Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Borsa - İmkb - Sermaye Piyasası başlığı...

suBzer0

Öne çıkan mesajlar

DoruK said:

geçen ay bu konuya büyük yatkınlığım olduğunu farkettim ve bu zamana kadar nasıl alakam olmamış çok şaşırdım

topiki de baştan okumaya başladım, kendime zaman yaratıp bu işe koyulacağım.

spk ileri düzeyi alıp broker olma niyetindeyim bi de. hadi bakalım.

Broker'ları gömüyoruz hacı, öldüler.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
said:
Yatırımlarının büyük bölümünü altına yaptığı bilinen Rogers, önümüzdeki dönemde Altın Fiyatları nın seyrine ilişkin olarak, "Er ya da geç altın fiyatları 1900 dolar seviyelerini yeniden görecektir. Ama şu anda altın fiyatlarını henüz taban yapıp yapmadığından emin değilim" dedi.

Altın fiyatları için umutlu konuşan Rogers, "Ben hali hazırda bütün altınlarımı tutuyorum ve yeniden altın alacağım. Sadece iyi bir taban yapmasını bekliyorum. Bunu gerçekleştiğini gördüğümde tabi ki altın almaya devam edeceğim" diye konuştu.

haber7
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Yatırımlarının büyük bölümünü altına yaptığı bilinen Rogers, önümüzdeki dönemde Altın Fiyatları nın seyrine ilişkin olarak, "Er ya da geç altın fiyatları 1900 dolar seviyelerini yeniden görecektir. Ama şu anda altın fiyatlarını henüz taban yapıp yapmadığından emin değilim" dedi.

Altın fiyatları için umutlu konuşan Rogers, "Ben hali hazırda bütün altınlarımı tutuyorum ve yeniden altın alacağım. Sadece iyi bir taban yapmasını bekliyorum. Bunu gerçekleştiğini gördüğümde tabi ki altın almaya devam edeceğim" diye konuştu.

İnsan şunu sormadan edemiyor. Altın 1900 dolara ne zaman çıkar 3 sene mi 5 sene mi? 5 sene sonra isterse 2000 olsun çokta tın
Sosyal ağlarda paylaş

Tokyo merkezli şirketin analistlerinden Takaki Shigemoto, en aktif kontratın New York Comex piyasasında, Ichimoku grafiklerinde bulut olarak adlandırılan formasyonun altına düştüğünü ve 50 günlük hareketli ortalamasının altında işlem gördüğünü söyledi. Shigemoto, vadeli kontratların önümüzdeki haftalarda ons başına 1,321.50 doları kırması durumunda, ardından Altın Fiyatları nın Nisan 2010'da gördüğü seviye olan 1,155.80 dolara inebileceğini kaydetti.

http://www.sabah.com.tr/Ekonomi/2013/05/29/altin-fiyatlari-icin-korkutan-tahmin

Birisi 1900 diyor diğeri 1155 diyor bi karar verin lannnn
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...