PZero Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 gs bencede rahat kazanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 çok geri kalmışsın pzero kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iblameadmins Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 kadro ligtv'nin dizdiği pozisyonlarda oynamaları kaydıyla iyi =) edit: Pankart için teşekkürler eskişehirliler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iblameadmins Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Herkes mi pusuda yoksa kimse izlemiyor mu artık bizim maçları =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 su 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 STANCUUUUU 2 OLDU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iblameadmins Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 su 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 su da 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 erken zaalattik asjdhgjasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 helal la ahmed :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 asistlerin sabri ve kazım olması çok hoşuma gitti ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 maça gitmedigime pişman oldum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Ahmed bu isi cozmus :D Gecen maca uyuz olduk bu maca gitmeyi azcik da olsa dusunuyodum gitmedim icimizde patladi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 su 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 heri heri keviiiil herii herii kiviiiil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 3-2 biter maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Darqainu said: Ahmed bu isi cozmus :D Gecen maca uyuz olduk bu maca gitmeyi azcik da olsa dusunuyodum gitmedim icimizde patladi aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 ahaha haginin hosuna gitti askdhgas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Ben takimin basinda olmadigim halde her golde orgazmik duygular yasiyorum haci tabi sevincek herifin eseri sayilir az cok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iblameadmins Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Sabri-Kazım-Balta = 3 asist :D :D :D :D Culio adamsın. Sonunda ortasahanın gerisinden uzun ayağa pas atabilen bi adam gördük ya şu takımda huzur. Bu arada geçen sene ocak ayından beri ilk kez bu kadar iyi sanırım takım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Pryda said: ahmedinejad said: gs rahat kazanir adamlar 12 maçtır yenilmiyo. galatasaray küme savaşı veriyo. bizim ahmedimizde rahat kazanır diyo gs için. this is paticik futbol... kıyamammss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 applev0dka said: gs'nin bu sene rahat kazandgi mac var mi ya ? evinde zaten 6 tane fln kaybetti hop bi tane daha varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 mekan oynatıyor heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 yaw yani şahane süper über oynamıyoruz da, ilginç bir şekilde eskişehirde bi boşvermişlik var. ama 3 gol iyi geldi bünyeye ne yalan söyliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 yok baya baya oynuyorlar, ben de şaşırdım. çılgın pres yapıyoruz mesela. bi ara 2 şer 2 şer basıyolardı ilerde her topu alana. uzun süredir görmemişiz, yüzümde aptal bi tebessüm oldu ahaha. neyse şimdi çılgın bi şekilde yemeyelim de panik olurlar falan bizimkiler 3-2 izleriz son bölümü ahah. neden iyi oynuyoruz, ÇÜNKÜ BAM YOK ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar