Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: Galatasaray - Eskişehirspor / 06.02.2011 @ 19.00

xaty

Öne çıkan mesajlar

çok güzel lan atmosfer

fner maçına kadar kaybetmeyiz.kaybedersekte bi fenre kaybederiz haha

valla doyamadım her hafta tribündeyim

galatsaraty 4-2 mustafa sarp

adam girdi 2 gol yedik.direk takım cokuyor

ztn tribünde kimse istemiyor adamı.kufur ede ede bitiremedik bi hakan balta bi o

bu arada açık büfe evet vip2 vip1 ve localar gireibliyor sanırım

dogu vipte döner 12 tl haha.batıda 16

dogu daha cok bagırıyor bundan sora ordayım.çok güxzel atmosfer ya

stad düzenlemesi sene sonuna kadar böyle gider gibi.ssezon bitince düzenlerle gibi geliyor.hiç bişi degişmemiş 2 haftada
stancu baya iyi adam.kazım bikaç tane çok saglam calım attı onun hariğci yoktu

eses taraftarı tam kadro gelmiş fulldu onların kısım.saglam bagırdılar helal

bank asya 1. lig muabbeti iyiydi

aklıam geldikçe yazıyorum aha.ultraslandan başka organize taraftar yok.onlar olmasa kimse bağırmaz.ne kadar sevmesekte adamlar hakkını veriyor.onlar yönlendiriyor bütün stadı
Sosyal ağlarda paylaş

gs taraftarı çok dağınıktı, bir arada topluca bir tezahürat yapamadılar neredeyse 1-2 şey dışında. ekranlara koyup söyletmeye çalıştıkları şey de ayrı bir komediydi, önce bi kaç kişi aralarda söylemeye çalıştı galiba ama sonra onlar da pes etti.

tribünler biraz ilginç olmuş, ben 100tl'lik yerden bilet almıştım. biletix ilk bilet alana en iyi bilet diyerek bana en önü vermişti ve stadın en kötü yeri sanırım orası. zaten en alt 3 sıradan almayın bilet, mümkünse ilk 8. sıra ve üstünden alın. 4. kategori bölümleri boştu, oralara geçti herkes oturdu. yine de boş kaldı, bilete fazla verenlere üzüldüm biraz, ayrım yapılması lazım boş da kalsa taraftarın geçememesi lazımdı bence.

deplasman tribününün öyle tepede olması biraz saçma geldi, adamın kafası atsa işer bile aşağıya ki ufak tefek bişiler attılar galiba devre arasında.

maça gelince, ilk yarı eskişehir çok kötüydü, ikinci yarı çift forvetle biraz toparladılar ama yine de kötü oynadı takım. galatasarayın da çok iyi oynadığı söylenemez ama eskişehirden daha iyi oynayıp kazanmayı hak ettiler. hakemi de başarısız buldum.

eskişehirin bi şutu gs'liden sekip baya bi yükselmiş sonra batuhanın önünde kalmıştı, batuhan gol atmıştı. ofsayt denildi ona. sanki şut çekilirken ofsayt yoktu gibi geldi bana, tekrar falan izleyemedim tabi. o pozisyonu görenlerden ofsayt mı değil mi söyleyebilcek mi biri? bi de batuhan demişken, adamın ısınırken yapmadığı maymunluk kalmadı. tam önümde ısınıodu zaten, adamın hiç maçla alakası yok gibi.. neyseki oyunda o kadar kötü değildi ama yine aklı fikri başka taraflarda, topsuzken çok saçmalıyor
Sosyal ağlarda paylaş

Uzun zamandır Galatasaray ı tutan bir taraftar olarak bu takımın maçını zevkle rahat bir şekilde izlememiştim(firikik goluyle barosun golu arasındakı 4-5 dk saymassak)
Stancu nun gecenkı mactakı golunden sonra hagı heralde stancuya bol şut çek dedı kı çok şut attı.Ayrıca sabrı de kaleyı tutturmaya basladı hagi nin bi eli vardır büyük ihtimal.
Sonuç olarak ben zevk aldık bu saatten sonrada önemli olan bu.
Sosyal ağlarda paylaş

bide o vipteki boşluklar hep koltuk sahiplerinin bok yemesi.nasılsa 3.5 senelik hazır takım kötü diye gelmiyorlar herhalde

antep maçını alırska bucamaçı full çeker.koltuk sahiplerinin cogu gelmiyor maça salak salak boş kalıyor o bölümler

satılan koltuklar benim mailde var cunku.baya bir kısmı satılmıs durumda.
Sosyal ağlarda paylaş

Öğrenci kombinelerinin 1. kata olması çok güzel olmuş ha, mis gibi izledim maçı. Hatta tribün içinde bir sürü yer falan da denedim geze geze, baya iyi.
Ama deplasman tribününün üstüne file falan çekmeleri lazım üst kata, GS tribününün üstüne kadar devam ediyo, yağanlardan kaşı gözü yarılan oldu, daha büyük sıkıntılar olabilir derbilerde.
Ayrıca Güneydeydim ama Kuzey dışında baya dağınıklık varmış cidden. Biraz alışmak lazım herhalde stada daha.
Maç da ciddi keyifliydi, önde basıp düzgün top yapabilince takım şu halde olsa bile stadın da havasıyla birlikte izlenecek bi takım oluyo ortada. Nice BAM'sız haftalara artık. Az buçuk da kazanalım be.
Sosyal ağlarda paylaş

hani grup halinde başka tribünlerde yer alan yok sanırım hiç

hani bilmemne gs taraftar grubu batı tribünü 401 misal

o yuzden orkestra şefliğini ua yapıyor pegasustan.bence böyle iyi aslında.ali samiyende daha saçma oluyordu.her tribün farklı birşey söylüyor falan

en azından şimdi ua ne söylerse stad onlara uyuyor
Sosyal ağlarda paylaş

off iyi ki gitmisim yine ya. super gundu. mac da superdi, atmosfer zaten hep guzel. bi de gollerin 5'i bizim onumuzdeki kalede olunca daha da iyi oldu.

sistim ama artık mactan. bulursam bilet fb macına giderim. biraz da evde elimde birayla hd keyfi yapayım bakiyim stad televizyondan da guzel gozukuyo mu :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...