Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[BF3] Genel topic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ps3te pati komünitesi oluşursa 4-5 kişilik ben de gelirim fdsfsfs

yalnız gamepadle fps oynamak nedir bilmem. olmadı parasını verir şu klavye maus adaptörleri varmış onlardan alırım asfdsf
Mesaj tarihi:
DoruK said:

ps3te pati komünitesi oluşursa 4-5 kişilik ben de gelirim fdsfsfs

yalnız gamepadle fps oynamak nedir bilmem. olmadı parasını verir şu klavye maus adaptörleri varmış onlardan alırım asfdsf

o eklentiler para tuzağı, tepkime süreleri çok rezil,

denemedim ama modern warfare 2'de falan tepkime süresi ayarlama geyiği varmış. Ancak o tip oyunlarda iyi tepkime alınabiliyor ve idare ediyor deniyordu. Geliştirildi mi yeni modellerde bilmiyorum ama almaya değmez,

2-3 gün zorlanıyorsun sonra alışıyorsun. Zaten oyunlar konsollara göre yapıldığından hiç zorlanmıyorsun da,

tek sinir edenler consolefag'ler işte, herifler yememiş içmemiş gamepad ile sevişmiş PC'dekilerden bile iyi oynuyorlar asfdsa
Mesaj tarihi:
NolaxThensbane said:

off videolar cok gaz benim sistem calıstırır mı bir yorum yapabilir misiniz.can you run itte min yetmez diyor.

Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T6600 @ 2.20GHz

4.0 GB ram

ATI Mobility Radeon HD 4650 2.7 GB

Islemciden dolayi oyle diyor olabilir belki birde win7 64bit isletim sistemi fln diyor oyunun recommended o yuzden min seviyesini anca oyunda anlayabilirsin kanimca.
Mesaj tarihi:
abi olmaz gibime geliyo bf3'ü de 380p çözünürlükte oynamak istemem açıkçası açsa bile. o yüzden çirkeflik yapıp ps3'e almayı düşünüyorum ben onda da gamepad ile oynama olayı sıkıyor.

olmadı sen bi dene görüşlerini yaz çalıştırıyorsa ben de alıcam :))
Mesaj tarihi:
doruk boşver abi beraber oynarız sdfd

ama gamepadle önceden tecrüben olsa olurduda fps oynamamış adamsan gamepad ile, bence pc önceliğin olsun :)

misal şu videoda grafikler ne iyi.insan full oynamak ister sdfs
Mesaj tarihi:
Bu arada benim sistem soyle.

Q6600 2.7 Quad Core
Geforce 8800 GT
4gb Ram
vs. Gerisi cok onemli deil sanirim

Bu sistemle ben Bad Company 2`yi medium ayarlada gayet akici oynayabiliyordum. BF3 u oynayabilirmiyim sizce ?
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...