Cuce Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 bu düşmanın ıoldupğu yerde kırmızı nokta cıkma olayı garip olmus. radardan bahsetmiyorum direk adamın üstünde kırmızı nokta cıkıyo cimlerin arkasındayken falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 bcde de vardı o spot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 aynen bende onu çözmeye çalışıyorum streamden iyi gibi de kötü gibi de. belki bu oyun modunda vardır sadece? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 umarım sadece bu modda vardır, yoksa cok noob friendly olmuş. oyunun yarısı adam görmek zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 stream da izlerken gördüm bende eleman kayanın arkasına atlayacak 3 kişi var ve hepsinin nerde olduğunu görüyo kırmızı isimlerle işte ona göre çıkıyor felan yazık ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 tam dikkat etmedim ona sniper falan spotlamıştır diye ama ateş edince yada bizim takımdan biri görünce veya sprint atınca vs öyle mi cıkıyor acaba.öyleyse kötü bf43 te öyleydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 ahaha adam bildiğin aldı sniperı kırmızı noktaların 10 pixel altına işan alıp sıkıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 bc2 de vardı bu sistem karşı takımdan sizi biri tanımladığı zaman (mousela üstüne gelip q ya basarak) yeriniz bir süre boyunca harita ve görsel olarak belli oluyor bütün takıma o yüzden karsı takımdaki oyuncuları ispiyonlamak takım calısmasının bir parcası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 ana onu ilk defa duydum bende bi tek sniper spotlayan rifle veya sensör ile oluyor sanıyordum sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 kırmızı nokta dediğiniz acaba silahına laser taktığı için olabilir mi? ben pek rastgelmedim öyle bişeye, sadece laser takanlar varsa sana nişan aldığında ekranın ortasında kırmızı flu bi nokta beliriyo falan laser gözünü alıyor misali. ayrıca "oyun bende çalışır mı"cılar için, benim bi teorim vardı hani, bc2'yi sorunsuz oynuyorsanız bunu da oynarsınız diye. bc2'yi full grafik hakikaten tamamen sorunsuz oynuyorsanız bunu daha da sorunsuz oynayacaksınız sdfgs bc2'ye 1-2 şeyi mediuma getirmem gerekiyodu yine akıcı olması için. bunda hepsi high, anisotropic'i de 2x yaptım felan, akıyor akıyor. bi de tabi nvidia'nın beta sürücüsünü yüklemek şart. harbiden %38 arttırıyor performansı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 catalist cıkarmadı mı driver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 İşte o 3D spotting olayı kafada ki. Q'ya basınca imleç üstünde ki adamı spotluyor, herkes görebiliyor belli bir süre yada bir şeyin arkasına geçene kadar falan. Hardcore modda kapalı o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 bc2 de bazı silah upgradelerinde düsmanın üstünden namluyla siz fark etmeden gecseniz dahil spot olarak yerini belli ediyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Xenocide said: bi de tabi nvidia'nın beta sürücüsünü yüklemek şart. harbiden %38 arttırıyor performansı. ati 4650serisini destekliyen birşeyler var mı acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 valla ati kullanmadığım için bilemicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 geçen sayfalarda catalyst beta vardı ama 5000 ve 6000 serisini optimize etmişler http://support.amd.com/us/Pages/AMDCatalyst1110Previewdriver.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 beta bu patlamasın içimizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 abi looool Can You Run IT? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Red said: beta bu patlamasın içimizde format atarsın lan anca EHe MrLevie said: abi looool Can You Run IT? INTEL ONBOARD MU?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 otomatik update i bekleyeyim ben sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 ben de yüklemeyecem çünkü ne zaman bu hotfixleri yüklesem asıl driver geldiğinde gpuyu görmedi sorun oldu falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 şimdi bu oyun metro 2033'den daha güzel grafiklere mi sahip olacak? m2033 http://i.imgur.com/DuoWL.png bf3 http://i.imgur.com/oeagj.png yoksa optimizasyon yapmadıkları için mi bu kadar kastıracak makine istiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 lath sende ne var laptop? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Bone said: şimdi bu oyun metro 2033'den daha güzel grafiklere mi sahip olacak? m2033 http://i.imgur.com/DuoWL.png bf3 http://i.imgur.com/oeagj.png yoksa optimizasyon yapmadıkları için mi bu kadar kastıracak makine istiyor? metro kapalı mekanda geçtiğinden fazla bellek tüketmiyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 kistas neden metro 2033? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar