yav Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 http://www.dailymotion.com/video/xgxhop_canly-para-caner-ve-hakan-ve-daha-neler-neler_fun Show tv iyi alıştı yalnız ehehe
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Hangisinde top yoktur? A)Canlı para sdf
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 1-2 kere denk geldim bu programa, cidden gayleri çıkarmaya uğraşıyorlar sanırım. baya da mallar yarışmacılar.
aquila Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 bu soruya cevap verebilmek icin once topun tanimlanmasi lazim, zira diger 3 sporda kullanilan seyin birbiriyle alakasi yok. bi de homo olucaksaniz adam gibi olun lan, bu ne.
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Bu adamlara ibre taklidi yapmaları için kaç para veriyorlar acaba? Yani bu bir yemekteyiz iki, aptal izleyici kitlesine hitap etmek konusunda inanılmazlar.
yav Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 yemekteyiz de mi showtv'de gösteriliyor yoksa?
hunty Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Haci bu teker olursaniz iste boyle olursunuz karalama kampanyasi.Kotu gosterip, alttan benliklere telkin ediyorlar.
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Yanlız adamın sunucuya biz sizinle daha önce çalışmıştık dedikten sonraki sunucunun korkulu yüz ifadesi priceless :D
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 karting dediğimiz şey şu araba falan filan değil mi dimi o dimi ne düşünüyo dimi yani top yani
Red Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 bide sürekli adamlar diye hitap etmişsiniz kınıyorum seagle ne rolu yahu adamlar rol yapıyormuş gibi değil yemekteyizdeki ibiklerde rol yapmıyor.özellikle seciyorlar haha
yumy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 abi hahahahhaahhaah offff gözyaşlarııı bir videonun her saniyesi mi epik olur ya iskdeiskdeiskdee karting i kartopuna bağlayacağı sıra durdurdum videoyu ve yere kapandım..
Napolyonn Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 kasten yapıldıysa bok gibi bi espriymiş. rastlantıysa a komik biraz öyle rast gelmesi.
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 fakat sunucu baya karizmatik ve adamın karizma aurasını soğurdukları için resmen heriflere tokat atmak istiyor görüyorum gözlerinden bunu
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 kartingde top mu varmış sunucu bey ben cevabı buldum ama soruyu unuttum sdf
Öne çıkan mesajlar