Napolyonn Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 cehepeli batum un sözleri said: Dün, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Zonguldak Şubesini ziyaret eden CHP Genel Başkan Yardımcısı Süheyl Batum, ciddi bir mücadelenin içerisinde olduklarını, herkesin birbirine destek vermesi gerektiği belirterek, “Koca bir askeri yıktılar, meğer kağıttan kaplanmış, biz bunu asker zannedermişiz, meğer ABD içini oymuş. O koca ağacı hop diye yıktılar. Ancak CHP'yi yıkamadılar” diye konuştu. tsk nın cevabı said: Her vesileyle Türk Silahlı Kuvvetlerinin siyaset dışında kalması gerektiğini savunan bu siyasilerin, Türk Silahlı Kuvvetlerini günlük siyasi tartışmaların içerisine çekme gayretleri üzüntüyle izlenmektedir. cry some more qq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 ee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 @2 gibi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 bu ülkede güzel şeyler de oluyor, asker chpye cevabını veriyor, trala la la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 ee si ankara nın taşına bak, batum un gözlerinin yaşına bak. alışmışlar askeri rage etmeye bu sefer ters tepti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 belediyeler çalışıyo. duble yollar falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 vah vah var, artık oylarımızı akpye verebiliriz o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 asker lafı chp'ye oturtunca paticik: http://media.ign.com/games/image/article/738/738102/gaijin4koma_peersblog_1200684654.jpg asker lafı akp'ye oturtunca paticik: http://media.ign.com/games/image/article/738/738102/gaijin4koma2_peersblog_1200684608.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 ahahahaha cok komik oldu simdi bu. napolyonn, sen değil miydin TSK AÇIKLAMA YAPMAMALI RERÖRE O BAŞBAKANA BAĞLI BAŞBAKAN AÇIKLAMA YAPACAK BI TEK UCUBE DESIN O!!!bir!!! diyen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 aynı şey mi şu dediğin fizban? ben siyasi açıklama yapmamalı diyorum. bizi siyasete çekmeyin siz kendiniz takılın demelerinden doğal bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 goldbären said: bu ülkede güzel şeyler de oluyor, asker chpye cevabını veriyor, trala la la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 napolyon helal, forumun sahibinin bile dikkatini çekmeyi başarmışsın :D bence sen siyaset politika asker tarih vs konularına girme, kişiselde falan takıl derim. nacizane tavsiyem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 @tskincistayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Sparkcaster said: ee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Ota boka susan, askerlerinin uydurma belgelerle tutuklanmasına seyirci kalan, "sehven" yapılan hataların ayyuka çıkmasına rağmen gıkı çıkmayan askerin doğru bir tespit üzerine anında açıklama yapması komik tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Napolyonn said: aynı şey mi şu dediğin fizban? ben siyasi açıklama yapmamalı diyorum. bizi siyasete çekmeyin siz kendiniz takılın demelerinden doğal bir şey yok. ulan diğer topicteki muhabebt siyasi açıklama değildi sadece, atılan bokun savunmasıydı bi yerde. siyasi açıklama zaten yapmasın, öyle bişey isteyen yok. ama atılan çamurunda izi kalmasın hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 "Çekiç gelene kadar çekmeyin, sonra biz sizi ararız." demiş de olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 pekaziz said: Ota boka susan, askerlerinin uydurma belgelerle tutuklanmasına seyirci kalan, "sehven" yapılan hataların ayyuka çıkmasına rağmen gıkı çıkmayan askerin doğru bir tespit üzerine anında açıklama yapması komik tabi. bi de bu var tabi diğer taraftan. buna koyacak resim yok mu ? o diğer topicte göremedik hiç resim falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 koydum yukarıda, çifte standart sadece size helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 pekaziz said: Ota boka susan, askerlerinin uydurma belgelerle tutuklanmasına seyirci kalan, "sehven" yapılan hataların ayyuka çıkmasına rağmen gıkı çıkmayan askerin doğru bir tespit üzerine anında açıklama yapması komik tabi. Ordo da akp li olmoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 TSK'nın şu açıklaması bile Süheyl Batum'un açıklamasını doğrular nitelikte. Tabi gücü CHP'ye yetiyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Sohoyl botom çok rororo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 bazı insanların değil oy kullanma, taso toplama hakkı bile olmamalı. o insanları da ben seçmeliyim hatta HARIBO CUNTASI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 tsk da şu ana kadar hiç siyasi açıklama yapmamış, yapması gerektiğini düşünmüyor gibi milleti aptal yerine koymuş resmen. başbakanın etkisidir bu. tsk gayet siyasette yeri olan bir kurum. diğer ülkelerin kıçıkırık ordularına bakıp orda olduğu gibi olması gerektiğini düşünmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar