Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gitarinceleme.com

Leadman

Öne çıkan mesajlar

Yok be, geyiğine söyledim onu.

Uygun ortam sağlanırsa, harekete geçirmeyi düşünüyorum işte. Yazacak, katkı sağlayacak insan arayışındayız.

@Mal: Evet, harika bir noktadan baktın olaya tebrik ediyorum.

Sanmıyorum firmaların gitar göndeceğini falan :D

Yorum bileşeninde problem çıktığı için onu kaldırdım.

Forumu da botlar sardığı için öyle duruyor, botlar o kadar şerefsiz ki; az önce girdim mesela 1200 tane onay bekleyen üye var. :D
Sosyal ağlarda paylaş

video işini youtube dan kullanıcıların kendi koydukları videoları embed yaparak halledebilirsin. her gitarın amatör biri tarafından konulmuş bakın bu gitarın sesi böyle temalı bir videosu var. amaç gitarın sesini duymak zaten o yüzden yeterli olur bu video için.

ikinci olarak kullanıcıların inceleme eklemesine izin verirsin. bir inceleme şablonu oluşturursun isteyen yeni aldığı gitarıyla ilgili o şablonu doldurur. objektif olanları onaylarsın yayınlanır. yani aynı gitar için birden fazla kişinin incelemesi olur.

birde siteyi müzik haberleri albüm incelemeleriyle felan boğma bence. tek bir amaca yönelik olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Mal said:

video işini youtube dan kullanıcıların kendi koydukları videoları embed yaparak halledebilirsin. her gitarın amatör biri tarafından konulmuş bakın bu gitarın sesi böyle temalı bir videosu var. amaç gitarın sesini duymak zaten o yüzden yeterli olur bu video için.

ikinci olarak kullanıcıların inceleme eklemesine izin verirsin. bir inceleme şablonu oluşturursun isteyen yeni aldığı gitarıyla ilgili o şablonu doldurur. objektif olanları onaylarsın yayınlanır. yani aynı gitar için birden fazla kişinin incelemesi olur.

birde siteyi müzik haberleri albüm incelemeleriyle felan boğma bence. tek bir amaca yönelik olsun.
Oha, Youtube'dan video almayı ben niye akıl edememişim acaba. İyi düşündün.

Kullanıcı incelemesi olayı var aklımda.

Gitar tabanlı pek fazla haber çıkmıyor. O yüzden güncelliği sağlamak adına daha çeşitli haberler eklemeyi uygun görmüştüm.
Sosyal ağlarda paylaş

Düşündüğünüz gibi olmuyor o işler. Ciddi anlamda çok farklı sektörlerde bu tarz işler denedim ve çoğu zaman evdeki hesap çarşıya uymuyor. "Reklam alırsın, firmalar peşinde koşar" falan, bunlar zamanla olan şeyler. Misal bu site 2 yıl boyunca hiç ritminden bir şey kaybetmeden tam gaz devam ederse içeriği sağlamlaştırmaya ancak o zaman bir şeyler olabilir. Henüz bunlar için çok erken. Altyapıyı sağlamlaştırmak ve zaman içerisinde devamlılığı sağlamak gerekiyor.

Aslında haber konusunda haklısınız, kasmaya gerek yok o kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

piyasada kaç gitar var ki inceleyebileceğin, 100ü gecer mi? yada 200ü? günde bi tane inceleme yapsan 1. yılı tamamlamadan bitmiş olur gibime geliyor. bence arada farklı enstruman incelemeleri de yapsan iyi olur.

ki dediğimde yanılıyor da olabilirim, belkide binlerce gitar modeli falan vardır.
Sosyal ağlarda paylaş

haber olsun tabi ama siteye girince ön planda incelemesi yapılan son gitarlar bulunsun. insanlar bu siteye gitarları incelemek için girecek ve müzikle ilgili haberlere baktıkları başka siteler vardır mutlaka. yani amaç neyse ön planda o olsun. sağa sola yada alta rss le müzik haberlerini çekersin ilgisini çeken biri ordan açar.

yani siteye girdiğinde yüzde 80 gitar incelemesi yüzde 20 müzik haberleri oranında olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben içerik sağlayabilecek durumda değilim. Ekipman nereden bulayım da inceleyeyim. Hadi buldum diyelim, kaç tane bulayım...

Ekip kurma derdindeyim ben. Zaten bu konu üzerinde pek de sağlam bir bilgi birikimim olduğunu söyleyemiyorum; ben içerik sağlayıcı değil içerik yönetici olmak amacındayım. Ekip lazım işte, şimdilik yani ilk açtığımız zamandan bu yana bir kaç bir şeyler yazmaya çalıştım ama yeterli değil tabii onlar; içerik sağlamak ve o günü kotarmak amacıyla yapılan bir şeydi o sadece.

Ekip kurulmalı. Hali hazırda 3-5 kişi var ama fazlasına ihtiyaç var. Yazar aranıyor beyler.
Sosyal ağlarda paylaş

Sen çok boş konuşuyorsun.

Herkesin Joomla'ya bu kadar hakim olabileceğini iddia etmen zaten başlı başına bir olay.

Ayrıca amatör ruh nedir bilir misin bilmiyorum ama şu an farklı alanlarda söz sahibi olan sitelerin hepsinin temelleri bu şekilde atılmıştır.

Tek başına bir boklar olacak olsaydı, ben kendim tek başıma uğraşırdım. Ekip işi bu, ben bir adam çıksın bana 300 tane yazı yazsın demiyorum.

Saçma sapan yorum yazmaktan vazgeç. Burası ota boka saldırma veya yerme mekanı değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Elindeki ekipmanlarla başlamalarını söylüyorduk elemanlara. Bazıları zaten stüdyo ortamlarında çok fazlaca gitar denedikleri için daha fazla yazı yazabileceklerini söylemişlerdi ama işte zamanla yok oldular :D

Cidden fena sinirlendim geçen sayfa; son mesajda.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...