Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[BF3] Genel topic

razzRaziel

Öne çıkan mesajlar

DoruK said:

ps3te pati komünitesi oluşursa 4-5 kişilik ben de gelirim fdsfsfs

yalnız gamepadle fps oynamak nedir bilmem. olmadı parasını verir şu klavye maus adaptörleri varmış onlardan alırım asfdsf

o eklentiler para tuzağı, tepkime süreleri çok rezil,

denemedim ama modern warfare 2'de falan tepkime süresi ayarlama geyiği varmış. Ancak o tip oyunlarda iyi tepkime alınabiliyor ve idare ediyor deniyordu. Geliştirildi mi yeni modellerde bilmiyorum ama almaya değmez,

2-3 gün zorlanıyorsun sonra alışıyorsun. Zaten oyunlar konsollara göre yapıldığından hiç zorlanmıyorsun da,

tek sinir edenler consolefag'ler işte, herifler yememiş içmemiş gamepad ile sevişmiş PC'dekilerden bile iyi oynuyorlar asfdsa
Sosyal ağlarda paylaş

NolaxThensbane said:

off videolar cok gaz benim sistem calıstırır mı bir yorum yapabilir misiniz.can you run itte min yetmez diyor.

Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T6600 @ 2.20GHz

4.0 GB ram

ATI Mobility Radeon HD 4650 2.7 GB

Islemciden dolayi oyle diyor olabilir belki birde win7 64bit isletim sistemi fln diyor oyunun recommended o yuzden min seviyesini anca oyunda anlayabilirsin kanimca.
Sosyal ağlarda paylaş

abi olmaz gibime geliyo bf3'ü de 380p çözünürlükte oynamak istemem açıkçası açsa bile. o yüzden çirkeflik yapıp ps3'e almayı düşünüyorum ben onda da gamepad ile oynama olayı sıkıyor.

olmadı sen bi dene görüşlerini yaz çalıştırıyorsa ben de alıcam :))
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...