goldbären Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Arkadaşlar. Ne alaka demeyin, zamanında bir gafletle dealextreme'den aldığım ürünler. seçip beğenip havalı tüfeğe takacaktım güya, ortada tüfek bile yok henüz. üçüncü bitane (!) daha var onu kendime saklıyorum. reddot şöyle bişey; ancak dışarı hiçbir lazer, ışık vs çıkarmıyor. içinde basit bir optik hileyle sonsuzda lazer odağı oluşuyor. faydası klasik nişangahtan daha kolay nişan almanızı sağlaması. ÜRÜNLER SIFIR. kontrol etmek için kullandım falan değil, üzerinde parmak izim bile yoktur yani. bu birincisi bu da ikincisi - mp5 yataklı MP5 için olan sadece H&K tasarımı bazı silahlara uyuyor, ancak onlara da en aparat gerekmeden takılabiliyor. (normalde araya dönüştürücü ayak takmanız lazım) ikisinin de üzerinde walther yazıyor ama sanmıyorum gerçek olduğunu:) yine de işçiliği, kalitesi ÇOK İYİ. lazerleri fazlasıyla parlak. çin ürününden beklemezsiniz. tabi tüfeğe takıp sıfırlamak, kaç atışta ayarı kaçıyor bakmak vs şanslarım olmadı. onun için sitedeki yorumları okuyabilirsiniz. evet dealextreme'den aldım demiştim, aldığım fiyata satıyorum. ikisine de 30 tl istiyorum tek tek. ikisini birden alan olursa hiç düşünmeden 50tl ye gönderirim:) aynı ayarda çin işi reddotları av sitelerinde falan 60 liradan başlıyor. forumdan alıcı çıkacağını sanmam ama hep merak ederdim bunları diyenler alsın mutlaka!!! çok eğlenceli, her eve lazım! (yersen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 salak gibi ikisine de aynı linki vermişim. ilki dediğim bu olacak. picatinny raylı tüm tüfeklere takabilirsiniz. yabantv gibi oldu biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Abi ben alıcam red dot'u. Benim işime yarar o (oha) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 klozetin kapagına işeyenlere bir çözüm olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 çok fazla kantır , kal of duti felan oynamayın gençlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Çok fazla oynadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 bendede var bi tane tüfengi iyi kalibre edersen efektif bir şey baya. airgunturk.com tarzı yerlerde daha rahat satarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 LathspeLL said: Çok fazla oynadım. hll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 git kendini küçümse yahu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 zoom var mı varsa kaç x kaç gram bir de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 250 gr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 LathspeLL said: Abi ben alıcam red dot'u. Benim işime yarar o (oha) al al, smokerlarla daha rahat başa çıkarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Ulan vaktim olup da ava falan gidiyor olsam alırdım ha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 reddiye said: zoom var mı varsa kaç x kaç gram bir de zoom yok, 1x ikisi de (LİNKTE YAZAYOR ZATEN.!!:!) ağırlıklar da varsa linkde var abi, evde mutfak tartısı olsa tartardım eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 boncuk tabancaya takılır mı bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 ahahahahaa gold bu ne ya. offff almam alanı da merak ederim ama komik misin olm. gidip tube alsan daha çok işine yararmış lol. sorması ayıp kaça bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 red dot sight şu tiplerden olsa daha iyi olurmuş: http://img14.imageshack.us/img14/5753/tjms03.jpg paintball oynamadığım için ne işime yarayacak bilmiyorum ama her silaha lazım. l4d2'de yok mesela ama demin mw1'de açtım silahım için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 barbu said: boncuk tabancaya takılır mı bunlar boncuk TABANCA'ya takılmaz, tepesinde yoktur yer boncuk tüfeklerine falan takılabilir, yine de görmek lazım fotosunu. @dworgian: sanane lan merak ettik aldık!!! fiyat merak ediyorsan ilk mesajı oku yau yazıyor :P görsem HEMEN alırım GL eheh @bone aslında hakiki reddot sight ona denir, benimki reflex sight oluyor sanki biraz. o koyduğuın trijcon'lar ateş pahasıdır bide:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 sen dur ben bi yuvamı kurim bi tüfek alim ruhsat fln, o zaman alırım bunlardan :D boncuk tüfegine mi takcam mis gibi sight ı peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 pompalıya takılır mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 üzerinde rail olan pompalı bulursan niye takılmasın abi. (gerçi pompalıda bu ne işe yarar mw2 de bile çözemedim mantığını gerçek hayatta hiç çözemem sanırım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 üzerinde uygun ray varsa takılır. işe de yarar, nişangahtan bakmaktan daha iyi. ilan güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Benim AK-47'ye uyar mı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 bazukaya gider mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 gerillamisiniz delta forcemisiniz bunlar ne olm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar