Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 29'una kadar şu mesaja bakcaz artık Your account is not allowed to login Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 siz bakıcaksınız. yarın bikaç ss atarım artık buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 bende ps3te akıcam valla konsol monsol sonuçta bf3 sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 üzülme be oğlum, takılırsın yanımda cepheye akarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 ps3te pati komünitesi oluşursa 4-5 kişilik ben de gelirim fdsfsfs yalnız gamepadle fps oynamak nedir bilmem. olmadı parasını verir şu klavye maus adaptörleri varmış onlardan alırım asfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 29 unda pcyi test edeyim.memnun kalmaz isem ps3 e alıcam bad company 2 rahattı gamepad ile.bf oyunları rahat oluyor alışırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 off videolar cok gaz benim sistem calıstırır mı bir yorum yapabilir misiniz.can you run itte min yetmez diyor. Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T6600 @ 2.20GHz 4.0 GB ram ATI Mobility Radeon HD 4650 2.7 GB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 DoruK said: ps3te pati komünitesi oluşursa 4-5 kişilik ben de gelirim fdsfsfs yalnız gamepadle fps oynamak nedir bilmem. olmadı parasını verir şu klavye maus adaptörleri varmış onlardan alırım asfdsf o eklentiler para tuzağı, tepkime süreleri çok rezil, denemedim ama modern warfare 2'de falan tepkime süresi ayarlama geyiği varmış. Ancak o tip oyunlarda iyi tepkime alınabiliyor ve idare ediyor deniyordu. Geliştirildi mi yeni modellerde bilmiyorum ama almaya değmez, 2-3 gün zorlanıyorsun sonra alışıyorsun. Zaten oyunlar konsollara göre yapıldığından hiç zorlanmıyorsun da, tek sinir edenler consolefag'ler işte, herifler yememiş içmemiş gamepad ile sevişmiş PC'dekilerden bile iyi oynuyorlar asfdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Şöyle bişey dolanıyor forumlarda Gtx 560'dan sanırım. Eğer resim doğruysa AA&AF'yi kısıp oynanabilir gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 NolaxThensbane said: off videolar cok gaz benim sistem calıstırır mı bir yorum yapabilir misiniz.can you run itte min yetmez diyor. Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T6600 @ 2.20GHz 4.0 GB ram ATI Mobility Radeon HD 4650 2.7 GB Islemciden dolayi oyle diyor olabilir belki birde win7 64bit isletim sistemi fln diyor oyunun recommended o yuzden min seviyesini anca oyunda anlayabilirsin kanimca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 işlemci 2.4 istiyor min için ondan yetmiyor ekran kartıda daha yüksek modeli istiyor diyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 hd 4650 nvidianın 8600gt sine denk değil mi dsfs minimum 8800 512mb demiş işte onun bi model üstü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 kurtarmaz mı yani şimdi çalıştıramadığım oyunada 75tl vermek istemiyorum acıkcası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 olm nie 75 lira veriosun 2 gün sonra open beta var.test et ona göre al sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 betaya nasıl girecez ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 abi olmaz gibime geliyo bf3'ü de 380p çözünürlükte oynamak istemem açıkçası açsa bile. o yüzden çirkeflik yapıp ps3'e almayı düşünüyorum ben onda da gamepad ile oynama olayı sıkıyor. olmadı sen bi dene görüşlerini yaz çalıştırıyorsa ben de alıcam :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 http://bolumsonucanavari.com/Haberler-Battlefield_3den_Call_of_Dutye_ilginc_Gonderme-20126.htm Şurda ki videoyu izleyin hahahaah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 doruk boşver abi beraber oynarız sdfd ama gamepadle önceden tecrüben olsa olurduda fps oynamamış adamsan gamepad ile, bence pc önceliğin olsun :) misal şu videoda grafikler ne iyi.insan full oynamak ister sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Early access mail'ım hala gelmedi, sinirleniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 ahhaha bende demin ps3te moh açtım store a falan baktım ama yarın artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 ahahaha gönderme çok iyi olmuş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 beta keyler 1-3 arası gelicekmiş. bakalım bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Herkesin katilabilecegi gunler ne zaman basliyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Bu arada benim sistem soyle. Q6600 2.7 Quad Core Geforce 8800 GT 4gb Ram vs. Gerisi cok onemli deil sanirim Bu sistemle ben Bad Company 2`yi medium ayarlada gayet akici oynayabiliyordum. BF3 u oynayabilirmiyim sizce ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar