Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Öncelikle başlıktaki yalana kanarak buraya gelen herkese teşekkür ediyorum. Çöp adam galerime hoş geldiniz! Anlamadığınız yer olursa sormaktan çekinmeyin. "Hasan keser!" ne be! gibi.[hline] Efenim bu benim ilk karikatür denemem (Galiba). O yüzden "Sayfa düzeni nedir? Neden sayfa düzeni, nerden geldik nereye gidiyoruz?" gibi soruları irdeleyemiyoruz. Sol üstteki "şeyler" Briza & Malice. Sağ üstte Aragorn sütunun değil, yandan görünen surun üzerinde duruyor. Saçmalamayın yani :) Ayrıca biliyorum, Xion değil, Zion. Ama telif hakkı falan..[hline] En üstteki Eraq iğrenç oldu ama Shelob'u bir yere asmam gerekiyordu. Tavandan sallansın istemedim. Ve evet, o orc sürüsünün ortasındaki zenci figüran benim. :) Legolas'ın arkasındaki "şey" de silgi izi falan değil, blur efekti. :-P Aklıma çizecek başka bir şey gelmedi, o yüzden aşağı kısım iğrenç oluverdi.[hline] Ve bu da koleksiyonumun en sevdiğim parçası. "Çöp adamdan Aragorn mu olur!" diyenlerin korkulu rüyası. Miğfer Dibi'nde orklara tehtidler savururken.[hline] Ve son. Mesaj vermeden gitmeyelim.[hline] Notlar: -Resimler biraz bulanık. Hem silgi izleri hem de benim scanner'ın inceliklerini bilmemem.. Ha bir de 2B uçlu kalem dağılıyor biraz. -Aragorn kağıtta daha güzel görünüyor. :-) -Hasan keser'i de biraz açıklayayım, Bugs Bunny'de görmüştüm. Elindeki kılıçla "Hasan keser!" diye koşturuyordu. Kanım ısınmıştı çizerken aklıma geldi. -Hasan Keser'in yanındaki resimde Starless Night yazıyor. Starless Night kitabındaki o iki malum kişi omuz omuza ama yazmazsam kimse anlamayacaktı, iğrenç oldu ama neyse. -Eserlerim satılık değildir. Ayrıca telif hakkı, copyright, hede, hödö. İzinsiz kullanmayın yani. Zaten sağda solda, saçma sapan yerlerde imzalarım var. Çok beğenirseniz wallpaper yapabilirsiniz ama kimseye "ben çizdim!" dememek şartıyla. Ayıp diye birşey var. :)[signature][hline]Life has a funny way of sneaking up on you When you think everything's okay and everything's going right [Bu mesaj Eraq tarafından 30 Ağustos 2004 04:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 süper ;)[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 lan ben sana demedimömi koyma bunları paticiğe rezl etrme kendini diyeadamın yaptıına bak ya ahahahahaha lan nasi güzle bunalrın çöp adam işte yu sak! rezil herif rezil. fıs YU SAK![signature][hline]dandirk bi playlisitim bir iki dostum biraz umudum bide uykum var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 ugrasmıs hebelemis güzeldir ama ben trinity touch this degil de dodge this diyor diye hatırlıyorum o ayrı[signature][hline]"To imagine is everything, to know is nothing at all." -Anatole France, "The Crime of Sylvester Bernard", 1881 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Espiri yauu o espiri![signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 -we are noy afraid -HURAAAA aspoıhdasıodhasoı :D[signature][hline]Boo www.willow.gen.tr Shift Protector Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 biraz büyük olsaymış da ayrıntıları yakalayabilseymişiz göz bozmadan[signature][hline]Prawler, 29 Ağustos 2004 20:17 tarihinde demiş ki: Bu konuda diyecek birşeyim kalmadı Yapacak birşey de.. Tek gecelik ilişkilerin adamı olacam sanırım sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Touch this degil Dodge this o lutfen (Matrix)[signature][hline]too much, too young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Hmm. Çizimler vardı sen espirileri koydun di mi? di mi? öyle olduunu söyle. ben çizmedim de :lol:[signature][hline]:."Earth and Fire! Heed my call!zuhaha.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 ahuahu süfer:D[signature][hline]Fish are friends, not food!!! Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Abi ne yaptınız ya? Touch this değil mi o? Dodge this diye Max Payne modu vardı diye hatırlıyorum. Tabi Max Payne modu var diye "dodge this!" demiş olamaz da diyemeyiz. 100 kere izlemiştim Matrix'i. Hepsi boşa gitti. Dublaj işte napalım.. Neyse Dodge this de telif hakkı yüzünden güme gitmiş olabilir. Çok paragöz canım bu Wachovskiler. :)[signature][hline]Life has a funny way of sneaking up on you When you think everything's okay and everything's going right [Bu mesaj Eraq tarafından 31 Ağustos 2004 20:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 orda ajan paso "dodge" ediyor ya. trinity gelince dalga geçme maksadıyla "dodge this" diyor. matrix 1'i sevmemi sağlıyan klasik sahnelerden biri bence :)[signature][hline]Nubiyim, lamerim, sapım, salağım; ben Bonecrusher'ım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Zufffeerrrr :D[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Can't Remember Anything Can't Tell If this Is True or Dream Deep down Inside I Feel to Scream..... Üye hatalarını 173-110-143 nolu icq'ya bildiriniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-ryan- Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Yarildim lan höghghgöööö!![signature][hline]i have no tears, there is only pain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 süfer olmuş bence :D[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 çok karı$ık olmu$ abi .. neyi okuyacağımı $a$ırdım bu arada dodge this nerede onuda bulamadım ehehe[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Dodge this yok. Touch this var. Gerçi ben silip düzelttim ama siz bunla idare edin. (İlk resim, sağda üstte :-P) Bu arada o kadar karışık mı ya? :)[signature][hline]Life has a funny way of sneaking up on you When you think everything's okay and everything's going right [Bu mesaj Eraq tarafından 02 Eylül 2004 22:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar