dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Ardeth said: provomasyon sdfvcx çok acaip provomosyon vardı. alışveriş yaptık biz. babam eve provomosyon getirdi bizim provomosyonumuz var corc buş 88 bu? 40etti! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 http://www.turktime.com/pictures/devletbahceli.jpg 40 mı etti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Bir ara hükümeti protesto edenlere bile ergenekoncu terörist deniyordu. Müjdat batıyorsa da batsın bence hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 double check.. hmm bakalım.. oooww. 39da kalmış abi.. pardon seni de helecanlandırdık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 canın saolsun dasaaa, bahçeli reyiz için önemsiz şeyler bunlar. bu arada içeri adam atcak olsa hükümet acaba bu siteden kaç kişyi toplar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 dokunulmazlıklar kalkıyordu, darbecileri yargılıyorduk vs? yetmez ama evet!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Napolyonn said: solcular protesto yapınca aktivist olur, akp li yapınca saldırgan. ahahaha bu ne ya edit yanlış olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 melih başganın seveni çok burada bize bişey olmaz ankaragücü !!!!!!!! (tezahürat bilmiyorum bu geldi aklıma bi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 huun said: aga konuyu değiştirmek için giriştiğin bu çabalar üzdü yalnız beni yoo konuyu değiştirmedim.. sadece kumaşın yeterli olduunu söylemek istedim sufi de bir diyalog koymuş ama işte o iş öyle değil "aptal oyunu bana ver" değil durum.. bir kere seçtiğin partinin hatalarını göre göre ikinci kez oy verdiği için aptal diyorum ilkokul çocuğunu anlatır gibi anlatıyorum daha da basite indirgeymem; elinde sahip olmayı sevdiğin bir şey var ve ship olmak istediğin başka şeyler de var biri geliyor ve diyor ki "sen benş yetkilendir, sahip olmak sitediğin şeyi elde etmeni sağlayayım" peki diyorsun "seni vekil tayin ettim" diyorsun vekil tayin ettiğin arkadaş bir şeyleri adam edemediği gibi elindekinden de olmanı sağlıyor ve sen bu adama bir kere daha güveniyorsun şimdi bu nedir? biri gelip durduk yere ya da kendi kazancı için ağzınızı yüzünüzü kırdığında sen bir daha o adamla ortak bir şey yapar mısın? peki sana böyle kötülük edene bir daha bunu yapmasına izin verirsen.. sen en oluyorsun? süper zeka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 mazolar belki babacum, hiç düşündün mü o ihtimali? belki de memnunlar. ama yok yok, olamazlar. herkes tornadan çıkmış gibi yaptıklarını aynı şekilde değerlendirmek zorunda çünkü. kesin mazolar. ya da aptal. yahut dombili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 biz çok artniyetliyiz ya memlekette çok güzel şeyler oluyor memleket iyiye gidiye kastamonu ben http://www.youtube.com/watch?v=Eciwebcba48 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 noluyo şimdi ülkeleri youtube videosuyla mı değerlendiriyoruz? güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 bu arada sir "eğitim şart" muhabbetine karnım tok demiş adam doğru demiş, gerçekten üniversite mezunu olmak artık o kadar da kolay değil, x üniversitesine bok atmak için demiyorum çünkü boğaziçinden de sorgusuz sualsiz kabulcü dangoz çıktığı kadar açık öğretim mezunu olup da hayatı ve mevcut durumu sorgulayan adam da var onu geçtim ilkokul mzunu olup da adam aakıllı kararlar verebilmek için doğru soruları soran, üniversit mezunundan daha fazla araştırma yapan daha çok bilgi toplayan ve analiz edebilen adamlar var olyalara sosyolojik ve ekonomik etkilerden bakabilmek ve analiz edebilmek için illa üniversite mezunu olmaya gerek yok, yyeter ki o insanın içinde olsun bir sorsun "neredeyim, ne yapıyorum?" desin tunusda olaylar boşuna patlak vermedi, adamlar sorgulamaya başladı bugün türkiyedek işçiler de sorgulamaya başladı "emekli olduğumuzda bize ait bir evimiz olabilecek mi?" diyorlar "emekli olunca sosyal güvencem olacak mı?" diyorlar bugün kanser hastası isen aciliyeti olan ilaçların çoğunu devlet ödemiyor sana, hem de yıllarca çalışıp kazandığın paranın 1/5 gibi bir kısmını sosyal güvenlik kesintisi diye senin yerine saklayan ve bunu "senin gelecekteki güencen için" diye devlet yapıyor şimdi bana akp yi nasıl savunursunuz? ve nasıl olurda akp ye oy verenleri "aklı başında" insnalar olarak anlatabilrisiniz? aptal abi bu adamlar.. anlatmamıza rağmen anlamayan adam aptaldır, karşı tez de getiremiyorsa hele.. hani ben anlatıyorum benim anlattığımıa karşın bir şeyle gelsin "abi yanlışsın çünkü şu şu şu nedenlerden ötürü" desin "akp iyidir" desin ve ben de cevapsız kalayım adamlar bildiğin troll science kasıyor hani ne denmesini bekliyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Subroutine Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Allahın varlığını kanıtlasana kanıtlasanaa hihihih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Sam said: mazolar belki babacum, hiç düşündün mü o ihtimali? belki de memnunlar. ama yok yok, olamazlar. herkes tornadan çıkmış gibi yaptıklarını aynı şekilde değerlendirmek zorunda çünkü. kesin mazolar. ya da aptal. yahut dombili. sam lafı alakasız yere çekme, adamın sosyal hakları her çıkan kanunla daha da elinden alınıyor.. son torba yasasında 4 saatlik çalışma durumu var.. buna da "çağrı üzerine çalışma".. işçi ahmete "ahmet bu gün sende 4 saat yararlanacağım ona göre sigortanı, gündeliğini hesaplayacaüım" diyecekler herkes tornadan çıkmalı demiyorum lafımı çarpıtma lütfen ama soru sormak sorgulamak bu kadar zor mu? sen bana onu söyle.. kuantum fiziği çözsün demedim.. sadece soru sorsun "neden cebimde gündelik 3 tl var" diy sorsun istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 sanki interneti kazanacakmış gibi niye kendimi paralıyorsam.. he gülüm he akp AK Parti süper bence müjdat gezen ibnesi de bok yemiş türkiyenin %47 si üstün insan formu inanılmaz kaliteli ve müthiş işler başarıyorlar ar-ge çalışmalarını artırıp dünyaya hükmedecekler ama 2 dönem daha başta kalmaları lazım o yüzden ben de akp ye vereceğim oyumu ki üstün insan sınıfına geçeyim akp AK Parti über alles Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 2023 ü bekle. akp süper şeyler yapacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 ahah babacum öyle bi argüman koyuyosun ki, sanki sana katılmıyosak otomatikman akp über alles demiş oluyoruz. sam'in anlatmaya çalıştığı da bu. akpyi desteklemiyorum, bence kötü bir hükümet, ülkeyi yeteri kadar iyi yönetemiyolar, ok eyvallah. ama akpyi destekleyenlerin de gayet makul iddiaları var, onların öncelikleri farklı olabilir, siyasi tercihleri farklı olabilir. daha iyi bi parti bulamadığı için, kendini temsil eden, kendisine ulaşan başka siyasal söylem olmadığı için akpye oy verenlere "aptal bunlar, anlamıyolar" demeye hakkın yok. siyaset toplumsal tercihler üzerinden gider demokratik ülkelerde. sen sosyal güvenliğe bakıyo olabilirsin, bi başkasının kimliksel kaygıları olabilir, bi başkası dış politikada akpyi beğeniyo ve oyunu o yüzden onlara veriyo olabilir. bunlar gerçekten hayal edilemeyecek kadar abes öneriler mi? doğu ve güneydoğuda neden yalnızca iki parti var? oralar komple aptal mı? bu ülkede 90 sonundan itibaren ciddi bir sorgulama başladı, bunu başlatan da muhafazakar kesim oldu. bu sorgulama statükonun sorgulanmasıydı, bugünkü tablonun sebebi sorgulamamak değil yani, tam aksine, sorgulamak. akpyi ve akp tabanını daha iyi anlamadan siyaset adına konuştuğunuzda acziyetiniz çıkıyo ortaya. çünkü siz peşinen anladığınızı varsayıyosunuz, konuşmadan, görmeden, bilmeden. bu kadar cehalet ancak eğitimle mümkün çünkü. bu da sizi siyaseten gerici konuma düşürüyo malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Akp seçmeninin büyük çoğunluğu aptal değil, şark kurnazı. Akp'ye oy veren arkadaşım var, 3 yerden burs alıyor, 6 sene oldu hala 3. sınıfta ve bursları tıkır tıkır yatıyor. Akp'ye oy veren arkadaşım var, bütün ailesi belediye'de bir görevde çalışıyor. Akp'ye oy veren arkadaşım var, babasının inşaat şirketi var. Akp'ye oy veren arkadaşım var, adı lazım değil bir bankada müfettiş yardımcısı oldu yakın zamanda. ... Bir çok insan tanıyorum oy veren. Hepsinin bir şekilde menfaatleri var. Şark kurnazı olmayan kısımdansa büyük bir kısım din denerek sömürülüyor; izletilen programlar, cami hocalarından aldıkları vaazlar, nasıl olduğunu anlamadan dahil edildikleri tarikatlar tarafından sömürülüyorlar. Bu kişilere de tabii çok kafalarını kaldırmamaları için küçük süprizler yapılıyor, çocukları dini düğünlerle evlendiriliyor; ev eşyaları, bazen hesaplı kiraya evler ayarlanıyor. Liberalim diyenlere ve geri kalanlara ise pek bir şey söyleyemiyorum ne yazık ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 sir abi işte senn dediğin gibi farklı beklentiler olduğundan tek parti değil ama bir koalisyon hkümeti olmalı ki diğer isnanların beklentilri de dile gelsin ama gelmiyor.. hem de 2 dönemdir.. insanların beklentilerinin de bir anlamı olmalı kimse kusura bakmasın ama bir ülkenin nesiller ötesine dayanan geleceği saçma sapan nedenlerden ötürü bu kadar birilerinin eline bırakılmamalı.. "baş örtüsü sorununu çözecekmiş" diyenle sosyal hakları dert edinen insanları aynı kefeye koymak belki demokratikdir ama anlamsızdır da.. biri kısa vadeli biri ise uzun vadeli beklnetidir.. ha "uzun vadede her insan ölrü" diyeceksek koy götüne rahvan gitsin abi bırakalım biz bu işleri.. hani bu ülkede kimsenin oyu birbiriyle eşit değil bu aşikar ve saçma nedenlerle oy atanlr sağolsun bu ülke adam olamayacak.. demokratik hakları ben de savunmak isterim ama sistem tıkanmış durumda.. bu ülkeyi ler götüremeyeceklerin sayısı çok fazla.. o zaman demokrasi adına kaderimize razı olalım.. batalım yani beter olalım ha sikimde bile değil benim tuzum kuru bu ülkeden başka yerlerde yaşama şansım var sadece insanların oturup daha sağlıklı düşünmesini istiyorum.. gerçek anlamda bir demokrasinin var olması için toplumun bilinçlenmesini istiyorum kaldı ki gelişmiş ülkelerde de fikir ayrılıkları var ama orada insanların attıları oyların gerçekten değeri var çünkü o oy pusulasına damgayı vurmadan önce bizden daha çok düşünüyorlar kimi sosyal hakları ister kimi başörtü sorununu çözülmesi bir başkası da meslek lisesi mezununun üniversiteye girişini kolaylaşmasını ister.. ve hepsi haklıdır hepsinin demoktatik hakkıdır ama bu isteklerin bir önem sırası yok mudur? "siktir et 50 yıllık sanayi planını ve tolumun geleceğini gel biz bunlara türban özgürlüğü diye oyalayalım" diyen seçmeni istiyorsa bu ülke insanı.. abi kusura bakma da iflas ederzi.. sadece ekonomik bakımdan değil toplumsal bakımdan da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 kaldı ki mesela şu etkin kimlik olayı.. ileride bu konuyu tartışacak bir türkiye kalmadığında ne kadar önemi olur bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 laiklik elden gidecek, ülke bölünecek korkusuyla hede hödö diye ömrümüzü yediniz diye bir cümle gelebilir dikkat Amma velakin sanki bu dünya üzerinde hiç bir ülke bölünmedi, hiç bir ülkede islami devrim olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 BabacumMostors said: sam lafı alakasız yere çekme, adamın sosyal hakları her çıkan kanunla daha da elinden alınıyor.. son torba yasasında 4 saatlik çalışma durumu var.. buna da "çağrı üzerine çalışma".. işçi ahmete "ahmet bu gün sende 4 saat yararlanacağım ona göre sigortanı, gündeliğini hesaplayacaüım" diyecekler herkes tornadan çıkmalı demiyorum lafımı çarpıtma lütfen ama soru sormak sorgulamak bu kadar zor mu? sen bana onu söyle.. kuantum fiziği çözsün demedim.. sadece soru sorsun "neden cebimde gündelik 3 tl var" diy sorsun istiyorum sir her zamanki gibi en güzel şekilde ifade etmiş ama kısaca ben de yazayım: herkes salak olduğundan falanca partiye vermiyor. büyük kısmı kendi önceliklerine, istediklerine diğerlerine kıyasla daha çok hitap ettiği için belli partilere veriyor. ben şahsen ölümle filan tehdit edilmiyorsam hayatta mhp veya chp'ye oy vermem. tek o iki parti kalsa boş oy atarım. hayatımda en çok nefret ettiğim kavramlardan bazılarını gururla, isteyerek simgeliyorlar. akp ve bu ikisi hariç şu anda büyük oynayacak, meclise girecek pek parti de yok. baraj kaldırılsa seçim şansımız çok daha genişleyecek. ama baraja rağmen ilk oyumu %0.30 alan partiye attım. akp sıradaki seçime kadar beklentilerimi karşılamazsa gene başka arayışa girerim. ama ne yalan söyleyeyim, benim aradığım seçenek yok gibi birşey şu anda. gene dönüp ldp'ye verirdim ama besim tibuk'tan sonra cem toker yönetiminde bu chp-mhp'nin suyuna gittiler. onlardan da soğudum bu nedenle. böyle salak-aptal diyecekseniz geniş geniş, ben de bundan böyle öyle genellemeler yapayım. no u döngüsünde yuvarlanıp gidelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 ne demişler "başıma bir iş gelmeyecekse, ingiliz sömürgesi olsak türban özgürlüğü olurdu bari" hangi sosyal, ekonomik kalkınmadan bahsediyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 AKP nin ekmeğine yağ sürüyor bu söylemler kesinlikle zaten. Herifler iyi abuse ediyorlar bunları hemen. Ama nedense eylem yapanlara ergenokoncu diyince adamlar diğerleri bunu abuse etmeyi başaramıyorlar, aynı seviyeye inmek lazım oysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar