daverc Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 nedir o aciklarmisin plz ?[hline] :hrr:KaRŞıYaKa:hrr: KARŞIYAKA&BEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Bir yerde izlemiştim adam mezarına ilginç birşeyler yapmıştım ama unuttum bilen varsa bir hatırlabilir mi aceb?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Grudge dinleri tamamen inşa edildikleri şekilde saklasaydık böyle çelişkiler olmazdı.. mucizelerde büyücülük değilmi? büyü yoktur haramdır inanan günahkardır dio kuran ama mısırdaki firavunların Büyücü oldukları fln yazıyo.. (yada başka bi kitap valla emin deilim).. zaten ezberlenip hatırlanan (kuran) yada 10 tane ayrı çeşidi olan (incil) veya zamanı geçmiş (dileri) dinlerden ne beklersinki? (her gün 10 rekat namaz kılcağıma o sürede sokak temizlesek türkiye de çöğ kalmaz bea.. yazık iş gücü kaybına) nerden nereye gelidm :P[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 walla sorsan şu anki din alim(!)lerine tek bi sayfası bile değişmemiştir derler...[hline]Endure. In enduring, grow strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
general83 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 ben de bir kehanette bulunayım: bir sonraki gereksiz ve boş başlığı nikotin açacak ya da açmıştır bile açmaktadır ...[hline]"soyut gerçek olmaz, gerçek daima somuttur." V. İ. Lenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 nesi gereksiz bi konu anlayamadim ben O_o senin ilgini cekmeyebilir.. ama ->bir erkegin ilgisini cekmek icin neyapmali <- gibi bi basliktan cok daha gerekli diye düsünüyorum[hline] :hrr:KaRŞıYaKa:hrr: KARŞIYAKA&BEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 hangi dinin ruhbanina sorsan o din en dogrusudur digerleri eskidir.[hline]www.mizzah.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 said: daverc, 08 May 2003 23:43 tarihinde demiş ki: nedir o aciklarmisin plz ?[hline] :hrr:KaRŞıYaKa:hrr: KARŞIYAKA&BEN birbirini takip eden üç yüzyılın her birinde başka bir dünyayı fethetmek isteyen birinin çıkacağını öngörüyor: 19. yüzyılda napolyon, 20. yüzyılda hitler, 21. yüzyılda daha çıkmadı. umarım nostradamus yanılır yoksa işimiz var.. :)[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 bush?[hline]Endure. In enduring, grow strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 helal :P[hline] :hrr:KaRŞıYaKa:hrr: KARŞIYAKA&BEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 heuheuhe :D ben cem uzandan süphe ediom umarim gelmez basa :P[hline] :hrr:KaRŞıYaKa:hrr: KARŞIYAKA&BEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 bush mu? nostradamus'u mezarında döndüreceksiniz.. :-p[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
general83 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 daverc bir şeyi anlamadıysan sus da... şeklinde devam eden bir atasözümüz var git bir araştır gel istersen[hline]"soyut gerçek olmaz, gerçek daima somuttur." V. İ. Lenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 cem uzan tehlikeli.[hline]www.mizzah.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
general83 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 bu arada kehanetimin tutmuş olması da ayrı bir güzellik[hline]"soyut gerçek olmaz, gerçek daima somuttur." V. İ. Lenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 general83 hikaye anlatma bana ya sen git gerekli topiclerinde konus.. bana bide diosun anlamadiysan sus felan sen once topicleri ayirt et [hline] :hrr:KaRŞıYaKa:hrr: KARŞIYAKA&BEN [Bu mesaj daverc tarafından 09 May 2003 23:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 21. yüzyılda kim mi olucak ? ehe ben olucam tabiiki, bence şimdiden bana yaranmaya başlayın[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 mhuaha :) nerden baslican ?[hline] :hrr:KaRŞıYaKa:hrr: KARŞIYAKA&BEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stirner Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 İyi de adamın tutmamış bir sürü kehaneti de var,kitabını okumuştum küçükken,çok fazla hatırlamıyorum ama Türkiye-Yunanistan arasında bir savaştan falan bahsediyordu 20.yy sonlanmadan önce..[hline]Yaşam boyunca aradığımız şey belki de budur,yalnızca bu,olabildiğince büyük bir üzüntü,ölmeden önce kendimiz olabilmek için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 said: unity100, 08 May 2003 12:56 tarihinde demiş ki: kahinlerin kehanetleri, kahinin baktigi uzay/zaman noktasindan dunyanin o anki haline ve davranislarina gore ileride olmasi en yuksek ihtimalli seyi soyler. eger o zaman dilimi icerisinde dunyadaki insanlarin secimleri ya da olaylarda buyuk degisiklikler olursa, gelecekteki sonuc degisir ve kahinin kehaneti artik bu evrende gecersiz, ama ancak sahislarin secimlerinin kahinin baktigi zamana uygun ilerledigi bir paralel evrende gecerli hale gelir. neticede nostradamusun kisa vadeli yaptigi kehanetlerden cikmayan olmazken (bkz fransa kralinin olumu) uzun vadeli kehanetlerinden fireler olmustur. (bkz kiyamet).[hline]www.mizzah.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 maalesef kardak krizinde tam adamin soyledigi zamanlarda bilmemkac metrekare kayalik icin hakkaten savas cikiyordu. ucu ucuna atlatildi.[hline]www.mizzah.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicotinee Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 benden size söylemesi valla ister dalga gecin ister inanın ama bu adamın kıtabına bir göz atın derim.[hline]Arqas Staff [GM Nico] E-Mail:[email protected] İcq:730402 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 ben okudum sıkıldım adam felsefe ya da bu olayın formülünü ya da hayatını anlatsa daha iyiydi hatta herif büyü ve kehanette nasıl bulunulcaını yazan ve birçok gerçek kehanet kitabını yakmış ölmeden önce hatta herif yaşadıı süre boyunca bi seriyi yazmış soora tamamlamış ve yakmış ölmüş ilginç şeeler war bi de benim tikimde deil harammış flm ben gayet nihilist bi insanım yerim haramı[hline]a dying wish... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicotinee Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 ha birde bu damus un kahinleri caldıgını solemisti star haberde bir hoca kuranı kerimin sifresini cozen adam vardıya o demistiki hz. ... (isim vermeden konusim) bu olayları kıtabına yazmıs ve damus da bundan calmıs idaa sinda bulundu.[hline]Arqas Staff [GM Nico] Email: [email protected] | Icq: 730402 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Abicim bizim insan milletini bilmez misin, adamın her türlü kehanetini bir punduna uydurup doğru çıkarmak için herşeyi yaparlar, ben de bugün 5-10 kehanet yumurtlasam bak bakalım 3-4 yıl sonra doğru çıkarmak için uğraşırsan hepsi bir şekilde doğru çıkar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar