MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 bir rivayete göre yarın açılıyor caspian border. Açıldıgı anda altıma Deno'u alıp helikopterde terör estireceğiz. FOXHOUND. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 ben lan partide helikopteri alırken EVET ABİ BİLİYORUM BİNİN dedim ve fellow bir patinin ölümüne yol açtım burdan ondan özür diliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 halen kulaklarımda bomba konulunca çıkan alarm sesi yankılanıyor. kaç saat oynadım lan bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 psu gelmedi hala, az eğlenin /: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 millet level 30 olmuş biz hala 2yiz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Sniper'da allah oldum muhtemelen. 2 kill ile 1450 puan falan yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 sus ya hileci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 millet uçan kaçan bişiler açmış ya bugun tepede uav gibi bişi vardı. sniperin mobile spawn baya iyi bişi bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 bende oynicam yeaa benene =( bir kusur hafta sonra mis gibi desktopla geliyore ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 LathspeLL said: Sniper'da allah oldum muhtemelen. 2 kill ile 1450 puan falan yapıyorum. abi sinir oluyorum. 17 kill almışım 4 kill ile benim skoru geçiyosun HAKSIZLIK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Lyvanna_Dolores said: bende oynicam yeaa benene =( bir kusur hafta sonra mis gibi desktopla geliyore ! vay vay vay kimleri görüyoruz yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Loxias said: LathspeLL said: Sniper'da allah oldum muhtemelen. 2 kill ile 1450 puan falan yapıyorum. abi sinir oluyorum. 17 kill almışım 4 kill ile benim skoru geçiyosun HAKSIZLIK! Tek kursunda 2 kişi öldürdüğümdeki o his................. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Xenocide said: Lyvanna_Dolores said: bende oynicam yeaa benene =( bir kusur hafta sonra mis gibi desktopla geliyore ! vay vay vay kimleri görüyoruz yahu =( az kaldi az oyunlarda da gorceksiniz artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 GwindonSurion said: ben lan partide helikopteri alırken EVET ABİ BİLİYORUM BİNİN dedim ve fellow bir patinin ölümüne yol açtım burdan ondan özür diliyorum Allah senin belanı versin çocuk. O bendim ve o sırada bileklerimi kesebilirdim. Haydi pilot koltugunu kaptın, zaten compromise edip izin vermişim binmene. Öldürdün lan. -xunn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Abi rekor kırdım heralde oyunda, başlangıç yerinde attacker iken havuz kenarının en gerisine gittim, ta ki "sınırı geçtin" diyene kadar. Ordan Metro girişnde ki şehir duvarının dibine yatmış 2 sniper'ı tek kurşunda headshot aldım. Daha uzak mesafe yok yani oyunda. Anca Caspian Border... Herifler haritanın sonunda speed power-up ile koşuyor, önlerine ateş edip HS alıyorum ve aldığım haz inanılmaz. Sonra RED'in bahsettiği MAV helikopterini çıkarıp beni almaya çalışan sniperların kafasında gezdiyorum sinir oluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 erhan yine efsanelerini yaziyor bundan 1 sene sonra bf3den de baymis bir erhan gorebiliriz yalniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 HAHAH mümkün. Ama böyle daha iyi, L4D2'yi özlüyorum mesela şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 1 sene sonra bad company 3 çıkar işte ztn sdfs sendin demek o lath 2 saat kovaladım o uçan şeyi sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 @lath yok yav daha ozleme bugunku oyunda olsaydin tobe ederdin sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Oyundaki mesafe ve bullet projectile speed ayarlarını gerçekten çok iyi yapmışlar, yeterince çalışırsanız scopeladıgınız homoların ne kadar uzakta oldugundan ne kadar önüne hedef almanız gerektigini çıkarıyorsunuz, çok güzel olmuş çok. İlk double headshot aldıgımda inanamadım zaten. "Nasıl ya, ikisini birden mi vurdum OHA NE GÜZELMİŞ" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Yalnız aynı mesafeden bir herif AK-74 su tabancasıyla beni aldı 2 kere, adamı IP'den bulasım geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Konuşmayın lan şöyle okudukça içimden bi ses "Bi el atıp çıkarsın ya valla fazla oynamazsın bak" diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 bugun şeye çok güldüm ya telefon çaldı gittim çalılıkların arasında proneladım bekliyorum.sonra bi tip geldi direk yüz yüze bakıcak şekilde önüme proneladı elinde machine gun.panikle ateş ettim meğer xenoymuş sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 bişi sorcam. sniperda ilk silahlar 2-3 ateşte öldürüyor. ilk açılan silah ise tek atışta alıyor ama reload için dürbünden çıkmak gerekiyor. daha iyi bir sniper açılıyor mu ilerde? LathspeLL said: Yalnız aynı mesafeden bir herif AK-74 su tabancasıyla beni aldı 2 kere, adamı IP'den bulasım geldi. beni çok rahatsız eden bi mesele. bug mı var yoksa bi şeyi gözden mi kaçırıyorum merak ediyorum. ak-74 neyse de, adam submachine gun ile snipelıyor. bir bakmışım, sniper rifle mesafesinden mp5k'ya felan ölmüşüm. ona karşın ben yakın mesafedeki adama 10-20 mermi atıyorum bana mısın demiyor, sonrasında biri öldürüyor suppression puanı alıyorum felan. headshot felan da değil hani adamın vurduğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Valla sniperlari bilmiyorum da ilk acilan LMG en bastaki 2 taneden ve sonradan acilan 2 taneden daha iyi enterasan bi sekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar