fizban Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 yahu bak, diyorum ki o da penaltı. ama diyorum ki, sen sadece kendi aleyhine olan hataları görüyorsun, biz burada 2 takım aleyhine olan hataları da söylüyoruz. ama sen ağlamaya devam ediyorsun.
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Ayrıca ben sadece güzel oyuna izin verilmesini istiyorum. Bu yüzden hakemler çok eleştiriliyor. Simao alıyor topu çalımı koyuyor tam koşacak arkadan tak bir tekme, ya da kayma Simao durduruluyor. Çoğunlukla kalk ayağa attın kendini diyor. Quaresma desen o kendini en azından yere bırakmıyor hırsından ötürü, ayakta duruyor çok sert müdahale görmese, Almeida diyorsun mesela, bu adamın en büyük özelliklerinden biri de indirdiği toplardır. Almedia'nin geldiğinden beri bütün maçlarını izledim de adama at gibi biniyorlar sürekli, bir maçta 10 hava topu geliyorsa 5 tanesine hiç çıkamıyor, 3 tanesine sırtında bir adamla çıkıyor, 2 tanesini de indirebiliyor zaten ... Bu adamları bu lige getirdiysen, insan güzel oyun bekliyor. Ama malesef olmuyor. Misal yine Fener cephesinde Türk spor tarihinin yıldızlarla kurulu ilk kadrosu oluşturulmuştu. O kadroda oynayamamıştı. Gerçi hadi Daum'du falandı filandı. Uyumsuzlardı diyebilirsin ama ligden de ötürü birşey, Şimdi sen liginde kalite artsın diyorsan, bu tip adamları koruyacaksın mecburen, çünkü ligde balta çok, her düşürüldüğünde cezasını en kötü faulle kesmezsen adam oradan güç alıp bu sefer taban giriyor. Nasılsa çalınmıyor diye. Hani bu demek değildir ki Simao, Stoch, Arda her yere düştüğünde faul çalınsın, kart çıksın. Pozisyonuna göre şiddetini ayarlamakta hakemin görevi, sen bunu seçemiyorsan kusura bakma da sie git yani, Bkz. La Liga'da Messi'nin, Ronaldo'nun vs. korunmas buna en güzel örnektir aslında, Ronaldo için tam değil ama Messi gerçi kendini yere bırakan bir adam değil, çelmeyi yediyse bile düşmemek için çabalayan bir adam ama genelde korunuyorlar doğruya doğru, Messi'ye yapılan faullerin, verilen penaltıların %1000 katı şiddetindeki hareketler bizim ligmizde Niang'lara, Simao'lara, Arda'lara yapılıyor. Ama faul bile verilmiyor. Çünkü sertliğe müsade var. Koruyacaksın arkadaş bu adamları ki liginde güzel oyun oynansın, ligin kalitesi artsın. Yani Beşiktaş artık sadece UEFA'yı düşünmeli, ona göre kadro kurmalı falan yani, en azından orada güzel oyun görelim.
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 yoo sadece kendimnkini görmuorum.. hakanin pozisyonun zaten penalti oldugu gün gibi ortada.. kırmızı tartisilabilr bir durum (bknz: fener-bjk maci volkanin penaltisi: sari kart) kımse cıkıpta oooo hakaninki zaten penalti diildi demedi.. toraman'in ilk yaridaki pozisyonunna penalti diorsnz sanrm.. bence diil ama hakem calsa bişey diyemezsin tabiki.. (benm canli gördgm açı icin diyorum bunu yanls anlama, + orda kırmızı cok abarti olur..) quaresma'nin yedgi sari kartin 10 katini emre alex lugano yapmıyor diyebilrmisn ?? şunu demek istiyorum. biz olmayan bişey beklemiyoruz.. her mac 2 penaltimz calınsn bizim yaptklarmz calınmasin yada bize sari cıkmasn demiyorum.. bir adalet olsun diyorum... penalti verilseydi kartlar cıksaydi diye tartisarak bir yere varamayiz sende biliyorsun :)
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 of abi tmm 3 4 tane yıldız adam aldınız. güzel oyun falan... once bi maç falan kazanmaya başlayında guzel oyunu falan sora oynarsınız artık.
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 hakem kötü demiyor adam hakem bizi doğradı QQ su yapıyor işte. kıyamam apple.
fizban Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 applev0dka said: penalti verilseydi kartlar cıksaydi diye tartisarak bir yere varamayiz sende biliyorsun :)o kadar tartşıma üzerine şunu yazmak baya komik olmuş. hakemler çok kötü; fakat sertliğe izin vermek kötülük sebepleri değil. hakemler kötüler, kart göstermeye, penaltı çalmaya korkuyorlar. siz beşiktaşlı olduğunuz için, sadece beşiktaş aleyhine olan kararları görüyorsunuz. ben fb aleyhine görmeyebilirim mesela. vs vs. ama hakemler kötü. aziz yıldırım 10 yıldır bunu söylerken kötü adamdı, bunca yıldır hakemler iyiydi de; şimdi mi kötü oldu hakemler? "hakem odası basmanın en iyisini biz yaparız" diyip sopayı göstermek iş mi oldu şimdi, bunca yıldır eleştirirken ? kusura bakmayın da, 2 tane iyi transferle şampiyon olunamayacağını fenerbahçe 2002 yılında öğrenmişti. bi 5 yıla falan böyle iyi transferleri yapmayı gelenek haline getirirse beşiktaş da öğrenir, o zaman hakem hatalarını daha bi sindirebilirsiniz.
Llama Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 burdaki bi kaç beşiktaşlı var inatla yazan ki bu adamalar at gözlüğü takmadan yazıyor herşeyi
Robert_Poche Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Fenerbahçe maçında yaşanacak olaylardan sorumu değiliz.
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Dayarım jandarma aracını tff'nın onune. Sabrımı taşırmasınlar.
Robert_Poche Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Llama said: böylebişey demedi dedi abi malesef izledim, forzayı okurken de gozume carptı simdi direk not olarak yazmıslar. 2. Fenerbahçe maçında yaşanacak olaylardan sorumu değiliz. ( Federasyona uyarıdır, ortamı taraftarı geriyorsunuz. )
Llama Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 millet fenere yordu forza çünkü istanbulda ilk maçımız o
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 said: Biz nasılsa geçmişte şerefli ikinciliklerimizle övündüysek bundan sonra da övünürüz. Biz Beşiktaş’ız. Ayrıcalık falan istemeyiz. said: Kimseden yardım veya destek beklemiyoruz. Bizim oyuncularımıza kartları acımasızca çıkaran hakemlerin rakip oyunculara da aynı şekilde davranmalarını bekliyoruz. said: Geçtiğimiz haftalarda stadın dışında olan olaylardan dolayı iki maçımızı İstanbul dışında oynadık. Bundan sonra stat dışında olacak olaylardan dolayı mesul değiliz. said: Soyunma odası basma konusu bize göre değil. Bunu biz onaylamıyoruz ama şunu bilmelidirler ki soyunma odası da basılacaksa onun da alasını yaparız, o konunun da en iyisiyizdir söyleyelim. said: Başka kulüplerin kaçak olarak yaptığı ya da devletin cebinden yapılan statlar açıkçası bizi ilgilendirmiyor. ahaha çok komik açıklamalar bunlar ama. yıldız aldık kazanamıyoruz hemen birine yıkalım suçu mantığı.
Llama Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 kazanamazlık yok ya abi maçın başınad simao ya 2 hareket yaptılar adam bi daha topa dokunmadı.. kupa maçında daga 30 saniyede q7 yi adam topsuz yerde yatırdı yere
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 @fizban türk hakemlerinin (sadece bjk maci yöneten diil) berbat seviyede oldugnu zaten konustuk sayfalrca.. sadece besiktasa olmadgni.. gs'nin bu sene hakemlerden basnin yandgni fln filan.. ama cok bariz cok gözle görulen şeyler oluyor, bunu inkar etmek zor geliyor bana.. sadece guti ve q7 ye yapılan faullere bakmak bile yeter bunun icin.. yada bu 2 futbolcunun gördugu kartlara.. yukarda yazmistim.. az da olsa adalet,standart istiyoruz.. lugano hakemle kafa kafaya gelirken.. quaresma cok basit bişeyden sari göruyorsa... emre türkce anne kardes dinlemeden sövuyor.. schuster ispanyolca kufur etti diye 3 mac ceza alıyorsa(tüm hakemlerimzde süper yabanci dil var zaten) malesef bir adalet yoktur ortada.. yapılan seyleri fln savunmuyorum..(topuz'un yumruguna da deginmek isterdim de gülüp geçmek yeterli) ortada bariz bişey varki guti quaresma ile besiktas cok aggro cekti.. hakemlerde malesef vur oglum,kır ogluma ön ayak olyorlar.. en azından avrupada düzgün maclar yönetiliyor da takım bişeyler yapıyor
fizban Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 ahahahaha, en son böyle ortamı geren yöneticilerden sonra galatasaray'da ali samiyen'i tribün yıkmıştı fener maçında. 2-1 yenmiştik, ya da 2-0. yıl 2007, aylardan nisan/mayıs, fenerbahçe zaten şampiyon gitmişti, gs 5 hafta seyircisiz oynamıştı. şimdi aynısı olursa, beşiktaş 5 maç seyircisiz alırsa hiç şaşırmam, 17'de 17 hedefi harbi gerçekleşir o zaman.
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 kimin bu açıklamalar? yetkili bi abi olduğunu bilmesem liseli veletin biri yazmış dicem de..
Red Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 2-1 bitmişti o maç arda atmıstı kafayla.ama tabi o maçı 3-2 de alsak o olaylar cıkıcaktı :)
fizban Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 @apple lugano 2 maçtır itirazdan sarı görüyor. ikisinde de deli gibi haklı. niang'ın kaburgalarını kırıyorlar, itiraz etti mi sarı görüyor. emre konusunda haklsıın, aksini söylemiyorum. ama ona yapılan faullere de kartlar çıkmıyor. siz beşiktaş açısından bakıyorsunuz olaya. bir de karabüklü olarak düşün. adamların 2 puanı gasp edildi, onlar napsın ?
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 DoruK said: kimin bu açıklamalar? yetkili bi abi olduğunu bilmesem liseli veletin biri yazmış dicem de.. serdal adalı
Red Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 beşiktaş ağlamaya başladı işte normaldir sinan engini izlemek lzm.nasıl aglıyordur kim bilir artık kafası basmıyor bu adamların.hakem hatasının kasap gibi oynamanını beşiktaşı feneri gssi trabzonu yok yani
Llama Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 fizban said: @apple lugano 2 maçtır itirazdan sarı görüyor. ikisinde de deli gibi haklı. niang'ın kaburgalarını kırıyorlar, itiraz etti mi sarı görüyor. emre konusunda haklsıın, aksini söylemiyorum. ama ona yapılan faullere de kartlar çıkmıyor. siz beşiktaş açısından bakıyorsunuz olaya. bir de karabüklü olarak düşün. adamların 2 puanı gasp edildi, onlar napsın ? bi puana sevinen takım 2 puana üzülmez
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 İyide fizban sizin takımda sakat neredeyse olmuyor, bizim her maç bir kaç kaybımız var tekme/şiddete bağlı olarak. Guti'nin oynayamaması tamamen İBB maçında yediği tekmelerle alakalı, ne antreman ne başka birşey. Karabük maçında adamlar sert oynamadı doğruya doğru, demekki isteyince olabiliyormuş =P
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 çünkü karabük fazla kaliteli bir takım,
Öne çıkan mesajlar