Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSK dan isabetli açıklama


Napolyonn

Öne çıkan mesajlar

cehepeli batum un sözleri

said:
Dün, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Zonguldak Şubesini ziyaret eden CHP Genel Başkan Yardımcısı Süheyl Batum, ciddi bir mücadelenin içerisinde olduklarını, herkesin birbirine destek vermesi gerektiği belirterek, “Koca bir askeri yıktılar, meğer kağıttan kaplanmış, biz bunu asker zannedermişiz, meğer ABD içini oymuş. O koca ağacı hop diye yıktılar. Ancak CHP'yi yıkamadılar” diye konuştu.


tsk nın cevabı

said:
Her vesileyle Türk Silahlı Kuvvetlerinin siyaset dışında kalması gerektiğini savunan bu siyasilerin, Türk Silahlı Kuvvetlerini günlük siyasi tartışmaların içerisine çekme gayretleri üzüntüyle izlenmektedir.


cry some more qq
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Napolyonn said:

aynı şey mi şu dediğin fizban?

ben siyasi açıklama yapmamalı diyorum. bizi siyasete çekmeyin siz kendiniz takılın demelerinden doğal bir şey yok.


ulan diğer topicteki muhabebt siyasi açıklama değildi sadece, atılan bokun savunmasıydı bi yerde. siyasi açıklama zaten yapmasın, öyle bişey isteyen yok. ama atılan çamurunda izi kalmasın hani.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

pekaziz said:

Ota boka susan, askerlerinin uydurma belgelerle tutuklanmasına seyirci kalan, "sehven" yapılan hataların ayyuka çıkmasına rağmen gıkı çıkmayan askerin doğru bir tespit üzerine anında açıklama yapması komik tabi.


bi de bu var tabi diğer taraftan. buna koyacak resim yok mu ? o diğer topicte göremedik hiç resim falan?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tsk da şu ana kadar hiç siyasi açıklama yapmamış, yapması gerektiğini düşünmüyor gibi milleti aptal yerine koymuş resmen. başbakanın etkisidir bu.

tsk gayet siyasette yeri olan bir kurum. diğer ülkelerin kıçıkırık ordularına bakıp orda olduğu gibi olması gerektiğini düşünmeyin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...