Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Reddot sight 2 adet.

goldbären

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar. Ne alaka demeyin, zamanında bir gafletle dealextreme'den aldığım ürünler. seçip beğenip havalı tüfeğe takacaktım güya, ortada tüfek bile yok henüz. üçüncü bitane (!) daha var onu kendime saklıyorum.

reddot şöyle bişey;

ancak dışarı hiçbir lazer, ışık vs çıkarmıyor. içinde basit bir optik hileyle sonsuzda lazer odağı oluşuyor. faydası klasik nişangahtan daha kolay nişan almanızı sağlaması.

ÜRÜNLER SIFIR. kontrol etmek için kullandım falan değil, üzerinde parmak izim bile yoktur yani.

bu birincisi

bu da ikincisi - mp5 yataklı

MP5 için olan sadece H&K tasarımı bazı silahlara uyuyor, ancak onlara da en aparat gerekmeden takılabiliyor. (normalde araya dönüştürücü ayak takmanız lazım)

ikisinin de üzerinde walther yazıyor ama sanmıyorum gerçek olduğunu:) yine de işçiliği, kalitesi ÇOK İYİ. lazerleri fazlasıyla parlak. çin ürününden beklemezsiniz. tabi tüfeğe takıp sıfırlamak, kaç atışta ayarı kaçıyor bakmak vs şanslarım olmadı. onun için sitedeki yorumları okuyabilirsiniz.

evet dealextreme'den aldım demiştim, aldığım fiyata satıyorum. ikisine de 30 tl istiyorum tek tek. ikisini birden alan olursa hiç düşünmeden 50tl ye gönderirim:)

aynı ayarda çin işi reddotları av sitelerinde falan 60 liradan başlıyor.

forumdan alıcı çıkacağını sanmam ama hep merak ederdim bunları diyenler alsın mutlaka!!! çok eğlenceli, her eve lazım! (yersen)

Sosyal ağlarda paylaş

barbu said:

boncuk tabancaya takılır mı bunlar

boncuk TABANCA'ya takılmaz, tepesinde yoktur yer

boncuk tüfeklerine falan takılabilir, yine de görmek lazım fotosunu.

@dworgian: sanane lan merak ettik aldık!!! fiyat merak ediyorsan ilk mesajı oku yau yazıyor :P görsem HEMEN alırım GL eheh

@bone aslında hakiki reddot sight ona denir, benimki reflex sight oluyor sanki biraz. o koyduğuın trijcon'lar ateş pahasıdır bide:P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...