Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 abso artacak dedi diye 50k lik aldim. Bakalim ne olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Rerore said: http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=253431&imza=imzali şurdaki tabloda da 1 tl diyor bir merak ettiğim husus da sermaye arttırımına katılmadım zarar da mı olurum maliyeti 1,20 tl den aldığım 1000 lot var Katılmayacaksan çıkar elinden hisseyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 500 lot kaldı Aslında yatırım amaçlı arttırıorlardır baya sipariş aldılar ama çok leş firma borsa konusunda Şimdi nasıl işliyor bu süreç hisse rüçhan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 selam altın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 küsüratlı hisse nasıl oluşuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 küsüratlı hisse nasıl oluşuyor ya durup duruken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Lopeth altını kaçtan almıştın sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 ben ne zaman alsam düşüo bi ara aldım hala düşük. dolarda düşük satsam bugün yarın artar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Lopeth kaçtan aldın altını ve uzun süreli tutabileceksin degil mi yani hazirana kadar falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 evlenmeden önce, eşim işe yeni girdiği zamanlarda dediydi "altın al kenardaki paranla" diye. bizim altıncı arkadaşlara sordum "alayım mı?" diye, cevap -> "alma 40 ı geçmez" dediler, almadım onlara güvenip ... 100 küsuru gördü. artık hayatta cesaret edip alamam zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Ben 100'den aldim. su an 95'e düstü. Ama 2015'ten önce ellemeyi düsünmüyorum. O altin 2400$'i görecek o kadar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 aynen altın çok düşük al al dediler. aldığımdan beri düşüyor. satamıyorum da şimdi geri zarardayım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 94 oldu bugün =) giricem ben de izliyorum ama tırsıyorum açıkcası pek parlak sinyaller vermiyor bu arada altın ve döviz üzerine yorum yapan blog site neyin var mı takip ettiğiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Soru Piyasaları nereden takip ediyorsunuz ? Web siteleri, app vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Absolut said: Lopeth kaçtan aldın altını ve uzun süreli tutabileceksin degil mi yani hazirana kadar falan? Haziran tahmini biraz daha uzun süreli olacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 uzun zamandır ilk defa yabancı sermaye çıkışı olmuş ( şubat ) büyük patronlar nakite dönüyor kriz yakındır, seçimlerden önce olursa da şaşırmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 yabancı sermaye çıkışı olur faizler çok geriledi 7,8 bulduğumuzda öpüp başımıza koyuyoruz hsbc nin baş analistinin dediği gibi "paradan para kazanma devri bitti, teknik kâra odaklanın" ki şu anda bütün sektörler teknik kârlarını artırmaya yönelik bütçe planları yaıyor yada bütçelerini revize ediyorlar sıcak para çıkışıyla beraber reel yatırımlar da geliyor mesela axa holding türkiye deki operasyonlarının sermayesini tek başına 750 milyon TL artırma kararı aldı ki bu 1 trilyondan biraz daha fazla bir para demek, buna karşın diğer pay sahipleri mevcut sermaye paylarının düşmesine rağmen sermaye artırımına gitmiyorlar. belki de brsaya kote olsaydı axa çok daha büyük sermaye artırımı yapardı. ki bu şirket geçen yılın 3. çeyreğini elementalde -101, hayat ve bes de ise +6.8 MTL ile kapattılar, ki yıl sonunda daha kötü bir tablo açıklamalrını bekliyoruz borsadan ziyade şirketlerin finansal tablolarını, onları okumada sıkıntı çekiyorsanız faaliyet raporlarının finansal kısımalrına bakın, zaten özet gibidir onlar. şirket lmas bile sektör hakkında bilgi edinin artık borsadan kısa dönemde para kazanma olayı da kaktı diyorlar, en iyi ihtimalle 3 aylık yatırımlarla para kazanılacak görüşü hakim şu anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 temettüler daha dağıtılmadı 2 ay daha idare eder borsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 ttkom la bossa var ben satınca %50 daha artar en az şimdiden alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Ee simdi neye yatiricaz? Ustalar yardim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 al sat'a yatırcan şu saaten sonra ne alsan elinde patlar mayıs ayında temmettüler dağıtıldıktan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 forgiver said: ttkom la bossa var ben satınca %50 daha artar en az şimdiden alın ben alırsam bir o kadar düşer. o yüzden hiç girmeyim de diğer patiler sevinsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 yok lan etik olmadı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 imkb'nin yeni çıkan viop'u ile ilgili genelini anlatan bir döküman filan varmı? vobnedir.org çok güzeldi mesela. viopnedir.com gibi bişey olsa bide güzel olacaktı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Ya sadece borsa dememiştim. Diğer yatırım araçlarını da katalım soruma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar