fenn Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 1468 i gördü Şimdi 1465 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 1475 haydi koçum 95 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 DoruK said: geçen ay bu konuya büyük yatkınlığım olduğunu farkettim ve bu zamana kadar nasıl alakam olmamış çok şaşırdım topiki de baştan okumaya başladım, kendime zaman yaratıp bu işe koyulacağım. spk ileri düzeyi alıp broker olma niyetindeyim bi de. hadi bakalım. Broker'ları gömüyoruz hacı, öldüler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 o niye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 geçen ay bossa satmıştım 3600 tane 1,75 den şu an 2,15 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 http://kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=276740 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Bloomberg Anketi: Altın bu hafta düşebilir Bloomberg Anketine katılan altın traderlarının çoğunluğu altın fiyatlarının bu hafta düşmesini bekliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Altin 1370 lerde... Alicam sanirsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Bizim FX başlığımız var mı? yoksa o da burada mı takip edilmekte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Buraya da yazayım belki dikkatini çeken olur Merhaba, ya bu kazançları nasıl beyan ediyoruz ne kadarda bir beyan ediyoruz biraz bilgi verirse bilgili arkadaşlar çok sevinirim. Kolay Gelsin, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 traderlar ayık olun otokar 2 haftadır felaket. günlük alım satım yapanlara şiddetle tavsiye ederim, çok fena hareketler yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 konu arkada kalmış para burda: long yanıltmaz, üzmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 altında long'da kalırsanız üzülebilirsiniz. bence günlük yüksek noktalardan satmak en mantıklısı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 DoruK said: o niye Broker calistirilmiyor artik yatirim firmalarinda. Baglanti vs sorun oldugunda araniyorlar Emir iletimleri elektronik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 bu topak ne güzel olmuş yahu.. işten anlayan arkadaşlar gelmiş , teknik analizciler filan :) biraz daha ilgilenelim burası ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 said: Yatırımlarının büyük bölümünü altına yaptığı bilinen Rogers, önümüzdeki dönemde Altın Fiyatları nın seyrine ilişkin olarak, "Er ya da geç altın fiyatları 1900 dolar seviyelerini yeniden görecektir. Ama şu anda altın fiyatlarını henüz taban yapıp yapmadığından emin değilim" dedi. Altın fiyatları için umutlu konuşan Rogers, "Ben hali hazırda bütün altınlarımı tutuyorum ve yeniden altın alacağım. Sadece iyi bir taban yapmasını bekliyorum. Bunu gerçekleştiğini gördüğümde tabi ki altın almaya devam edeceğim" diye konuştu. haber7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 valla ben aldığım 1650 yi görsün satarım sıkıldım bekle bekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 niye tutuyormuş satsın, tabandan alır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Bende zararımı minimuma indirip satarsam sanırım bi 5 yıl girmem. Belkide hiç girmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 said: Yatırımlarının büyük bölümünü altına yaptığı bilinen Rogers, önümüzdeki dönemde Altın Fiyatları nın seyrine ilişkin olarak, "Er ya da geç altın fiyatları 1900 dolar seviyelerini yeniden görecektir. Ama şu anda altın fiyatlarını henüz taban yapıp yapmadığından emin değilim" dedi. Altın fiyatları için umutlu konuşan Rogers, "Ben hali hazırda bütün altınlarımı tutuyorum ve yeniden altın alacağım. Sadece iyi bir taban yapmasını bekliyorum. Bunu gerçekleştiğini gördüğümde tabi ki altın almaya devam edeceğim" diye konuştu. İnsan şunu sormadan edemiyor. Altın 1900 dolara ne zaman çıkar 3 sene mi 5 sene mi? 5 sene sonra isterse 2000 olsun çokta tın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 http://www.kap.gov.tr/api/download.aspx?tip=bildirimek&id=101328&bildirimid=286120 vay arkadaş herkes yabancı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Tokyo merkezli şirketin analistlerinden Takaki Shigemoto, en aktif kontratın New York Comex piyasasında, Ichimoku grafiklerinde bulut olarak adlandırılan formasyonun altına düştüğünü ve 50 günlük hareketli ortalamasının altında işlem gördüğünü söyledi. Shigemoto, vadeli kontratların önümüzdeki haftalarda ons başına 1,321.50 doları kırması durumunda, ardından Altın Fiyatları nın Nisan 2010'da gördüğü seviye olan 1,155.80 dolara inebileceğini kaydetti. http://www.sabah.com.tr/Ekonomi/2013/05/29/altin-fiyatlari-icin-korkutan-tahmin Birisi 1900 diyor diğeri 1155 diyor bi karar verin lannnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Bu hafta yaşananlardan sonra , para kaçışı olur mu ? Ne diyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 temettüler bitti klasik düşüş başlar zaten bunlardan bağımsız 30-40 binlere düşsün yani al-sattan para kaznaılmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 85 ten çıktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar