Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 hani hukukun üstünlüğü gelince yargılayacaktık darbecileri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 http://malcolm816.com/blog/wp-content/gallery/cache/355__320x240_bardem-problem-officer.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 hukuğu yargıladık, gerek kalmadı o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Sparkcaster said: hani hukukun üstünlüğü gelince yargılayacaktık darbecileri? noldu zorunamı gitti ? ayrıca çok gereksiz bi topic. garbage yeridir hatta garbagelik bile değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 nü resim çizmesini yasakladılar.giyinik hatun çiziyormuş artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 dönemin konjonktürü içerisinde değerlendirildi, kamuoyu vicdanında beraat etti diye biliyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 yetmedi, ama evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 bide zam yaptılar adama üstüne :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Sam said: http://malcolm816.com/blog/wp-content/gallery/cache/355__320x240_bardem-problem-officer.jpg resim komik. bunu samin postlaması daha komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Sam komik bir adam çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 birisi dönüp dönüp dil çıkaran sam videosu koysun ya (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 http://img525.imageshack.us/img525/1175/yetmezamaevet.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 ya asıl o değil bi ilhan irem vardı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 ahah hala taraftar modundasiniz yav. bitti, gecti gitti referandum ne oldu simdi, evren yargilanamadigi icin hayir diyenler mutlak hakli, evetciler haksiz mi oldu? her evet diyen sadece evren yargilansin diye dedi de sonra keke mi geldi? ben kendi adima anayasada yapilan pek cok degisikligi begenmistim, evrenle ilgili en onemsedigim kisim da anayasayla korunmasinin onlenmesiydi. ha sonra yargilansaydi sukela olurdu, ama o aciga siginip bu yoruma dayanip yapmadilar, kotu oldu. kotu oldu da, benim kararimdan pismanlik duymama neden olacak birsey yok ortada hala; en azindan anayasayla, hatta kendi adlarina ozel anayasa maddesiyle korunmuyor bu ulkede eski darbeciler artik. kaldi ki zaten yargilanmamasi ihtimalinin ne kadar yuksek oldugunu referandum oncesinde de biliyorduk. yani sadece evren icin evet demis olsaydim bile kandirilmis olmayacaktim ozetle ortada ne bir 'keklenmislik' durumu var pek cok insan icin, ne de 'nasi koduk ama' demenizi hakli cikartacak birsey. hele ki evet ciktiginda patide size kimse nasil koduk ama demedigine gore, kalkip bu kamplasmayi surdurmenin bir manasi olduguna inanmiyorum ama buyrun, kural ihlal etmediginiz surece topic sizin. ben bu sefer ugrasamam yalniz, kendiniz calar kendiniz oynarsiniz =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Kitleleri etkilemek icin bir argümandı işte, her zamanki başarılı akp medya, reklam anlayışı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 http://4.bp.blogspot.com/_WgjbJkOEaFM/SzdhVe3hDwI/AAAAAAAAAS0/Rj1FU5iy7Lc/s400/penguentayyiperdogan.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Nefr said: ahah hala taraftar modundasiniz yav. bitti, gecti gitti referandum oldu bitti diye sorgulamayalım yanlış yapılan bişeyi, gerçekleştiyse doğrudur geri kalan her şey için mastercard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Ben kendi adıma konuşmam gerekirse, bir taraftar değilim. Oyumu sadece,x parnin başındakiler hayır/evet diyor diye verseydim yada, hiç araştırmadan getirecekleri nedir diye sorgulamadan verseydim, bu beni taraftar yapardı. Aynı şekilde böyle bir referandumu y partisi yapsaydı, ben inanarak oyumu verip de, sonucunda bana vaat edilenleri alamasaydım kendimi sorgulardım, "ulan bunlar beni koyun yerine mi koydu" diye. Biz size koyduk olayı yok. Ne oluyorsa hepimize koyuluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 http://forum.divxplanet.com/images/Bay-Evet-Film_Afis.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 anca image macro kurtarır bu saatten sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Cidden yok mudur referanduma evet diyenlerin "Bak şunlar şunlar oldu çokta güzel oldu taam mı?" diyebilecekleri bişeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Nefr said: ne oldu simdi, evren yargilanamadigi icin hayir diyenler mutlak hakli, evetciler haksiz mi oldu? yetmez ama evetcilerden bahsediyoruz burada zaten. sadece kenan evren'in yargılanması konusundaki degisiklik maddesi icin oy veren insanlardan yani. referandum oncesinde dedigimiz sey kenan evren'in yargılanamayacak olduguydu. ama bunu gormezden gelenler, ya da nasıl diyim yargılanacagına gercekten inanacak kadar salak olanlar vardı. peki simdi ne oldu? kenan evren yargılanmıyor. neymis demek ki, bu madde sırf diger maddelerin gecme sansını arttırmak icin oraya konulmus bi kandırmacaymıs. olayın oncesi belli, sonrası belli. hala daha boyle olmadıgını dusunen varsa o insan ya saglıklı dusunemiyordur, ya da fanatiklik gozunu kor etmistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Cuce said: anca image macro kurtarır bu saatten sonra öbür başlıktaki mesajdan akla düşen trolleme başlığına fazla bile. ama birisinin bu görevi üstlenmesi lazımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 ya inanılmaz ahahah, evet türkiye referandumdan beri daha özgürlükçü bir ülke daha demokratiğiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar