DamienThorne Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Var bende öyle bişi "order unsubmitted" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 BF3'ü pre-order ettin mi Origin'den? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Eh evet 2-3 ay olmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Alakası yokmuş, origin bug'ıymış. PSİKOLOJİMİZİ BOZDU DICE YAV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Yav ben D&R'dan sipariş ettim ama bana ne bi kutu ne bi kod geldi. Bi sakatlık çıkmaz di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 pre order ettin. yani oyun daha çıkmadı. çıkınca kargoya verecekler kutuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Ne biliym youtube'da falan preorder kutusu açan vardı da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 onlar genelde fabrikadan çalıntılar veya dergilere sitelre falan giden şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 gençler hazır olun. yarın betayla ilgili birşeyler geliyor. Battlefield italya (ne alakaysa artık) şöyle bi açıklama yapmış; http://imageshack.us/photo/my-images/84/screenhunter07sep191746.jpg/ çok anladınız dimi hıhıhı. neyse, forum insanlarının yaptıkları çeviriye göre; "Follow us tomorrow... there will be news about something you have been waiting for long..." onun haricinde bu kısmı lath bilir, sanırım alpha döneminde bf3alpha.battlefield.com diye bi site varmış. bugün itibariyle bf3beta.battlefield.com sitesi açılır hale gelmiş ancak içinde sadece "It works!" yazıyor lol vücudunuz buna hazır mı gençler? temiz donları hazır edin, çok don değiştiricez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Alpha döneminde direk battlog.battlefield.com üzerinden battlelog.battlefield.com/bf3 adresine giriyorduk ama tabi farketmez, bf3beta.battlelog.com daha mantıklı geniş çaplı bir beta için. Zaten artık herşey hazır adamlarda, şuan ingiltere oynatılan PS3'lerde direk "open beta" yazıyor oyunun üstünde. Ayrıca söylentiye göre open beta'da singleplayer ve co-op'ta varmış. Yalnız dün aklıma şey geldi, Co-op'a falan ben pek heyecanlanmıyorum fakat 2 kişilik jet görevi, helikopter görevi falan varsa IMBA olabilir ya. Ayrıca bugün gaza geldim, BF2 yükledim, hayvan gibi patch'leri kurudm falan. Bir girdim ne helikopter'e binebiliyorum sıradan, ne düzgün oynanıyor milletin telsiz mesajı spamlamasından falan, direk sildim sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 bu hafta çıkarsınlar artık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 hadi hayırlısı 2 gün pre orderların stream ini izleriz open olunca akarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 eylül bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 zh1nt0 Daniel Matros Blowing the ass off of internet in approx 60 minutes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 abv Join the Battlefield 3 Multiplayer Beta on September 29th! http://bit.ly/rkzvi8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 iyidir iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 said: We are happy to announce that the eagerly awaited Battlefield 3 Open Beta starts Thursday, September 29th! Running until October 10th, the Battlefield 3 Open Beta is your chance to play the game early, try out our free social platform Battlelog, and help us make the game even better by sending us your valuable feedback. If you pre-order Battlefield 3 (PC digital download version) on Origin before September 25th, or if you have bought Medal of Honor: Limited Edition/Tier 1 Edition, you will get 48 hours early access to the Beta, meaning you can start playing Tuesday, September 27th. The full details on how you will be granted early acess is available on our new Beta section. For Xbox 360 and Playstation 3, the Open Beta will be visible on the consoles' digital marketplaces under Battlefield 3. For PC, you need to install Origin and download the Open Beta from within the Origin application. For all your Open Beta questions and answers, head to our new Beta section at the official Battlefield 3 site. Enjoy the Beta, and let us know what you think! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 27. de akıyorum o zaman,güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 6 ekimde bilgisayarım gelecek lan, biraz daha uzatsınlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=0_2gFfR6KCs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 izlediğim en samimi bf3 videosu olmuş ya diğerleri ya çok nubtu falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 daha önce yazılmadıysa,27 eylülde originden ön sipariş yapanlar 29 eylülde ise herkese beta açılacakmış. ayrıca (6850 almayı düşünüyordum kasıp 6950 alayım bari) minimum system requirements os: windows vista (service pack 2) 32-bit processor: 2 ghz dual core (core 2 duo 2.4 ghz or althon x2 2.7 ghz) memory: 2 gb hard drive: 20 gb graphics card (amd): directx 10.1 compatible with 512 mb ram (ati radeon 3000, 4000, 5000 or 6000 series, with ati radeon 3870 or higher performance) graphics card (nvidia): directx 10.0 compatible with 512 mb ram (nvidia geforce 8, 9, 200, 300, 400 or 500 series with nvidia geforce 8800 gt or higher performance) sound card: directx compatible keyboard and mouse dvd rom drive recommended system requirements os: windows 7 64-bit processor: quad-core cpu memory: 4 gb hard drive: 20 gb graphics card: directx 11 compatible with 1024 mb ram (nvidia geforce gtx 560 or ati radeon 6950) sound card: directx compatible keyboard and mouse dvd rom drive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 resmi mi bu.blogda recommend 6850 diyordu 6950 ye çekmişler neyse güzel bi işlemci ile medium akıcaz artık yapcak bişi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Koskoca Dice'ın "Quad core cpu" yazıp geçeceğini sanmıyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 bi sövmüştüm de hata verdi tekrar yazmaya üşendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar