Loxias Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/97891/1/327207566/ bakın da ders alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 ukan ne guzel oynuodum sonra kasmaya başladı işlemci yetemiyor sanırım sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 bf3 komünü gibi bi başlık yok muydu yauw? Origin'de kimler var nickleriniz ne? Benim valygarx galiba ekleyiniz efenim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 "shoppingcartsareagoodride" yeni şifre buymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Cuce said: battelogra server browerserın refreshını bulamadım ya filter'ı aç, view servers button'u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Red said: ukan ne guzel oynuodum sonra kasmaya başladı işlemci yetemiyor sanırım sdfs abi aynısı banada oluyor ondan low a aldım ultrada mesela 50 den aşşa inmezken fps bi 20-30 dakka sonra acaip düşmeye o fps 30 lara inmeye başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 MADBOY said: Ready to install'a tıklıyorum ve hiçbir şekilde başlamıyor install etmeye. Neden bu, olan var mı? bende avira exe malware diye açmıyordu bunu ignorela dedim açıldı oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 yahu bu crash lar yüzünden frag yapamıyoruz sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 öğlen 4 ten beri oynuyorum 1 kere crash yemedim ama bi ısınma sorunu var. belki yetemeyen pc lerde crash yapıyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 oyundan o zaman problem sdfs abi lowda oynayamıyorum suan 1080p highda oynuyorum.mis gibi.arada düşüşler oluyor ama baya akıcı ulan diyorum bu ayalarda böyleyse.biraz kısarsam mis oynarım yok abi kısınca oyun sıçıyor oynanmaz hale geliyor. çözünürlükte kısamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 çözünürlüklerde öyle cidden. 1080p low oynarsan akarsın. 720p de akabilir ama aradaki değerler ekran formatından dolayı problem yaratıyordur sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 1080den aşagı her çözünürlük denedim yok olmuyor misal 720p highda oynayabilmem lazım.ama öyle yapınca rahatsız edici takılma oluyor bc2 deki gibi sanırım oyun cıkınca düzelir hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 yanlız oyun direk hayalimdeki ve oynadığım en iyi shooter ya. gelmiş geçmiş en iyi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Anelor said: yanlız oyun direk hayalimdeki ve oynadığım en iyi shooter ya. gelmiş geçmiş en iyi olabilir. aynen abi çok çok iyi bide şu mapte bug olmasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 ahah aynen prone yapmaya korkuyorum şu oyuna tank uçak araç vs girince fenaa olucak caspianda o lagda bile keyif aldım ateş etmediğim halde sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 ben herkes hevesini alana kadar oynamıycam caspian vs. uçakta tuvalet sırası oluyor bildiğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Aha patladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 ulan 23/3 ile hayatımın K/D rationsunu yaptım, onda da server gg oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Abi dünyanın en gerizekalı takımına denk geldim yine de 16/7 falan oynuyodum. Seni de çok fena tatakladım en sonda dsfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 tataklamak ne lan sümük mı fırlattın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 ya beyler ucuza nerden alabiliriz bi link atıverin rusçu falan da alalım not:diğer topici şimdi gördüm, aradığımı bulamazsam geri dönücem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 MADBOY said: İNİYOR. THE TIME IS NIGH. THE SKIES SHALL WEEP. UNDER MY ROCKET SWEEP. lol what a noob. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 battlelogdaki quick matchten baska girilmiyo mu lan oyuna. buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 bu metro kötü map yalnız ya biz delikanlı gibi sprint atıyoruz.millet köşelerde prone bekliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 caspian borderın yeni şifreyi verdiler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar