem görüyorsa hastanelerin ruh ve sinir hastalıkları bölümlerine başvuracak, çocuk taciz etmeyecek. Ben 2 şeyde hak hukuk düşünemiyorum, biri çocuk tacizi, diğeri az önce bahsettiklerim dışında (kaza, nefsi müdaafa vs) adam öldürmek. Yemişim öyle hukuku da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Yarın manyağın biri benden haraç istese, üstüne bide bıçak yeyip kan kaybından kalsam orda. Eleman yakalansa falan, hapise attın. E ne oldu bana? 10 yıl sonra hadi koçum bitti senin cezan dediler, çıktı. E ben ne yapıcam. Benim annem babam ne yapacak. Kaç yıl oldu bilmiyorum, Yiğit Bekçe olayı vardıri hatırlarsınız. Adamlar Gemlikte birini yaralamakla başlayıp o gece 3 cinayet mi ne işlediler gittikleri yol boyunca. E içerdeler, müebbet. Ölenler öldü? Elemanı çok da iyi tanırım, yemeye ekmek bulmak isteyecek bi adam bile değil. Çalışmaz, kazanmaz, aylak aylak gezerdi taa çocukluğundan beri. E şimdi resmen besliyorsun onu. Çok klişe ama hakikatten öyle. Dışarıdayken bi yararı yoktu memelekte herifin. Gitti 1 adam yaralama + 3 cinayet şuçunu işledi. 3 kişi toprakta, bu ibretor yaşıyor. Bide hapishanede de kral oluyorlar, garibanı haraca bağlıyorlar içeride. E yemişim böyle adaleti abi. Bana ne. Gebersin it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar