doubtful Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Dünya 15.siyken olacak şey mi bu?. http://www.sc2ranks.com/eu/284466/EGDeMusliM Biter bu adamın SC hayatı bence. Not: Kavga ederken (kendini savunurken) olmuş diyollaa.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 SC hayatı niye bitsin ki? Adam bilgisayar oynuyor, eskrim değil.
doubtful Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Pro hayatı diyeyim de daha iyi anlaşılsın o zaman. Eskrimde dünya sıralamasında olan bir sporcu elini kırdığında bir daha eskrim yapamıyor mu bu arada? Kendinle çelişmişin postunda.
7thBreath Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 sc2 hayatı niye bitsin lol 1 ay oyun oynıyamıcak alt tarafı. aynı anda post atmşız.
doubtful Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 7thBreath said: sc2 hayatı niye bitsin lol 1 ay oyun oynıyamıcak alt tarafı. Evet senin elinin hızını yakalaması için o süre yeterli olabilir de, pro kariyeri için yetmez..
Memphis Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 ben 2 ay oynamamıstım sonra tuncayı cok fena tokatlamıstım
doubtful Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 7thBreath said: aynı anda post atmşız. Endişeye mahal yok, herkese aynı anda laf yetiştirebiliyorum. sdfdsk
doubtful Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Memphis said: ben 2 ay oynamamıstım sonra tuncayı cok fena tokatlamıstım DeMuslim o işi tek eliyle de halledeceğinden pek geçerli bir argüman değil bu. :D
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 El kırığı elin hızını azaltmaz ki bu adamların eli Drizzt eli değil zaten. Ancak ele baskı uygulanması durumunda sorun çıkarır. Eskrim oynayan adam elini kırarsa bir daha doğru dürüst oynayamaz ama burada öyle bir sorun da yok. İki-üç ay içinde eski performasını yakalar.
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Maksimum 1-2 ay oynamaz, daha sonra çok problem yaşamadan döner, abartılacak bir şey yok.
doubtful Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 GERGE said: El kırığı elin hızını azaltmaz ki bu adamların eli Drizzt eli değil zaten. Ancak ele baskı uygulanması durumunda sorun çıkarır. Eskrim oynayan adam elini kırarsa bir daha doğru dürüst oynayamaz ama burada öyle bir sorun da yok. İki-üç ay içinde eski performasını yakalar. Eskrimcilerden yana negatif ayrımcılığı şiddetle protesto ediyorum. >:D<
doubtful Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 _Spartacus_ said: Maksimum 1-2 ay oynamaz, daha sonra çok problem yaşamadan döner, abartılacak bir şey yok. Bu arada iş inata biniyor, iki ay sonra baktım hızla iyileşiyor kuytuda yakalayıp bi'kaç yerden daha kırıcam bu DeMuslim'in elini. Not: Biride elinin neresi kırılmış, bunu bilip yorum yapsa elimi kırıcam. El kırığı var; el kırığı var di mi.
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 takımdan ayrı düz koşu mu yapıcak? bu espiri starcrafta özgün öğelerle donatın daha komik olsun
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mouse yi tutduğu el ise ozaman sorun olabilir.Mouse yi kullanmak el becerisi.Ve düzeldikten sonra istediği hamleleri yapabilirmi?Bunlar araştırılmalı.Progamer değil aslında demuslim,belli bir kariyeri var ama eski performansına ne kadar sürede ulaşır bilemem.
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 sc oyuncu eli>drizzt eli reaver dans ettirmek pala dans ettirmekten zordur beyler
Sage Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Demuslim iyi oyuncu tam da EG nin kore planları varken elini kırması kötü oldu ama 1 aya toparlar bence :) O dönemde de rotterdamla takılır cast yapar coaching falan para kazansın az aehua
Oymanq Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Adamın hayatı kurtulmuş yahu. Çıkar kızlarla dolaşır , kitap okur , gezer tozar kendine vakit ayırır. Bilinçli bile kırmış olabilir!.
ucunbiri Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 ulan herkes nasıl sallamış ya ahahah. abi kemik doğru kaynadıktan sonra adamın eski hızını yakalamaması için hiç bir engel yok. alçıda kaldığı şekil ve süreye bağlı olarak el/kol kasları kısalabilir, zayıflayabilir. onların da egzersizleri var kısa sürede açıyorsun.
Memphis Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Memphis said: ben 2 ay oynamamıstım sonra tuncayı cok fena tokatlamıstım up
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 AHAHAHAHAHAHAHHA abi nası bi noliferlık böyle bi olayı bu şekilde abartmak ya çok ciddiye alıyorsunuz gereksiz yere adam iyileşir ve el kırılması 1% bile etkilemez oyun oynayışını, etkiliyor derse sallıyordur bahane üretiyordur adam sanki normal insan sporu yapıyormuş gibi "abi o topçu bi daha eskisi gibi olamaz, seneye 2. ligde bi takıma gider" muhabbetleri fsdfsdf
Öne çıkan mesajlar