http Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 uzantı yükleyemiyorum sorun bende mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 tablerin yanip sonuyor oldugunu biraz once fark ettim ve gittikce daha rahatsiz edici oluyor, neden olur bu ve nasil engellerim? 8 tab acik su an, 3unde bir hareket yok ama digerleri sinyal veriyor resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 ne sinyali veriyo ki? sitelerden kaynaklı olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 soldaki eksisozluk tablerine ve sagda strawberrynet tablerine bakinca renk farkini gorebilirsiniz. nedir bu nasil durdururum cidden sinir bozucu... acik renkte olanlar yanip sonuyor surekli, hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 görünüme gir de güzel bi tema seç kendine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 bende olmuyor. ayrıca sende niye tabler mavi, bende şeffaf onlar hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 11 olmuş bende bu. ne ara 10 oldu da 11 oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 background pages goruntuleme olayı iyiymis. altında da "stats for nerds" diye link var ahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 logoyu da basitleştirmişler. umarım şu takılma işini halletmişlerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 şş kısayol butonundaki yuvarlak krom logosu değişmiş dimi lan!! kafayı yemeye baişladıımı düşünücem yoksa.. bi farklılık var. var mı? var dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sahasrara Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Dragonmax said: şş kısayol butonundaki yuvarlak krom logosu değişmiş dimi lan!! kafayı yemeye baişladıımı düşünücem yoksa.. bi farklılık var. var mı? var dimi? evet daha minimalistik olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 oh tek diilmiş şükür ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 ya bu yeni sürümden sonra justin tvden falan stream izlerken cpu fırlıyor. takılıyor videolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 offf açılırken de cpu nun eline veriyor direk. nooldu ya. ben de mi sıkıntı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 bende sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 about kısmında logo degisik ama kısayol degismedi bende. kaldırıp tekrar mi koyyim acaba. evet oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 PrudenT said: bende sorun yok this. hiç bi değişiklik yok bende de. addonlar falan da çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 kullanılmayan tabların üstüne imleçle gelince ışıklandırıyo falan yeni mi bu da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 ya bişi soracağım. youtubeda falan video izleyip başka safaya geçiyorum, tekrar o sayfaya döndüğümde videoyu hafızaya almamış oluyor ve baştan yüklüyor. videoya sağ tıklayıp rememberı tikledim ama yine de hatırlamıyor nası ayarlayabiliriz o işi ya, en azından bir kaç saat hafızada tutsun be arkadaş, hayattan soğudum valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 benimki gelecekten mi updatelenmiş nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 aynı versiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 https://chrome.google.com/webstore/detail/cppaadhnncohnjgallikmjdonfliciek şu muhteşem bir şey. deneyin derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 ufak bi güncelleme gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 haydee! http://chrome.angrybirds.com/ http://2.bp.blogspot.com/-fSBFsgjfCvM/TaN7q5oVr_I/AAAAAAAAAwI/eRul19a3mr4/s400/angry-birds-holiday_news.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 norak çok pis repledim. oyun olarak yükleyememiştim netframework gibi bir hata vermişti. oynuyorum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar