Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[BF3] Genel topic

razzRaziel

Öne çıkan mesajlar

GwindonSurion said:

ben lan partide helikopteri alırken EVET ABİ BİLİYORUM BİNİN dedim ve fellow bir patinin ölümüne yol açtım burdan ondan özür diliyorum

Allah senin belanı versin çocuk. O bendim ve o sırada bileklerimi kesebilirdim.

Haydi pilot koltugunu kaptın, zaten compromise edip izin vermişim binmene. Öldürdün lan.

-xunn
Sosyal ağlarda paylaş

Abi rekor kırdım heralde oyunda, başlangıç yerinde attacker iken havuz kenarının en gerisine gittim, ta ki "sınırı geçtin" diyene kadar. Ordan Metro girişnde ki şehir duvarının dibine yatmış 2 sniper'ı tek kurşunda headshot aldım. Daha uzak mesafe yok yani oyunda. Anca Caspian Border...

Herifler haritanın sonunda speed power-up ile koşuyor, önlerine ateş edip HS alıyorum ve aldığım haz inanılmaz.

Sonra RED'in bahsettiği MAV helikopterini çıkarıp beni almaya çalışan sniperların kafasında gezdiyorum sinir oluyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Oyundaki mesafe ve bullet projectile speed ayarlarını gerçekten çok iyi yapmışlar, yeterince çalışırsanız scopeladıgınız homoların ne kadar uzakta oldugundan ne kadar önüne hedef almanız gerektigini çıkarıyorsunuz, çok güzel olmuş çok.

İlk double headshot aldıgımda inanamadım zaten. "Nasıl ya, ikisini birden mi vurdum OHA NE GÜZELMİŞ"
Sosyal ağlarda paylaş

bugun şeye çok güldüm ya

telefon çaldı gittim çalılıkların arasında proneladım bekliyorum.sonra bi tip geldi direk yüz yüze bakıcak şekilde önüme proneladı elinde machine gun.panikle ateş ettim

meğer xenoymuş sdfs
Sosyal ağlarda paylaş

bişi sorcam.
sniperda ilk silahlar 2-3 ateşte öldürüyor. ilk açılan silah ise tek atışta alıyor ama reload için dürbünden çıkmak gerekiyor.
daha iyi bir sniper açılıyor mu ilerde?

LathspeLL said:

Yalnız aynı mesafeden bir herif AK-74 su tabancasıyla beni aldı 2 kere, adamı IP'den bulasım geldi.

beni çok rahatsız eden bi mesele.
bug mı var yoksa bi şeyi gözden mi kaçırıyorum merak ediyorum.
ak-74 neyse de, adam submachine gun ile snipelıyor. bir bakmışım, sniper rifle mesafesinden mp5k'ya felan ölmüşüm.
ona karşın ben yakın mesafedeki adama 10-20 mermi atıyorum bana mısın demiyor, sonrasında biri öldürüyor suppression puanı alıyorum felan.
headshot felan da değil hani adamın vurduğu.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...