Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 çok geri kalmışsın pzero kardeşim.
iblameadmins Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 kadro ligtv'nin dizdiği pozisyonlarda oynamaları kaydıyla iyi =) edit: Pankart için teşekkürler eskişehirliler =)
iblameadmins Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Herkes mi pusuda yoksa kimse izlemiyor mu artık bizim maçları =)
Holy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 asistlerin sabri ve kazım olması çok hoşuma gitti ^^
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Ahmed bu isi cozmus :D Gecen maca uyuz olduk bu maca gitmeyi azcik da olsa dusunuyodum gitmedim icimizde patladi
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 heri heri keviiiil herii herii kiviiiil
Cairne Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Darqainu said: Ahmed bu isi cozmus :D Gecen maca uyuz olduk bu maca gitmeyi azcik da olsa dusunuyodum gitmedim icimizde patladi aynen
Czentovic Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 ahaha haginin hosuna gitti askdhgas
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Ben takimin basinda olmadigim halde her golde orgazmik duygular yasiyorum haci tabi sevincek herifin eseri sayilir az cok :D
iblameadmins Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Sabri-Kazım-Balta = 3 asist :D :D :D :D Culio adamsın. Sonunda ortasahanın gerisinden uzun ayağa pas atabilen bi adam gördük ya şu takımda huzur. Bu arada geçen sene ocak ayından beri ilk kez bu kadar iyi sanırım takım.
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Pryda said: ahmedinejad said: gs rahat kazanir adamlar 12 maçtır yenilmiyo. galatasaray küme savaşı veriyo. bizim ahmedimizde rahat kazanır diyo gs için. this is paticik futbol... kıyamammss
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 applev0dka said: gs'nin bu sene rahat kazandgi mac var mi ya ? evinde zaten 6 tane fln kaybetti hop bi tane daha varmış
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 yaw yani şahane süper über oynamıyoruz da, ilginç bir şekilde eskişehirde bi boşvermişlik var. ama 3 gol iyi geldi bünyeye ne yalan söyliyim.
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 yok baya baya oynuyorlar, ben de şaşırdım. çılgın pres yapıyoruz mesela. bi ara 2 şer 2 şer basıyolardı ilerde her topu alana. uzun süredir görmemişiz, yüzümde aptal bi tebessüm oldu ahaha. neyse şimdi çılgın bi şekilde yemeyelim de panik olurlar falan bizimkiler 3-2 izleriz son bölümü ahah. neden iyi oynuyoruz, ÇÜNKÜ BAM YOK !
Öne çıkan mesajlar