DrunkDevil Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 facebook Benzetme tamamen GraveRobber'a ait. Ben güldüm ama yuhalarsanız onu yuhalayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 28 saniyemi bana geri verebilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrunkDevil Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 İlk 5 saniyede olayı anlamayıp beğenmediğini fark etmeyip sonuna kadar izlediysen senin durumun beni aşar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 sipeyskeyk said: 28 saniyemi bana geri verebilir misin? arkadaş l4d bilmiyor, alın bunu içeri dsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Fazladan iki saat verdim ben sana, iyi kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrunkDevil Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Bence etraftaki hücreleri survivorlara fırlatsa tam aynısı olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Bugünki oyuna bir gönderme mi var yoksa drunkcım unutma ki tek arabayla 2 survivors vuran bendim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 MOLOTOF AT MOLOTOF AT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrunkDevil Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Nolax sıkıosa arabasız gesseneeee:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 eğlenceliymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 oyunu biliyormuş gibi bi de oyun üzerine espri yapıyorlar yea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrunkDevil Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 CthuLhu said: oyunu biliyormuş gibi bi de oyun üzerine espri yapıyorlar yea. bi kere ezdün deyyü! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar