Red Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 robotu görünce aklıma geldi.robot açan var mı ne boka yarıyor ? ben bi tane gördüm.mal gibi duruodu ortada patlattım geçen gğn sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 sonrada BOOOOM HEADSHOT! Anelor [M416] nullco Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 beleşçisiniz olm ben başka adamlarla çarpışırken uzaklardan vuruonuz sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Anelor said: abi oda açılsın her squad bi odaya gitsin çok karambol oluyor öbür türlüsü onu da yaparız abi, şimdilik geyiğine oynuyoruz işte daha squad seçme bile yok oyunda :) hadi gelin la ts'ye gircez şimdi yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 daha face to face de öldüremedin anca arkadan pompalıyla meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 shotgun ilk defa aldım fena değilmiş.arda bi crosshair kayboluyor tabi.ama karambole daldın mı 4 kişi alıosun rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 cok mu egleniyonuz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 bu arada oyunun optimasyonu hakkaten komik ya çözünürlük düşürdükte oynayamıyosun resmen 1080 lowda oyun takılırken 1080 highda takılmıyor garip 720p alıyorum.yine olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Anelor said: http://www.youtube.com/watch?v=AGbo50Ar420 Hmmm... Ps3 looks better than i expected Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 server dolu diyor ya, yeni server açalım biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 anaa bidakka lan benim laptop herşey ultrada rahat çalışıyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 oynadım. hepiniz kız oyunu oynuyosunuz yine gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 kari gibi yerde yatan kazaniyo oyunu, bundan ibaret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 aquila said: kari gibi yerde yatan kazaniyo oyunu, bundan ibaret. evet gercek hayatta da millet rambo modunda savasiyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 aquila said: kari gibi yerde yatan kazaniyo oyunu, bundan ibaret. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 MrLevie said: anaa bidakka lan benim laptop herşey ultrada rahat çalışıyomuş. öyle abi oyunun ters.aslında low ultra high,ultra high low Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Tyrannus said: oynadım. hepiniz kız oyunu oynuyosunuz yine gz erkek olanı hangisi onu merak ettim lololo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 sol serce parmagimi kesicem, bi de mouseumu kiricam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 şu oyuna kötü diyeni allah çarpar haberiniz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 beyler quake oynayalım erkekseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 map agir baydi yalniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Bone said: Anelor said: http://www.youtube.com/watch?v=AGbo50Ar420 Hmmm... Ps3 looks better than i expected ugrasmamislar ki killzone 2 ve resistance 3 cok daha guzel gozukuyor ps 3 te Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Methral Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 release olunca bu mapi çöp etisnler bnce drek. über gına gelicek bundan. bu arada 3-4 mermide ölüon ne saçma, bizim komşu askerde 5 hshot yemiş hala taksici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Ya tamam exp almak kolay gozukuyor ama adamlar 40 fln olmus nasil bir potansiyelle oynanip 40 olunabilirki 24saatte? Herkes kendi kafasina gore takiliyo suan bi dun aksam TS3 dekiler ile oynayabildim takim oyunu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Gecen gun kafama agac devrildi kafamla durdurdum agacın dusmesini herhalde oyun sırasında agac dusse oluruz yapsınlar yani bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar