Red Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 anasını ya böyle oynayamıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 ucuza biyerlerden almıştınız o ingilizce oynanıyormuydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 acikca abaza bir format ile sorarsam; PS3 -idare etmeye yakin, dandini grafikler -32 kisi multi limiti -mouse acizligi, controller durumu -fiyat avantaji -kanepe keyfi vb PC -gayet iyi grafikler (betadaki arkadaslarim MUAZZAM olmadigini..ama gayet guzel gozuktugunu soyluyor.) -kafaya gore cozunurluk.. -mouse guzelligi.. -alt+tab -lanet olasi 64 kisilik mapler. -keyfi vericek gerekli sistem fiyat dezavantaji dogrumudur ki?B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 qlrblrq said: Yeni screenler http://www.enterbf3.com/viewtopic.php?t=4450&sid=545951e956a01c58ad3cef8f4c1b5c97 fena susmak geldi icimden.. beni yalnizligimla basbasa birakin biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Grafikler MUAZZAM, betada ki arkadaşların yetememiş heralde sdfs. Oyunda SSAO yada HSAO açılınca çok fark ediyor görüntü ama en çok performans yiyende o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Beyler, Open Beta'yı denemeden performans yorumları yapmayın. Sisteminizi görüldüğü kadar kasmayacak ayrıca medium falan SS'lerde göründüğü gibi kötü görünmeyecek. Oldukça fazla ayar var, kendi GPU'nuzu tanıyorsanız neyin altından kalkabileceğini biliyorsunuzdur. Mesela benim GT 550m laptop GPU'su olduğu için AA ve Shadows direk kısılıyor. Geometri ve Mesh orta, effects high olabiliyor. İlerde çeşitli tweakler çıkar zaten, kaymak gibi olur. Driver'larınızı hazırlayın, yarını bekleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 gençler hepimiz kapatıcaz o cicili bicili efektleri birbirimizi kandırmayalım. sistem kaldırsa da kapanacak onların çoğu demedi demeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 ya oyunu bi şekilde oynarızda şu ultra high goruntulerden sonra insan üzülür sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 ben gpudan deil cpu'umdan kıllnıyorum pff upgrade temekte zor ana kartıda deiştirmem lazım falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 ben hd6950 ile direk medium açıcam. high da kasar falan deli eder beni şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 ben donanım fakiriyim updateleri kendi sitelerinden falan yapmak lazım dimi işlemcininde upgradı oluyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 kış geldi asus 6850 ye dayarım artık o/c. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Aluriel said: gençler hepimiz kapatıcaz o cicili bicili efektleri birbirimizi kandırmayalım. sistem kaldırsa da kapanacak onların çoğu demedi demeyin ah cici kııız cili bicili giyiniiinceee sen kendiniiii bişey mi sandııın yapmasam içimde kalırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Aluriel said: gençler hepimiz kapatıcaz o cicili bicili efektleri birbirimizi kandırmayalım. sistem kaldırsa da kapanacak onların çoğu demedi demeyin valla sistem kaldırıyor, hiçte öyle kapatmıyorum :) sadece shadow medium, AA kapalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Bu yeni ati driveriyla ekran karti isisi bi 10-15 derece artan var mi ? ps. 6950'yle battlefied high/ultra'da calisir muhtemelen rahat rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 caspian borderdayım laaaaan! ohaa asfsadfasdasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 xeno stream varsa izleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Bizim memleket bağlantılarıyla stream işi yaş galiba ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 kötüde olsa izleniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 bilgisayarı yüksek ayarlarda stream'ı kaldıracak babayiğit yok mu ortalıkta ya =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 moriQ said: xeno stream varsa izleriz abi eğer açık kalmaya devam ederse yaparım stream. 5 dk'da 2 defa jete 1 defa heliye bindim 1 defa da heli gunner oldum, baya aç gözlüyüm ahahah www.livestream.com/xenocide adres bu, açılırsa server birazdan başlarım yayına. ivit başlıyorum şindi derken server bulunamadı diye yamuk yaptı meh. arıyorum hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 yayın başladı gençler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 1 VIEWER =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 yayın gayet akıcı beyler, gelin izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 adam tele bıçakla vurdu, tel uzay ve zamanda kayboldu resmen o ne öyle ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar